Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fondia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen tavoitehinnalla 8,0 € odotuksiamme heikommasta H2-tuloksesta huolimatta. Kulurakenteen ja poistojen nousu painoivat kannattavuutta ja heijastuivat negatiivisesti myös lähivuosien ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
18.2.
2021

Fondian aamulla julkaisema H2’20-tulos jäi odotuksistamme selvästi ennakoitua heikomman kannattavuuden takia. Näkymät vuoteen 2021 jäivät toistaiseksi avoimeksi, sillä kommentit tulevasta jäivät vähäisiksi eikä ohjeistusta annettu.

Analyytikon kommentti
15.2.
2021

Odotamme Fondialta lievää liikevaihdon laskua sekä nousujohteista tuloskehitystä vaisulta vertailukaudelta. Yhtiön liikevaihto oli Q3:lla 3,9 MEUR laskien 4,1 % vertailukaudesta, mutta henkilöstömäärä laski tätä voimakkaammin. Toiminnan tehokkuus onkin oletettavasti kasvanut, mikä heijastunee positiivisesti kannattavuuteen.

Analyytikon kommentti
29.10.
2020

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen, mutta tarkistamme tavoitehintamme 8,0 euroon (aik. 8,2 €) lievien negatiivisten ennustemuutoksien takia. Q3-liikevaihto laski hieman vertailukaudesta ja jäi odotuksistamme, mutta kannattavuus on arviomme mukaan silti paranemassa.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Fondia julkaisi aamulla lyhyen Q3-liiketoimintakatsauksen, joka tarjosi odotetusti hieman väliaikatietoja, mutta suurempia johtopäätöksiä sen perusteella on hankala tehdä.

Analyytikon kommentti
23.10.
2020

Fondia julkistaa Q3-liiketoimintakatsauksensa ensi viikon keskiviikkona. Käsityksemme mukaan katsaus on lukujen puolesta edelleen suppea sisältäen käytännössä liikevaihdon ja henkilöstömäärän Q3:lta.

Analyytikon kommentti
28.8.
2020

Nostamme Fondian suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme ennustemuutoksien tukemana 8,2 euroon (aik. 7,5 €). Yhtiön H1-tulos oli isossa kuvassa odotuksiemme mukainen, mutta kannattavuus oli selvästi ennakoitua parempi.

Analyytikon kommentti
27.8.
2020

Fondian aamulla julkaisema H1-raportti oli hieman ristiriitainen, mutta isoa kuvaa katsottaessa se oli pääosin linjassa odotuksien kanssa.

Analyytikon kommentti
24.8.
2020

Odotamme Fondialta kohtuullista liikevaihdon kasvua sekä selvästi nousujohteista tuloskehitystä vaisulta vertailukaudelta. Q1:llä yhtiön liikevaihto kasvoi 5,7 %, vaikka henkilöstömäärä oli alkuvuonna laskenut hieman. Toiminnan tehokkuus onkin oletettavasti kasvanut, mikä heijastunee positiivisesti kannattavuuteen.

Analyytikon kommentti
13.8.
2020

Fondia on nimittänyt Baltian tytäryhtiönsä toimitusjohtajaksi Eneli Perolaisen. Samalla Perolainen tulee osaksi konsernin johtoryhmää sekä Baltian toimintojen johtoryhmää. Hän aloittaa tehtävässään 17.8.2020. Fondialla on toimistot Baltiassa Tallinnassa ja Vilnassa.

Fondia

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Virossa ja konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 20,2 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on noin 160 työntekijää.