Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Hoivatilat
4809 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 14.75 ALIN 14.75 VAIHTO (KPL) 107 291
MYYNTI 14.80 YLIN 14.85 VAIHTO (VAL) 1,590 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
11.11.
2019

Hoivatilat tiedotti perjantaina, että Finanssivalvonta on hyväksynyt Hoivatilojen viime viikolla julkaistua ostotarjousta koskevan tarjousasiakirjan.

Tyyppi: stock_exchange_release
8.11.
2019

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI BELGIASSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA MISSÄ OSTOTARJOUS OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN. KATSO LISÄTIETOJA ALLA KOHDASTA "TÄRKEITÄ TIETOJA".

Aureit Holding Oy aloittaa vapaaehtoisen Hoivatilat Oyj:n hallituksen suositteleman julkisen käteisostotarjouksen kaikista Hoivatilat Oyj:n osakkeista 11.11.2019

Tyyppi: inderes_qa
7.11.
2019

Olen suhteellisen tuore sijoittaja, enkä ollut koskaan vastaavassa tilanteessa kuin nyt Hoivatilan osakkeiden suhteen. Miten osakkeista luopuminen/myynti tapahtuu? Miten tästä asiat etenee ?

Tyyppi: video
6.11.
2019

Hoivatiloista tehty ostotarjous vie huomion lavalla, mutta myös yhtiön Q3-tulosraportti oli erinomainen. Toimitusjohtaja Jussi Karjula kommentoi Hoivatilojen suoriutumista, uusia markkinatrendejä ja ostotarjousta analyytikko Petri Ahon haastattelussa.

00:17 Miten Q3 sujui?
01:25 Markkinanäkymät ja uusia trendejä
03:15 Onko hoivakohu vaikuttanut Hoivatiloihin?
04:46 Miten Ruotsissa edistytään?
07:00 Adeficio aikoo tehdä Hoivatiloista julkisen ostotarjouksen. Mitä tarkoittaa käytännössä?
08:45 Miksi hallitus suosittelee ostotarjouksen hyväksymistä?

Tyyppi: video
6.11.
2019

Hoivatilat Q3'19 osavuosikatsaus 6.11. alkaen kello 10.00

Tyyppi: stock_exchange_release
6.11.
2019

Hoivatilat Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen maksuton suunnattu osakeanti

Hoivatilat Oyj:n ("Yhtiö") hallitus on päättänyt 5.11.2019 suunnatusta maksuttomasta osakeannista Yhtiön pitkän aikavälin osakepalkkiojärjestelmän ("Osakepalkkiojärjestelmä") osallistujille Osakepalkkiojärjestelmän mukaisten osakepalkkioiden maksamista varten ("Suunnattu Osakeanti").

Tyyppi: stock_exchange_release
6.11.
2019

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI BELGIASSA, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA MISSÄ OSTOTARJOUS OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN. KATSO LISÄTIETOJA ALLA KOHDASTA "TÄRKEITÄ TIETOJA".

Hoivatilat Oyj:n hallituksen lausunto koskien Aureit Holding Oy:n vapaaehtoista julkista käteisostotarjousta Hoivatilat Oyj:n osakkeista

Tyyppi: stock_exchange_release
6.11.
2019

Vahva operatiivinen tulos ja yli 500 miljoonan euron sopimuskanta, täsmennys ohjeistukseen

Liiketoimintakatsaus 1.1.2019 – 30.9.2019 (tilintarkastamaton)

Hoivatilat Oyj Pörssitiedote 6.11.2019 klo 8.00

Yhteenveto tammi-syyskuu 2019

Tyyppi: video
5.11.
2019

Hoivatiloista tuli ostotarjous 14,75 EUR per osake. Kannattaako se hyväksyä? Analyytikko Jesse Kinnusen mielestä tarjous on kohtuullinen, mutta pitkän aikavälin kasvupotentiaalin menettäminen harmittaa. Kilpailevaa tarjousta kannattaa jäädä odottamaan, ellei ole palava kiire saada riihikuivaa taskuun.

Hoivatilojen analyysit lyötyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/hoivatilat

Tyyppi: company_report
5.11.
2019

Hoivatilat tiedotti eilen belgialaisen Aedifican tehneen vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen kaikista Hoivatilojen osakkeista käteisvastikkeella 14,75 euroa per osake vastaten noin 375 MEUR:n ostohintaa kaikista osakkeista. Ostotarjouksen myötä emme anna Hoivatiloille sijoitussuositusta, mutta seuraamme tarjousprosessin etenemistä. Tarjouksentekijä julkistaa arviolta 11.11.2019 tarjousasiakirjan ja tarjousajan odotetaan alkavan arviolta 11.11.2019 ja päättyvän arviolta 2.12.2019.

Hoivatilat

Hoivatilat

Company page 01.04.2016 0:00 Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.

Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit. Yhtiö suunnittelee, rahoittaa ja rakennuttaa tilat täysin käyttövalmiiksi ja vuokraa ne palveluntuottajalle, tuottaen kokonaisratkaisun alkaen tontin vuokraamisesta tai ostamisesta sekä rakennuttamistehtävistä täysin valmiiksi hoivan tilaksi varustelua myöten. Hoivatilat toimii hoivakiinteistömarkkinassa, joka on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Yksityinen palveluntarjonta on sekä päivähoidossa että muissa hoivan segmenteissä lisääntynyt muun muassa julkisen palveluntuotannon ulkoistamisen ja palvelusetelien yleistymisen myötä. Hoivatilojen asiakaskunta muodostuu pääasiassa päivähoito- ja hoivayrityksistä, joiden liiketoiminnalle on tyypillistä se, ettei pääomia haluta kiinnittää omiin kiinteistöinvestointeihin, jolloin pääomat ovat käytettävissä päivähoito- ja hoivayritysten ydinliiketoiminnassa – palvelujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.