Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fondia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
20.2.
2019

Hei! Miten Jesse näet tuon toimitusjohtajan esiintymisen tilinpäätös tilaisuudessa? Nordnetin shareville kommentien perusteella en ole ainoa, joka koki esiintymisen erittäin pahana. Selittelyn makua kovasti virheiden osalta. Olisi toivonut että niihin olisi suhtauduttu vakavammin ja kerrottu miten asiassa päästää eteenpäin.

Inderes Q&A
4.2.
2019

Minkälaisena näette lakialan murroksen ja siinä yhteydessä mahdolliset yritysjärjestelykohteet. Onko kotimainen Fondia alan teknologisena veturina mahdollinen ostokohde kansainvälisille selvästi suuremmille toimijoille?

Inderes Q&A
29.5.
2017

Hei, edellisissä osakeanneissa (Remedy, Fondia) on ylimerkitty reilusti. Miksi uusia osakkeita liikkeelle lasketaan niin vähän? Voisitteko hieman kertoa miten annin koko ja osakkeen hinta ovat mitä ovat?

Inderes Q&A
23.3.
2017

Monen liikejuridiikkaan erikoistuneen toimiston liikevoittoprosentti on noin 30. Fondialla tämä on alle 15. Miksi Fondian liikevoittoprosentti on niin alhainen?

Fondia

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Virossa ja konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 20,2 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on noin 160 työntekijää.