Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Hoivatilat

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
13.11.
2019

Hoivatilojen ostotarjouksen myötä salkussa olisi paikka uudelle osakepoiminnalle. Millaisia samankaltaisen profiilin yhtiöitä Helsingin pörssistä löytyisi Hoivatilojen tilalle? Pieni/keskisuuri, tasainen, defensiivinen mutta kuitenkin kivasti kasvava yritys siis, ja mielellään vieläpä halpa. Onko tällaista yhtiötä tällä hetkellä edes olemassa?

Inderes Q&A
7.11.
2019

Olen suhteellisen tuore sijoittaja, enkä ollut koskaan vastaavassa tilanteessa kuin nyt Hoivatilan osakkeiden suhteen. Miten osakkeista luopuminen/myynti tapahtuu? Miten tästä asiat etenee ?

Inderes Q&A
29.8.
2019

Touhula lienee Hoivatilan suuri asiakas. Viime aikoina Touhulasta on ollut mediassa negatiivista juttua mm. hoitajamitoituksista useampia kertoja. Kiinnostaisi kuulla, onko Touhula ”varma” asiakas. Voiko laueta vuokralaisriskiä ja kuinka suurta osaa Toihula edustaa liikevaihdosta?

Inderes Q&A
12.7.
2019

Aika kuluu nopeaa kun on hauskaa ja jossain vaiheessa 10-15 vuoden vuokrasopimukset päättyy. Sen jälkeen sopimuksia jatketaan tai kiinteistöt myydään?! Ajattelen, että vuokrakate voisi olla jatkosopimuskiinteistöllä entistä parempi, jos ensimmäinen 15 vuoden “stintti” on jo kattanut kaikki investointikustannukset. Miten jatkosopimusten arvo huomioidaan Hoivatilojen arvonmäärityksessä vai huomioidaanko mitenkään?

Inderes Q&A
19.6.
2019

Kiitos mainiosta Hoivatilat-analyysistä. Sivistäisittekö vielä kertomalla, missä yhtiön omistamien kiinteistöjen poistot ja arvonalentumiset näkyvät tuloslaskelmalla? Poistot-rivillä raportin ennusteessa oli pelkkää nollaa.

Inderes Q&A
6.6.
2019

Jessen jutun mukaan hänen arvioimansa vv 2019-20 hankekanta alkaa olla pian paketissa. Jos mennään yli 200 M€, onko pääomahuolto kunnossa vai tullaanko omistajien taskuille?

(otsikkoa muokattu)

Inderes Q&A
14.5.
2019

Terve, Jos oletetaan, että Hoivatilat jatkavat vahvaa kasvua, niin voidaanko olettaa, että yhtiön likviditeetti tulee parantumaan nykyisestä? Onko Hoivatilat vielä liian pieni isojen institutionaalisten sijoittajien kohteeksi? (Kääntäen sama kysymys: voidaanko Hoivatilan likviditeettiä luonnehtia vielä heikoksi institutionaalisen sijoittajan näkökulmasta)? Kysymyksen taustalla ajatus siitä, että kohentuva likviditeetti voisi parantaa sinällään hintaa.

Inderes Q&A
15.4.
2019

Moi, Hoivatilojen (Suomen Hoivatilat Oyj) liikevaihto kasvaa 30 - 40 %:in vuosivauhtia, ja sen vuoden 2018 P/E luku oli sekin vain noin 5, mikä kääntäen tarkoittaa lähes 20 %:in tuottoa jo edellisessä vuodenvaihteessa. Inderesin tavoitehinta yhtiön osakkeelle on kuitenkin vain n. 9 euroa, mikä ei ole kovin paljon vuodenvaihteen n. 8 euron hintaa suurempi.

Inderes Q&A
25.2.
2019

Käppyrät sojottavat koilliseen, kurssi kohti inhaa itää. En ole osingon perään, mutta yhtiöön jäävä EPS -osuus ei näytä vaikuttavan kurssiin. Miksi näin? Kokeeko sijoittaja, että sinne ne EPS:t menevät taseeseen rakennusmassaa kasvattamaan. Sijoittajalle ne palautuvat jos palautuvat. Miksi ei ole korrelaatiota ROE:n ja kurssin välillä? 1,5v odoteltu tuota efektiä.

(otsikkoa muokattu)

Inderes Q&A
8.1.
2019

Mikä on Hoivatilojen P/kassavirta ja mikä on syy, miksi sitä ei näytetä arvostusluvuissa?

Hoivatilat