Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Fondia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
3.10.
2022

Toistamme Fondialle vähennä-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintamme 6,2 euroon (aik. 6,7 €) lähivuosien laskeneiden ennusteiden mukana.

Analyytikon kommentti
30.8.
2022

Fondia tiedotti aamulla yhtiön jatkavan omien osakkeiden hankintaa. Osakkeet hankitaan käytettäväksi osana Fondian henkilöstön osakepohjaista sitouttamis- ja kannustinohjelmaa sekä osakesäästöohjelmaa (ESSP).

Analyytikon kommentti
26.8.
2022

Toistamme Fondialle vähennä-suosituksemme ja tarkistamme tavoitehintamme 6,7 euroon (aik. 7,0 €). Yhtiön käänne etenee edelleen valtaosin oikeilla raiteilla ja yhtiön lakiosastopalvelu nauttii vahvasta myötätuulesta Ruotsissa.

Analyytikon kommentti
25.8.
2022

Lakipalveluyhtiö Fondia julkaisi aamulla H1-katsauksensa. Yhtiön Q2-tulos oli pitkälti odotuksiemme mukainen, joskin liikevaihdon kasvu jäi ennusteestamme.

Analyytikon kommentti
22.8.
2022

Toistamme Fondialle 7,0 euron tavoitehinnan Q2-tulosennakon yhteydessä, mutta laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää).

Analyytikon kommentti
29.4.
2022

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Fondia julkaisi aamulla Q1-liiketoimintakatsauksensa. Yhtiön avainluvut kehittyivät oikeaan suuntaan ja ylittivät odotuksemme. Liikevaihto kasvoi mukavat 18,1 % ja kannattavuus parantui maltillisemmin, mutta eteenpäin mentiin myös tällä alueella liikevoittomarginaalin noustua prosenttiyksiköllä.

Analyytikon kommentti
26.4.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon pysyneen tukevasti kasvutrendillä ja nousseen noin 12 % heikolta vertailukaudelta. Kannattavuuden odotamme pysyneen suunnilleen vertailukauden vaisulla tasolla, kun kasvua ajavat uudet rekrytoinnit heijastuvat etupainotteisesti kuluihin.

Analyytikon kommentti
18.2.
2022

Toistamme lisää-suosituksen, mutta laskemme tavoitehintamme 7,0 euroon (aik. 8,0 €). Q4-raportti oli pitkälti linjassa odotustemme kanssa ja vahvisti näkemystämme orastavasta käänteestä parempaan.

Analyytikon kommentti
17.2.
2022

Fondian aamulla julkaisema tilinpäätöstiedote oli pääosin odotuksiemme mukainen. Q4-tulos oli odotetun heikko ja sitä painoivat toimitusjohtajan vaihdokseen liittyvät kertaerät.

Fondia

ipo