Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.2.
2021

Odotamme Innofactorin operatiivisen käänteen jatkuneen koronasta huolimatta ja tuloksen kasvaneen 8 neljännestä peräjälkeen Q4:llä.

Analyytikon kommentti
1.2.
2021

Innofactor kertoi perjantaina norjalaisen rahoituspalvelualan yrityksen ja Innofactorin allekirjoittaneen sopimuksen koskien palveluiden siirtämistä ja toteuttamista Microsoft Azure -pilvipalvelualustalla. Toimitus perustuu Innofactor Virtual Data Center -ratkaisuun.

Analyytikon kommentti
22.1.
2021

Innofactor kertoi eilen Verohallinnon valinneen yhtiön julkisen hankinnan kilpailutuksessa IT-asiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi Azure-ohjelmoinnin osa-alueeseen.

Analyytikon kommentti
19.11.
2020

Kotimaisen IT-palvelusektorin Q3-tuloskausi sujui odotuksia paremmin tai linjassa odotuksiin käytännössä kaikilta seuraamiltamme yhtiöiltä.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Analyytikon kommentti
26.10.
2020

Innofactor julkaisee Q3-raporttinsa huomenna tiistaina klo 9.00. Yhtiön operatiivinen käänne on edennyt hyvin ja sektori sekä Innofactor vaikuttaa navigoivan kuivin jaloin koronan läpi. Näin odotamme tuloskasvun jatkuneen seitsemättä neljännestä peräjälkeen.

Analyytikon kommentti
2.9.
2020

Innofactor kertoi päivittävänsä osingonjakopolitiikkaansa. Yhtiön tavoitteena on nyt maksaa osinkoa säännöllisesti joka vuosi.

Innofactor

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Innofactor lyhyesti

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi