Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Liikevaihto nousi vahvasti Q3:lla ja erityisesti orgaanisesti. Orgaaninen kasvu ei kuitenkaan laskutusasteiden noususta huolimatta tullut vivulla kannattavuuteen. Tulostaso ja trendi poistivat kuitenkin selkeimmät huolet tulosvaroituksesta.

Analyytikon kommentti
19.10.
2022

Odotamme Innofactorin liikevaihdon kasvaneen yritysoston vetämänä ja olleen orgaanisesti vertailukauden tasolla. Lisäksi arvioimme yhtiön saaneen projektihaasteet pääosin hallintaan ja kannattavuuden olevan vertailukauden tasolla.

Analyytikon kommentti
7.10.
2022

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöiden kulurakenteita. Yhtiöjoukko on selvästi painottunut it-palvelusektorille, mutta mukana on silti asiantuntijayhtiöitä tilitoimistosta insinööreihin ja edelleen juridiikkaan.

Analyytikon kommentti
28.9.
2022

Innofactor kertoi aamulla päättäneensä aloittaa omien osakkeiden hankinnan yhtiön pääomarakenteen kehittämiseksi. Osakkeita hankitaan enintään 800 000 kappaletta, mikä vastaa noin 2,1 % yhtiön kaikista osakkeista. Hankintaan käytettävä rahamäärä on enintään 1 MEUR.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

IT-palvelusektorin Q2-tuloskausi oli isossa kuvassa kohtuullinen: vahvaa orgaanista kasvua himmensivät kannattavuushaasteet useammassa yhtiössä.

Analyytikon kommentti
22.7.
2022

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Innofactor julkaisee Q2-raporttinsa torstaina klo 9.00. Odotamme Innofactorin liikevaihdon kasvaneen hienoisesti ja tuloksen olleen vertailukauden tasolla. Suoritus kuvastaa yhtiön stabiilimpaa kehitystä, strategian vaihetta ja haastavaa osaajamarkkinaa. Lisäksi mielenkiinto kohdistuu loppuvuoden kommentteihin ja Invenco-yritysostoon.

Analyytikon kommentti
29.6.
2022

Innofactorin tuloskäänne eteni vakuuttavasti pari vuotta Suomen liiketoiminnan vahvan vedon ajamana. Viime vuonna tuloskasvu pysähtyi ja nyt haetaan paluuta kasvu-uralle.

Analyytikon kommentti
20.6.
2022

Innofactor kertoi aamulla allekirjoittaneen sopimuksen, jolla se hankkii omistukseensa dataan erikoistuneen Invenco Oy:n. Kauppa on linjassa yhtiön viime syksynä päivitetyn strategian kanssa, jossa data & analytiikka -liiketoiminta on juuri yksi kasvualueista.

Analyytikon kommentti
25.5.
2022

Kotimaisen IT-palvelusektorin Q1-tuloskausi oli kautta linjan hyvä osaajamarkkinan puhaltamista vastatuulista huolimatta.

Innofactor

ipo