Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Investors House
2165 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 0.00 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

2
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
13.12.
2019

IH:n kasvunäkymät ovat mielestämme yhtiön hankekannan, Palvelut-segmentin kasvupanostusten ja suhteellisen vahvan taseen myötä hyvät ja odotamme yhtiön yltävän lähivuosina lähelle 10 %:n kokonaistuottotavoitettaan. Ovaro-omistuksesta irtaantuminen tulee todennäköisesti aiheuttamaan kirjanpidollisen tappion yhtiölle, mutta ennustamamme vahva tuloskasvu yhdessä arvostustason nousuvaran kanssa tarjoavat kohtuullisen tuotto-odotuksen sijoittajille

Tyyppi: company_report
26.11.
2019

H:n kasvunäkymät ovat mielestämme parantuneet selvästi Q3-raportin ja viimeaikaisten kasvuhankkeiden myötä ja olemme nostaneet lähivuosien ennusteitamme. Ovaro-omistuksen jako tulee todennäköisesti aiheuttamaan kirjanpidollisen tappion yhtiön tulokseen, mutta vahva tuloskasvu yhdessä arvostustason nousuvaran kanssa tarjoavat mielestämme kohtuullisen tuotto-odotuksen sijoittajille.

Tyyppi: company_report
20.8.
2019

Inivestors Housen eilinen Q2-raportti oli operatiivisesti vahva, mutta nykyisillä ennusteillamme emme näe osakkeen arvostustasossa enää merkittävää lyhyen tähtäimen nousuvaraa. Lyhyellä aikavälillä osaketta painaa Ovaro-omistuksen jako, joka tulee arviomme mukaan aiheuttamaan yhtiölle tappioita raportoituun tulokseen ja heikentämään yhtiön vakavaraisuutta. Korkeampi arvostustaso vaatisi mielestämme paremman näkyvyyden yhtiön tulevaan tuloskehitykseen.

Tyyppi: company_report
21.5.
2019

IH:n Palvelut-segmentin kehitys on viime aikoina ollut erittäin vahvaa ja tämän segmentin tuloskasvu kompensoi Q1:n aikana kokonaan Ovaron tappioiden osuuden. Odotamme Palveluiden jatkavan lyhyellä aikavälillä vahvaa kannattavaa kasvua ja tämän kasvun toimivan positiivisena arvoajurina osakkeelle. Osakkeen tuotto-odotus on ennustamamme tuloskasvu huomioiden mielestämme edelleen kohtuullinen kasvaneesta riskiprofiilista huolimatta.

Tyyppi: company_report
2.3.
2019

Investors Housen (IH) eilen julkaisema Q4-raportti oli kokonaisuutena odotuksiamme parempi ja olemme hieman nostaneet yhtiön operatiivisen tuloksen ennusteitamme ylöspäin. Odotamme IH:n jatkavan palveluliiketoiminnan myötä vahvaa kannattavaa kasvua lähivuodet ja näemme osakkeen arvostustasossa edelleen pientä nousuvaraa.

Tyyppi: company_report
30.11.
2018

IH:n eilinen Q3-raportti oli pääosin ennusteidemme mukainen, mutta olemme silti laskeneet kuluvan vuoden ja lähivuosien ennusteitamme varovaisemmiksi yhtiön kommenttien ja yleistalouden kasvavan epävarmuuden vuoksi. Ennustamme IH:n jatkavan vahvaa kannattavaa kasvuaan lähivuodet ja mielestämme osakkeen arvostuskertoimet eivät ole korkeita huomioiden ennustamamme tuloskasvu. Näemme arvostustasossa lyhyen tähtäimen nousuvaraa.

Tyyppi: company_report
28.8.
2018

Odotamme IH:n edelleen julkaisevan loppuvuonna 2018 ensimmäisen kiinteistörahastonsa ja näemme rahastoliiketoiminnassa yhtiölle pitkällä aikavälillä huomattavaa skaalautuvaa potentiaalia. Odotamme yhtiön Palvelut-liiketoiminnan kasvun jatkuvan voimakkaana lähivuodet ja odotamme myös Oravaa saneerauksen tukevan IH:n tulosta.

Tyyppi: company_report
28.5.
2018

Näkemyksemme mukaan markkinat eivät edelleenkään huomioi kokonaan yhtiön Palvelut-liiketoiminnan kasvupotentiaalia ja ennustamaamme Orava Asuntorahaston saneerauksesta realisoituvaa arvoa.

Tyyppi: company_report
19.4.
2018

Investors Housen sijoitusprofiili on viime vuosina muuttunut entistä vahvemmin kiinteistöyhtiöstä sijoitusyhtiöksi ja markkinat eivät näkemyksemme mukaan tällä hetkellä anna riittävästi arvoa yhtiön Management-liiketoiminnalle ja sen kasvupotentiaalille.

Tyyppi: company_report
6.3.
2018

Näkemyksemme mukaan IH:n tiedossa olevat kasvuhankkeet tulevat kasvattamaan liikevaihtoa ja tulosta huomattavasti lähivuosina ja yhtiö tulee näiden myötä yltämään yli 11 %:n keskimääräiseen oman pääoman tuottoon vuosina 2018-2020. Mielestämme osakkeen tuotto-odotus on riskiprofiiliin nähden houkutteleva ja näemme arvostustasossa lyhyen tähtäimen nousuvaraa.

Investors House

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Investors Housella on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Kiinteistöt ja Management. Kiinteistöt-segmentti on pääomavaltaista sijoitustoimintaa, jossa varojen sijoitetaan asuntoihin ja toimitilakiinteistöihin. Management-segmentti on vähän pääomaa sitovaa palveluliiketoimintaa. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on tuottaa sellaista lisäarvoa, että osakkeenomistajan vuotuinen osingosta ja osakkeen arvonkehitysestä muodostuva kokonaistuotto olisi vähintään 10 %.