Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Investors House
2619 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 5.45 ALIN 5.55 VAIHTO (KPL) 228
MYYNTI 5.55 YLIN 5.55 VAIHTO (VAL) 0,001 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

24
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöraportti
19.5.
2020

Olemme laskeneet IH:n ennusteitamme varovaisemmiksi Q1-kannattavuuspettymyksen ja koronapandemian takia. IH:n osake arvostetaan tällä hetkellä näkemyksemme mukaan alle käyvän arvon ja osakkeessa on merkittävää pitkän aikavälin nousupotentiaalia kasvuennusteidemme toteutuessa. Emme kuitenkaan odota tämän arvon realisoituvan lyhyellä aikavälillä selkeiden positiivisten kurssiajurien puuttumisen vuoksi ja jäämme odottelemaan IH:ssa parempia ostopaikkoja.

Yhtiöraportti
3.3.
2020

IH:n eilinen Q4-raportti oli operatiivisen tuloksen ja raportoidun tuloksen osalta hieman odotuksiamme heikompi. Teimme vain suhteellisen pieniä muutoksia ennusteisiimme Q4-raportin myötä ja odotamme edelleen IH:n operatiivisen tuloksen kasvavan kuluvana vuonna ja lähivuosina. Tulosennusteisiimme liittyvä epävarmuus on kuitenkin mielestämme Q4-raportin jälkeen aavistuksen kasvanut, minkä lisäksi osakkuusyhtiö Ovaron riskiprofiili on viime aikoina noussut ja yhdessä nämä puoltavat varovaisempaa näkemystä osakkeesta. 

Yhtiöraportti
13.12.
2019

IH:n kasvunäkymät ovat mielestämme yhtiön hankekannan, Palvelut-segmentin kasvupanostusten ja suhteellisen vahvan taseen myötä hyvät ja odotamme yhtiön yltävän lähivuosina lähelle 10 %:n kokonaistuottotavoitettaan. Ovaro-omistuksesta irtaantuminen tulee todennäköisesti aiheuttamaan kirjanpidollisen tappion yhtiölle, mutta ennustamamme vahva tuloskasvu yhdessä arvostustason nousuvaran kanssa tarjoavat kohtuullisen tuotto-odotuksen sijoittajille

Yhtiöraportti
26.11.
2019

H:n kasvunäkymät ovat mielestämme parantuneet selvästi Q3-raportin ja viimeaikaisten kasvuhankkeiden myötä ja olemme nostaneet lähivuosien ennusteitamme. Ovaro-omistuksen jako tulee todennäköisesti aiheuttamaan kirjanpidollisen tappion yhtiön tulokseen, mutta vahva tuloskasvu yhdessä arvostustason nousuvaran kanssa tarjoavat mielestämme kohtuullisen tuotto-odotuksen sijoittajille.

Yhtiöraportti
20.8.
2019

Inivestors Housen eilinen Q2-raportti oli operatiivisesti vahva, mutta nykyisillä ennusteillamme emme näe osakkeen arvostustasossa enää merkittävää lyhyen tähtäimen nousuvaraa. Lyhyellä aikavälillä osaketta painaa Ovaro-omistuksen jako, joka tulee arviomme mukaan aiheuttamaan yhtiölle tappioita raportoituun tulokseen ja heikentämään yhtiön vakavaraisuutta. Korkeampi arvostustaso vaatisi mielestämme paremman näkyvyyden yhtiön tulevaan tuloskehitykseen.

Yhtiöraportti
21.5.
2019

IH:n Palvelut-segmentin kehitys on viime aikoina ollut erittäin vahvaa ja tämän segmentin tuloskasvu kompensoi Q1:n aikana kokonaan Ovaron tappioiden osuuden. Odotamme Palveluiden jatkavan lyhyellä aikavälillä vahvaa kannattavaa kasvua ja tämän kasvun toimivan positiivisena arvoajurina osakkeelle. Osakkeen tuotto-odotus on ennustamamme tuloskasvu huomioiden mielestämme edelleen kohtuullinen kasvaneesta riskiprofiilista huolimatta.

Yhtiöraportti
2.3.
2019

Investors Housen (IH) eilen julkaisema Q4-raportti oli kokonaisuutena odotuksiamme parempi ja olemme hieman nostaneet yhtiön operatiivisen tuloksen ennusteitamme ylöspäin. Odotamme IH:n jatkavan palveluliiketoiminnan myötä vahvaa kannattavaa kasvua lähivuodet ja näemme osakkeen arvostustasossa edelleen pientä nousuvaraa.

Yhtiöraportti
30.11.
2018

IH:n eilinen Q3-raportti oli pääosin ennusteidemme mukainen, mutta olemme silti laskeneet kuluvan vuoden ja lähivuosien ennusteitamme varovaisemmiksi yhtiön kommenttien ja yleistalouden kasvavan epävarmuuden vuoksi. Ennustamme IH:n jatkavan vahvaa kannattavaa kasvuaan lähivuodet ja mielestämme osakkeen arvostuskertoimet eivät ole korkeita huomioiden ennustamamme tuloskasvu. Näemme arvostustasossa lyhyen tähtäimen nousuvaraa.

Yhtiöraportti
28.8.
2018

Odotamme IH:n edelleen julkaisevan loppuvuonna 2018 ensimmäisen kiinteistörahastonsa ja näemme rahastoliiketoiminnassa yhtiölle pitkällä aikavälillä huomattavaa skaalautuvaa potentiaalia. Odotamme yhtiön Palvelut-liiketoiminnan kasvun jatkuvan voimakkaana lähivuodet ja odotamme myös Oravaa saneerauksen tukevan IH:n tulosta.

Yhtiöraportti
28.5.
2018

Näkemyksemme mukaan markkinat eivät edelleenkään huomioi kokonaan yhtiön Palvelut-liiketoiminnan kasvupotentiaalia ja ennustamaamme Orava Asuntorahaston saneerauksesta realisoituvaa arvoa.

Investors House

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.