Hoivatilat
4456 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.88 ALIN 9.78 VAIHTO (KPL) 9 205
MYYNTI 9.96 YLIN 9.98 VAIHTO (VAL) 0,091 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

22
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: article
16.7.
2019

Pörssilistatut kiinteistösijoitusyhtiöt raportoivat omistamiensa sijoituskiinteistöjen käyvän arvon taseessaan ja usein näiden yhtiöiden osakkeiden markkina-arvot seuraavat pörssissä näistä käyvistä arvoista laskettua nettovarallisuutta. Muutokset käyvissä arvoissa vaikuttavat myös mm. kiinteistöyhtiöiden omaan pääomaan ja vakavaraisuutta kuvaaviin tunnuslukuihin ja siten vieraan pääoman rahoituksen ehtoihin ja hintaan. Sijoittajien on näiden syiden takia hyvä ymmärtää pääpiirteet siitä, miten nämä käyvät arvot määritetään ja mitkä tekijät vaikuttavat niihin.

Tyyppi: inderes_qa
12.7.
2019

Aika kuluu nopeaa kun on hauskaa ja jossain vaiheessa 10-15 vuoden vuokrasopimukset päättyy. Sen jälkeen sopimuksia jatketaan tai kiinteistöt myydään?! Ajattelen, että vuokrakate voisi olla jatkosopimuskiinteistöllä entistä parempi, jos ensimmäinen 15 vuoden “stintti” on jo kattanut kaikki investointikustannukset. Miten jatkosopimusten arvo huomioidaan Hoivatilojen arvonmäärityksessä vai huomioidaanko mitenkään?

Tyyppi: video
1.7.
2019

Hoivatilat Q2'19 to 22.8. kello 10:00 alkaen.

Tyyppi: inderes_qa
19.6.
2019

Kiitos mainiosta Hoivatilat-analyysistä. Sivistäisittekö vielä kertomalla, missä yhtiön omistamien kiinteistöjen poistot ja arvonalentumiset näkyvät tuloslaskelmalla? Poistot-rivillä raportin ennusteessa oli pelkkää nollaa.

Tyyppi: video
13.6.
2019

Hoivatiloilla on vielä pitkä kiitorata edessään kasvutarinassaan. Poliitikot voivat heittää kapuloita rattaisiin, mutta väestön vanhetessa tarve hoivatiloille ei ole poistumassa mihinkään. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi.

Lue tuore laaja raportti täältä https://www.inderes.fi/fi/lansirintamalta-paljon-uutta

Seuraa Hoivatiloja täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/hoivatilat

Tyyppi: news
13.6.
2019

Nostamme Hoivatilojen tavoitehintamme 10,30 euroon (aik. 10,0 euroa) ja toistamme aikaisemman lisää-suosituksemme. Hoivatiloilla on arviomme mukaan hyvät edellytykset jatkaa viime vuosina nähtyä voimakasta ja kannattavaa kasvua markkinan vahvoista kysyntäajureista johtuen.

Tyyppi: company_report
13.6.
2019

Hoivatiloilla on arviomme mukaan hyvät edellytykset jatkaa viime vuosina nähtyä voimakasta ja kannattavaa kasvua markkinan vahvoista kysyntäajureista johtuen. Näkemyksemme mukaan markkinat antavat liian pienen arvon yhtiön rakennuttamisliiketoiminnalle ja näemme arvostustasossa edelleen nousuvaraa.

Tyyppi: inderes_qa
6.6.
2019

Jessen jutun mukaan hänen arvioimansa vv 2019-20 hankekanta alkaa olla pian paketissa. Jos mennään yli 200 M€, onko pääomahuolto kunnossa vai tullaanko omistajien taskuille?

(otsikkoa muokattu)

Tyyppi: inderes_qa
14.5.
2019

Terve, Jos oletetaan, että Hoivatilat jatkavat vahvaa kasvua, niin voidaanko olettaa, että yhtiön likviditeetti tulee parantumaan nykyisestä? Onko Hoivatilat vielä liian pieni isojen institutionaalisten sijoittajien kohteeksi? (Kääntäen sama kysymys: voidaanko Hoivatilan likviditeettiä luonnehtia vielä heikoksi institutionaalisen sijoittajan näkökulmasta)? Kysymyksen taustalla ajatus siitä, että kohentuva likviditeetti voisi parantaa sinällään hintaa.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.5.
2019

Johdon liiketoimet

Hoivatilat

Hoivatilat

Company page 01.04.2016 0:00 Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.

Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit. Yhtiö suunnittelee, rahoittaa ja rakennuttaa tilat täysin käyttövalmiiksi ja vuokraa ne palveluntuottajalle, tuottaen kokonaisratkaisun alkaen tontin vuokraamisesta tai ostamisesta sekä rakennuttamistehtävistä täysin valmiiksi hoivan tilaksi varustelua myöten. Hoivatilat toimii hoivakiinteistömarkkinassa, joka on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Yksityinen palveluntarjonta on sekä päivähoidossa että muissa hoivan segmenteissä lisääntynyt muun muassa julkisen palveluntuotannon ulkoistamisen ja palvelusetelien yleistymisen myötä. Hoivatilojen asiakaskunta muodostuu pääasiassa päivähoito- ja hoivayrityksistä, joiden liiketoiminnalle on tyypillistä se, ettei pääomia haluta kiinnittää omiin kiinteistöinvestointeihin, jolloin pääomat ovat käytettävissä päivähoito- ja hoivayritysten ydinliiketoiminnassa – palvelujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.