Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Ilkka-Yhtymä

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen selvästi epäorgaanista kasvua peilaten. Operatiivisen tuloksen odotamme yltäneen vertailukauden tasolle noin kolme viikkoa sitten annettua positiivista tulosvaroitusta mukaillen.

Analyytikon kommentti
3.2.
2021

Ilkka-Yhtymä antoi tiistaina positiivisen tulosvaroituksen koskien vuoden 2020 oikaistua oman toiminnan liikevoittoa.

Analyytikon kommentti
29.1.
2021

Analyytikon kommentti
8.1.
2021

Nostamme Ilkka-Yhtymän tavoitehinnan 5,0 euroon (aik. 4,0 euroa) kohonnutta osien summa -laskelmaa peilaten ja laskemme suosituksemme lisää-tasolle (aik. osta).

Analyytikon kommentti
4.1.
2021

Alma Media tiedotti keskiviikkona (30.12.) ostavansa Alma Mediapartners Oy:n 35 %:n vähemmistöosuuden Arena Partners Oy:lta. Osakkeiden kauppahinta on 53 MEUR ja kaupan myötä Alma Mediapartners siirtyy kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen.

Analyytikon kommentti
23.12.
2020

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan elpyminen on jatkunut olosuhteet huomioiden vahvalla uralla marraskuussa.

Analyytikon kommentti
20.11.
2020

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan elpyminen on jatkunut olosuhteet huomioiden hyvällä uralla lokakuussa. Mainosinvestointien arvo oli lokakuussa vajaa 8 % vertailukauden alapuolella, kun taas kumulatiivisesti tammi-lokakuun lasku on lähes 20 %.

Analyytikon kommentti
4.11.
2020

Ilkka-Yhtymä tiedotti tiistaina, että konserniin kuuluva markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut 3.11.2020 enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä. Kaupan myötä syntyy liikevaihdolla mitattuna yksi alueensa suurimmista markkinointitoimistoista.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Mediakonserni Ilkka-Yhtymä julkistaa Q3-raporttinsa ensi viikon maanantaina iltapäivällä. Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen selvästi vertailukaudesta epäorgaanista kasvua peilaten, kun taas operatiivisen tuloksen ennusteemme on vertailukauden tasolla.

Ilkka-Yhtymä

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ilkka-Yhtymä

Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 440 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.