Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Ilkka-Yhtymä

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
6.4.
2021

Ilkka-Yhtymä                        Lehdistötiedote 6.4.2021, klo 10.00

SOMESSA.COM OY AB:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

Somessa.com Oy Ab:n toimitusjohtaja Johanna Tidström jää pois omasta tahdostaan yhtiön palveluksesta 14.5.2021. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mirja Palola. Palola on ollut aiemmin somessa.com Oy Ab:n osakas ja hallituksen neuvonantaja. Palolalla on pitkä kokemus liiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävistä Citec Oy Ab:ssa ja Fixura Ab Oy:ssä. Tällä hetkellä hän toimii perustamansa yrityksen Taiga Chocolate Oy:n toimitusjohtajana.

Tiedotteet
22.3.
2021

Ilkka-Yhtymä Oyj                  Pörssitiedote 22.3.2021, klo 15.35

ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N VUOSIKERTOMUS 2020 ON JULKAISTU

Ilkka-Yhtymä Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu.

Yhtiöjulkaisu
22.3.
2021
Tiedotteet
15.3.
2021

Ilkka-Yhtymä Oyj                   Pörssitiedote 15.3.2021, klo 17.40

ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU

Ilkka-Yhtymä Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 21.4.2021 klo 15.00 Ilkka-Yhtymän toimitiloissa, Koulukatu 10, Seinäjoki. Yhtiön osakkeenomistajat ja näiden asiamiehet voivat osallistua kokoukseen ja käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan vain äänestämällä ennakkoon sekä esittämällä vastaehdotuksia ja kysymyksiä ennakkoon. Ohjeet osakkeenomistajille löytyvät tämän kutsun osasta C.

Tiedotteet
15.3.
2021

Ilkka-Yhtymä Oyj           Pörssitiedote 15.3.2021, klo 17.05

ILKKA-YHTYMÄ OYJ:N PALKITSEMIS- JA NIMITYSVALIOKUNNAN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE

Ilkka-Yhtymä Oyj:n palkitsemis- ja nimitysvaliokunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka on suunniteltu pidettäväksi 21.4.2021, että hallintoneuvoston jäsenmäärä pysyy entisellään yhdeksässätoista (19) jäsenessä.

Palkitsemis- ja nimitysvaliokunta ehdottaa yhtiökokoukselle, että hallintoneuvoston erovuoroisista jäsenistä Petri Latva-Rasku, Mikko Luoma ja Marja Vettenranta valitaan uudelleen

Analyytikon kommentti
15.3.
2021

Ilkka-Yhtymä tiedotti perjantaina, että vaikuttajamarkkinoinnin palveluita tarjoavan somessa.comin osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Ilkka-Yhtymään kuuluvan I-Mediat Oy:n omistukseen. I-Mediat omisti aiemmin 55 % Somessa.comista.

Tiedotteet
12.3.
2021

Ilkka-Yhtymä                         Lehdistötiedote 12.3.2021, klo 10.00

VAIKUTTAJAMEDIATOIMISTO SOMESSA.COM KOKONAISUUDESSAAN I-MEDIAT OY:N OMISTUKSEEN

Vaikuttajamarkkinoinnin palveluita tarjoavan somessa.com Oy Ab:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Ilkka-Yhtymään kuuluvan I-Mediat Oy:n omistukseen. I-Mediat Oy omisti aiemmin 55 prosenttia somessa.com Oy Ab:stä.

Somessa.com tarjoaa yrityksille vaikuttajamarkkinoinnin ja pr-tuotteiden jakelun palveluita avaimet käteen -periaatteella.

Inderes Q&A
1.3.
2021

Inderesin foorumilta löytyi mielenkiintoinen kommentti liittyen digitaaliseen markkinoinnin yhtiöihin. Näkisikö alaa seuraavat analyytikot tässä kestävää logiikkaa jos suomalaisten yhtiöiden yhteisvoimin liiketoimintaa lähdettäisiin ulkomailta hakemaan voimakkaammin resurssein? "Täältä vinkki Ilkan hallitukselle: myykää paikallislehdet kohtuullisella ja kaikille reilulla hinnalla Keskisuomalaiselle ja ostakaa Avidly osalla kassavaroja."

Analyytikon kommentti
26.2.
2021

Ilkka-Yhtymän julkaisemat Q4-luvut olivat kokonaisuutena hieman odotuksiamme paremmat. Myös yhtiön indikoima vakaa tuloskehitys täytti odotuksemme. Tätä kokonaiskuvaa peilaten teimme lähivuosien ennusteisiimme maltillisia ennustemuutoksia.

Inderes analyysi
26.2.
2021

Ilkka-Yhtymän julkaisemat Q4-luvut olivat kokonaisuutena hieman odotuksiamme paremmat. Myös yhtiön indikoima vakaa tuloskehitys täytti odotuksemme. Tätä kokonaiskuvaa peilaten teimme lähivuosien ennusteisiimme maltillisia ennustemuutoksia. Viimeaikainen kurssinousu on purkanut suurimman epäsuhdan perusteettomasta erotuksesta osien summa -laskelmaamme ja mielestämme digitaalisten liiketoimintojen rooli kurssiajurina on noussut. Näemme arvostuksessa kuitenkin edelleen nousuvaraa, mikä yhdessä osinkotuoton kanssa nostaa tuotto-odotuksen hyvälle tasolle. 

Ilkka-Yhtymä

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ilkka-Yhtymä

Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 440 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.