Hoivatilat
4359 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.40 ALIN 9.32 VAIHTO (KPL) 4 459
MYYNTI 9.42 YLIN 9.42 VAIHTO (VAL) 0,042 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
14.5.
2019

Terve, Jos oletetaan, että Hoivatilat jatkavat vahvaa kasvua, niin voidaanko olettaa, että yhtiön likviditeetti tulee parantumaan nykyisestä? Onko Hoivatilat vielä liian pieni isojen institutionaalisten sijoittajien kohteeksi? (Kääntäen sama kysymys: voidaanko Hoivatilan likviditeettiä luonnehtia vielä heikoksi institutionaalisen sijoittajan näkökulmasta)? Kysymyksen taustalla ajatus siitä, että kohentuva likviditeetti voisi parantaa sinällään hintaa.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.5.
2019

Johdon liiketoimet

Tyyppi: stock_exchange_release
9.5.
2019

Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 9.5.2019 kello 16:40 EEST

Suomen Hoivatilat Oyj:n uusi nimi Hoivatilat Oyj on rekisteröity kaupparekisteriin

Suomen Hoivatilat Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 26.3.2019 päätetty nimenmuutos on rekisteröity kaupparekisteriin 9.5.2019. Yhtiön uusi toiminimi on Hoivatilat Oyj, englanniksi Hoivatilat Plc.

Lisätietoja:

Tommi Aarnio, talousjohtaja, p. 0407563773

HOIVATILAT OYJ

Hoivatilat lyhyesti:

Tyyppi: company_report
9.5.
2019

Hoivatilojen Q1-raportti oli odotustemme mukaisesti vahva ja kasvatti luottamustamme yhtiön lähivuosien kasvuennusteitamme kohtaan. Osakkeen arvostuskertoimet ovat jo korkeita, mutta tämä on mielestämme perusteltua huomioiden yhtiön tuloskasvuvauhti ja liiketoiminnan matala riskiprofiili. Mielestämme Hoivatilojen osakkeen kelkassa kannattaa edelleen pysyä, sillä odotamme yhtiön alkuvuoden nähdyn vauhdikkaan kasvuvauhdin jatkuvan lyhyellä aikavälillä ja uusien sovittavien kasvuhankkeiden toimivan positiivisina ajureina osakkeelle

Tyyppi: news
9.5.
2019

Nostamme Hoivatilojen tavoitehintamme 10,0 euroon (aik. 9,20 euroa) ja toistamme aikaisemman lisää-suosituksemme. Eilinen Q1-raportti oli vahva ja kasvatti luottamustamme yhtiön lähivuosien kasvuennusteitamme kohtaan.

Tyyppi: video
8.5.
2019

Analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula kommentoi Hoivatilojen Q1-tulosta. Kasvu jatkui voimakkaana ja raportoitu tulos, sekä operatiivinen tulos nousivat vertailukaudesta.

00:08 Miten Q1 meni
01:06 Ruotsin markkinat
02:19 Sopimukset kuntien kanssa 
04:20 Tuleva vuosi

Seuraa Hoivatiloja täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/hoivatilat 

Tyyppi: video
8.5.
2019

Hoivatilojen Q1'2019 osavuosikatsauksen tiedotustilaisuus 8.5. alkaen kello 10.00

Tyyppi: stock_exchange_release
8.5.
2019

Vuokrasopimuskannan arvo ennätysmäisen suuri

Liiketoimintakatsaus 1.1.2019 – 31.3.2019 (tilintarkastamaton)

Suomen Hoivatilat Oyj Pörssitiedote 8.5.2019 klo 8.00

Yhteenveto tammi-maaliskuu 2019

Hoivatilat

Hoivatilat

Company page 01.04.2016 0:00 Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.

Hoivatilat

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit. Yhtiö suunnittelee, rahoittaa ja rakennuttaa tilat täysin käyttövalmiiksi ja vuokraa ne palveluntuottajalle, tuottaen kokonaisratkaisun alkaen tontin vuokraamisesta tai ostamisesta sekä rakennuttamistehtävistä täysin valmiiksi hoivan tilaksi varustelua myöten. Hoivatilat toimii hoivakiinteistömarkkinassa, joka on viime vuosina kasvanut Suomessa voimakkaasti. Yksityinen palveluntarjonta on sekä päivähoidossa että muissa hoivan segmenteissä lisääntynyt muun muassa julkisen palveluntuotannon ulkoistamisen ja palvelusetelien yleistymisen myötä. Hoivatilojen asiakaskunta muodostuu pääasiassa päivähoito- ja hoivayrityksistä, joiden liiketoiminnalle on tyypillistä se, ettei pääomia haluta kiinnittää omiin kiinteistöinvestointeihin, jolloin pääomat ovat käytettävissä päivähoito- ja hoivayritysten ydinliiketoiminnassa – palvelujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.