Hoivatilat
4644 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 10.85 ALIN 10.80 VAIHTO (KPL) 137 275
MYYNTI 10.90 YLIN 11.05 VAIHTO (VAL) 1,500 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

6
Mar
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
6.9.
2019

Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 6.9.2019 kello 13:30

Hoivatilat Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

Hoivatilat Oyj:n kolme suurinta osakkeenomistajaa 1.9.2019 tilanteessa ovat nimittäneet osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan seuraavat edustajat:

Tyyppi: stock_exchange_release
29.8.
2019

Hoivatilat Oyj                                                                                      
Pörssitiedote 29.8.2019 klo 16:20

Hoivatilat Oyj: arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 §:n mukainen ilmoitus omistusosuuden muutoksista

Tyyppi: inderes_qa
29.8.
2019

Touhula lienee Hoivatilan suuri asiakas. Viime aikoina Touhulasta on ollut mediassa negatiivista juttua mm. hoitajamitoituksista useampia kertoja. Kiinnostaisi kuulla, onko Touhula ”varma” asiakas. Voiko laueta vuokralaisriskiä ja kuinka suurta osaa Toihula edustaa liikevaihdosta?

Tyyppi: company_report
23.8.
2019

Hoivatilojen eilinen Q2-raportti oli mielestämme erittäin vahva ja näkyvyys yhtiön tulevaan kasvuun on parantunut. Olemme nostaneet ennusteitamme ja paremman näkyvyyden myötä aikaisempaa korkeampi arvostustaso osakkeelle on perusteltu. Mielestämme Hoivatilojen osakkeen kyydissä kannattaa edelleen pysyä, sillä odotamme yhtiön alkuvuoden vauhdikkaan kasvuvauhdin jatkuvan lyhyellä aikavälillä ja uusien sovittavien kasvuhankkeiden ja arvioimamme loppuvuonna tapahtuvan ohjeistuksen noston toimivan positiivisina ajureina osakkeelle. 

Tyyppi: news
23.8.
2019

Toistamme Hoivatilojen aikaisemman lisää-suosituksemme ja nostamme tavoitehintamme 12,0 euroon (aik. 10,3 euroa). Hoivatilojen eilinen Q2-raportti oli mielestämme erittäin vahva ja näkyvyys yhtiön tulevaan kasvuun on parantunut.

Tyyppi: video
22.8.
2019

Hoivatilojen toinen kvartaali oli kaikin puolin vahva. Liikevaihto kasvoi 38 % ja operatiivinen tulos 60 % vertailukaudesta. Kiinteistöyhtiölle 60 % kasvua voidaan pitää hyvänä saavutuksena. Samaan aikaan kulut eivät kuitenkaan kasvaneet samassa suhteessa. 

Hankekanta nousi ennätyslukemiin ja Ruotsin markkinalla yhtiö sai sovittua uusia hankkeita, mitkä tuovat luottamusta lähitulevaisuuden kasvunäkymiin.

Tyyppi: video
22.8.
2019

Hoivatilat julkisti tänään huomattavasti odotuksia paremman Q2 raportin, ja operatiivinen tulos kasvoi yli 60 %. Toimitusjohtaja Jussi Karjulan mukaan sijoittajan kannattaa seurata Hoivatiloissa mm. osakekohtaista NAVia sekä tilauskantaa, jonka avulla voidaan ennakoida tulevaisuuden kasvua.

Lue analyytikon tuloskommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/hoivatilat-q2-operatiivinen-tulos-erit...

Tyyppi: video
22.8.
2019

Hoivatilat Q2'19 to 22.8. kello 10:00 alkaen.

Tyyppi: stock_exchange_release
22.8.
2019

Vahva operatiivinen tulos – ohjeistukseen täsmennys

Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2019 (tilintarkastamaton)

Hoivatilat Oyj Pörssitiedote 22.8.2019 klo 8.00

Hoivatilat

Hoivatilat

Company page 01.04.2016 0:00 Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.

Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit. Yhtiö suunnittelee, rahoittaa ja rakennuttaa tilat täysin käyttövalmiiksi ja vuokraa ne palveluntuottajalle, tuottaen kokonaisratkaisun alkaen tontin vuokraamisesta tai ostamisesta sekä rakennuttamistehtävistä täysin valmiiksi hoivan tilaksi varustelua myöten. Hoivatilat toimii hoivakiinteistömarkkinassa, joka on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Yksityinen palveluntarjonta on sekä päivähoidossa että muissa hoivan segmenteissä lisääntynyt muun muassa julkisen palveluntuotannon ulkoistamisen ja palvelusetelien yleistymisen myötä. Hoivatilojen asiakaskunta muodostuu pääasiassa päivähoito- ja hoivayrityksistä, joiden liiketoiminnalle on tyypillistä se, ettei pääomia haluta kiinnittää omiin kiinteistöinvestointeihin, jolloin pääomat ovat käytettävissä päivähoito- ja hoivayritysten ydinliiketoiminnassa – palvelujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.