Hoivatilat
4315 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.86 ALIN 8.86 VAIHTO (KPL) 2 237
MYYNTI 8.96 YLIN 8.96 VAIHTO (VAL) 0,020 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

8
Tou
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
15.4.
2019

Moi, Hoivatilojen (Suomen Hoivatilat Oyj) liikevaihto kasvaa 30 - 40 %:in vuosivauhtia, ja sen vuoden 2018 P/E luku oli sekin vain noin 5, mikä kääntäen tarkoittaa lähes 20 %:in tuottoa jo edellisessä vuodenvaihteessa. Inderesin tavoitehinta yhtiön osakkeelle on kuitenkin vain n. 9 euroa, mikä ei ole kovin paljon vuodenvaihteen n. 8 euron hintaa suurempi.

Tyyppi: news
12.4.
2019

Hoivatilat tiedotti torstaina allekirjoittaneensa sopimuksen 100 MEUR:n kotimaisesta yritystodistusohjelmasta. Hoivatilat voi laskea ohjelman puitteissa liikkeelle alle vuoden mittaisia yritystodistuksia.

Tyyppi: stock_exchange_release
11.4.
2019

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 11.4.2019 kello 14:00 EET

Suomen Hoivatilat Oyj on allekirjoittanut sopimuksen kotimaisesta yritystodistusohjelmasta

Suomen Hoivatilat Oyj on allekirjoittanut 11.4.2019 sopimuksen kotimaisesta 100 miljoonan euron yritystodistusohjelmasta. Yhtiö voi laskea ohjelman puitteissa liikkeelle alle vuoden mittaisia yritystodistuksia.

Tyyppi: stock_exchange_release
4.4.
2019

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 4.4.2019 kello 09:00 EET

Timo Wikberg Hoivatilojen liiketoimintajohtajaksi

Tyyppi: news
29.3.
2019

Tukholman pörssissä listattu hoivapalveluyhtiö Attendo kertoi keskiviikkoiltana odottavansa sen Suomen operaatioiden kustannusten kasvavan tänä vuonna noin 200 miljoonaa kruunua (~20 MEUR) johtuen tarpeesta parantaa hoivaoperaatioiden laatua.

Tyyppi: news
27.3.
2019

Suomen Hoivatilat tiedotti tiistaina sopineensa kolmen päiväkotihankkeen käynnistämisestä Ruotsiin Eskilstunaan, Ronnebyhyn ja Norrtäljeen. Hankkeiden yhteenlaskettu investointiarvo on noin 11 MEUR ja ne valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Tyyppi: stock_exchange_release
26.3.
2019

Suomen Hoivatilat Oyj                                                                                    
Pörssitiedote 26.3.2019 kello 18:15 EET

Suomen Hoivatilat Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Suomen Hoivatilat Oyj:n ("Hoivatilat" tai "yhtiö") varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti vuoden 2018 tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle tilikaudelta 2018.

Tyyppi: stock_exchange_release
26.3.
2019

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 26.3.2019 kello14:30EET

Ensimmäiset Ruotsin hankkeet käynnistyvät

Tyyppi: news
13.3.
2019

Suomen Hoivatilat tiedotti eilen voittaneensa helmi-maaliskuun aikana kolme julkista tarjouskilpailua, joissa kaupungit ovat kilpailuttaneet uusia päiväkotihankkeita vuokramallilla.

Tyyppi: article
12.3.
2019

Osakemarkkinalla nähty loppuvuoden myyntiaalto heijastui jossain määrin myös Helsingin pörssin isojen yhtiöiden omistuspohjaan. Ulkomaisen omistuksen osuus Large Cap-yhtiöissä painui Q4:llä 31,9 %:iin syyskuun lopun 33,2 %:sta, käy ilmi Holdingsilta keräämästämme aineistosta. Samalla jaksolla Mid Cap-yhtiöiden osalta omistusosuudessa nähtiin selvää kasvua, sillä ulkomaisten omistajien osuus kasvoi vuoden lopussa yli 28 %:iin syyskuun lopun 22,6 %:sta.

Hoivatilat

Hoivatilat

Company page 01.04.2016 0:00 Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.

Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit. Yhtiö suunnittelee, rahoittaa ja rakennuttaa tilat täysin käyttövalmiiksi ja vuokraa ne palveluntuottajalle, tuottaen kokonaisratkaisun alkaen tontin vuokraamisesta tai ostamisesta sekä rakennuttamistehtävistä täysin valmiiksi hoivan tilaksi varustelua myöten. Hoivatilat toimii hoivakiinteistömarkkinassa, joka on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Yksityinen palveluntarjonta on sekä päivähoidossa että muissa hoivan segmenteissä lisääntynyt muun muassa julkisen palveluntuotannon ulkoistamisen ja palvelusetelien yleistymisen myötä. Hoivatilojen asiakaskunta muodostuu pääasiassa päivähoito- ja hoivayrityksistä, joiden liiketoiminnalle on tyypillistä se, ettei pääomia haluta kiinnittää omiin kiinteistöinvestointeihin, jolloin pääomat ovat käytettävissä päivähoito- ja hoivayritysten ydinliiketoiminnassa – palvelujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.