Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Innofactor

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.2.
2023

Nostamme Innofactorin tavoitehinnan 1,35 euroon (aik. 1,00) heijastellen ennustemuutoksia ja laskenutta epävarmuutta. Nostamme samalla suosituksen lisää tasolle (aik. vähennä). Innofactorin liikevaihto sekä tulos kasvoivat hyvin ja olivat linjassa odotuksiimme.

Analyytikon kommentti
7.2.
2023

Odotamme Innofactorin liikevaihdon kasvaneen vahvasti ja kannattavuuden parantuneen laskutusasteiden ajamana heikosta vertailukaudesta. Lisäksi ennustamme yhtiön osinkoehdotuksen olevan linjassa osinkopolitiikan kanssa, eli noin puolet tuloksesta.

Analyytikon kommentti
11.1.
2023

Kysyntään liittyvästä epävarmuudesta huolimatta odotamme IT-palvelusektorin orgaanisen kasvun jatkuvan terveellä pohjalla sekä yrityskauppojen tukevan selvästi kasvua.

Analyytikon kommentti
22.12.
2022

Innofactor kertoi tänään Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen valinneen Innofactorin tiedonhallintaratkaisun toimittajaksi. Järjestelmä pohjautuu Innofactorin Dynasty-tuoteperheeseen, jolla on arviomme mukaan jo entuudestaan vahva markkina-asema ja suuri tilauskanta.

Analyytikon kommentti
14.12.
2022

IT-palvelusektorin kehitys oli Q3-tuloskaudella positiivista, kun orgaaninen kasvu vahvistui ja kannattavuus parani. Isossa kuvassa näkymät ovat edelleen hyvät, vaikka muutamat yhtiöt ensi kertaa varoittelivat asiakkaiden varovaisuudesta yksityisellä sektorilla.

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Liikevaihto nousi vahvasti Q3:lla ja erityisesti orgaanisesti. Orgaaninen kasvu ei kuitenkaan laskutusasteiden noususta huolimatta tullut vivulla kannattavuuteen. Tulostaso ja trendi poistivat kuitenkin selkeimmät huolet tulosvaroituksesta.

Analyytikon kommentti
19.10.
2022

Odotamme Innofactorin liikevaihdon kasvaneen yritysoston vetämänä ja olleen orgaanisesti vertailukauden tasolla. Lisäksi arvioimme yhtiön saaneen projektihaasteet pääosin hallintaan ja kannattavuuden olevan vertailukauden tasolla.

Analyytikon kommentti
7.10.
2022

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöiden kulurakenteita. Yhtiöjoukko on selvästi painottunut it-palvelusektorille, mutta mukana on silti asiantuntijayhtiöitä tilitoimistosta insinööreihin ja edelleen juridiikkaan.

Analyytikon kommentti
28.9.
2022

Innofactor kertoi aamulla päättäneensä aloittaa omien osakkeiden hankinnan yhtiön pääomarakenteen kehittämiseksi. Osakkeita hankitaan enintään 800 000 kappaletta, mikä vastaa noin 2,1 % yhtiön kaikista osakkeista. Hankintaan käytettävä rahamäärä on enintään 1 MEUR.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

IT-palvelusektorin Q2-tuloskausi oli isossa kuvassa kohtuullinen: vahvaa orgaanista kasvua himmensivät kannattavuushaasteet useammassa yhtiössä.

Innofactor

ipo