Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Fondia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
27.8.
2021

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen, mutta tarkistamme tavoitehintamme 8,2 euroon (aik. 8,4 €). Q2-tulos jäi odotuksistamme korkean henkilöstön vaihtuvuuden aiheuttaessa yhtiölle harmia ja lisäkuluja. Rekrytoinnissa sekä Ruotsin käänteessä yhtiö on kuitenkin onnistunut hyvin.

Analyytikon kommentti
26.8.
2021

Fondian aamulla julkaisema Q2-tulos jäi hieman odotuksistamme. Liikevaihto kääntyi odotuksiemme mukaisesti kasvuun Q2:lla, mutta kehitystä vaimensi edelleen korkea henkilöstön vaihtuvuus Suomessa.

Analyytikon kommentti
24.8.
2021

Odotamme yhtiön liikevaihdon kääntyneen Q2:lla selvään kasvuun, mutta tuloksen emme odota paranevan poikkeuksellisesta vertailukaudesta.

Analyytikon kommentti
15.6.
2021

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen tavoitehinnalla 8,4 euroa. Emme ole tehneet ennustemuutoksia, ja odotamme edelleen liikevaihdon kääntyvän Q2:lla kasvuun. Tulos seuraa liikevaihdon kasvua lopulta perässä.

Analyytikon kommentti
23.4.
2021

Fondian Q1-katsaus oli suunnilleen odotuksiemme mukainen. Avainluvut kehittyivät negatiivisesti vahvalta Q1’20-vertailukaudelta, mikä oli odotettua. Suppeassa liiketoimintakatsauksessa ei kommentoitu näkymiä tarkemmin, mutta yhtiö kertoi kysynnän parantuneen ja suhtautui luottavaisesti ”kasvupolulle palaamiseen”.

Analyytikon kommentti
19.4.
2021

Odotamme yhtiön kehityksen olleen mollivoittoista vielä alkuvuonna, varsinkin huomioiden vahva Q1’20-vertailukausi. Viime vuonna koronapandemia iski yhtiön kysyntään Q1:n jälkeen, mutta käsityksemme mukaan kysyntätilanteen pitäisi olla hiljalleen normalisoitumassa.

Analyytikon kommentti
7.4.
2021

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöitä sekä erityisesti niiden kulurakenteita. Tarkoituksena ei ole laittaa erilaisia yhtiöitä paremmuusjärjestykseen, vaan tutkia kulurakenteiden eroja sekä avata mahdollisuuksia tarkastella niitä.

Analyytikon kommentti
25.3.
2021

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen tavoitehinnalla 8,0 euroa laajassa raportissamme. Viime vuosien vaikeuksista huolimatta näemme Fondian liiketoimintamallin hyvin kilpailukykyisenä ja odotamme yhtiöltä paluuta kannattavaan kasvuun lähivuosina pandemian negatiivisten vaikutuksien väistyessä.

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Toistamme Fondialle lisää-suosituksen tavoitehinnalla 8,0 € odotuksiamme heikommasta H2-tuloksesta huolimatta. Kulurakenteen ja poistojen nousu painoivat kannattavuutta ja heijastuivat negatiivisesti myös lähivuosien ennusteisiimme.

Fondia

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas