Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Fondia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
20.2.
2019

Hei! Miten Jesse näet tuon toimitusjohtajan esiintymisen tilinpäätös tilaisuudessa? Nordnetin shareville kommentien perusteella en ole ainoa, joka koki esiintymisen erittäin pahana. Selittelyn makua kovasti virheiden osalta. Olisi toivonut että niihin olisi suhtauduttu vakavammin ja kerrottu miten asiassa päästää eteenpäin.

Inderes Q&A
4.2.
2019

Minkälaisena näette lakialan murroksen ja siinä yhteydessä mahdolliset yritysjärjestelykohteet. Onko kotimainen Fondia alan teknologisena veturina mahdollinen ostokohde kansainvälisille selvästi suuremmille toimijoille?

Inderes Q&A
29.5.
2017

Hei, edellisissä osakeanneissa (Remedy, Fondia) on ylimerkitty reilusti. Miksi uusia osakkeita liikkeelle lasketaan niin vähän? Voisitteko hieman kertoa miten annin koko ja osakkeen hinta ovat mitä ovat?

Inderes Q&A
23.3.
2017

Monen liikejuridiikkaan erikoistuneen toimiston liikevoittoprosentti on noin 30. Fondialla tämä on alle 15. Miksi Fondian liikevoittoprosentti on niin alhainen?

Fondia

ipo