Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Investors House

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
17.5.
2022

Investors Housen (IH) alkuvuosi sujui odotustemme mukaisesti ja tulosrivit olivat linjassa ennusteisiimme. Yhtiön tase on vahva ja uusia kasvuinvestointeja kartoitetaan edelleen aktiivisesti.

Analyysi
3.3.
2022

IH:n Q4-raportti oli operatiivisen tuloksen osalta odotuksiamme vahvempi. Tulosraportissa annetut näkymät eivät sisältäneet yllätyksiä ja yhtiön sijoittajatarinassa fokus kiinnittyy divestoinneista vapautuneiden pääomien uudelleenallokointiin. IH:n osake on tällä hetkellä mielestämme pitkälti oikein hinnoiteltu. Neutraalista arvostuksesta huolimatta emme kuitenkaan näe välitöntä kiirettä rynnätä takaisin ostolaidalle lyhyen aikavälin kurssiajureiden puutteesta johtuen, vaan jäämme seuraamaan yhtiön edistymistä tulevissa kasvuhankkeissa.

Analyysi
3.2.
2022

Investors Housen (IH) osake hinnoitellaan viimeisimmän päivityksemme jälkeisen kurssilaskun (-19 %) myötä lähelle osien summa -laskelmaamme ja pidämme osaketta pitkälti oikein hinnoiteltuna. Lyhyen aikavälin kurssiajurit loistavat tällä hetkellä kuitenkin poissaolollaan ja näin ollen emme näe välitöntä kiirettä rynnätä takaisin ostolaidalle, vaan jäämme seuraamaan yhtiön edistymistä tulevissa kasvuhankkeissa.

Analyysi
25.1.
2022

Tammikuun alussa kerrottu ylimääräinen kertaluonteinen varojenjako aiheutti IH:n osakkeessa ylimitotetun kurssireaktion ja osien summa -laskelmamme valossa osake on yliarvostettu.

Analyysi
4.1.
2022

Investors House (IH) järjesti eilen pääomamarkkinpäivän ja tiedotti samalla yhtiön hallituksen kutsuvan koolle ylimääräisen yhtiökokouksen päättämään merkittävästä ylimääräisestä varojenjaosta (1,0 EUR/osake). Osakemarkkinat ottivat uutisen ilolla vastaan ja reippaan kurssinousun myötä yhtiön osissa piilenyt aliarvostus purkaantui.

Analyysi
26.11.
2021

IH tiedotti torstaina IVH Kampus -toimitilarahaston myynnistä. Huomioimme kaupan ennusteissamme ja tällä on ollut niihin selvä negatiivinen vaikutus. IH:n käypä arvo on mielestämme kuitenkin yhä nykykurssia korkeampi ja näemme tuotto-odotuksen riittävänä.

Analyysi
16.11.
2021

Investors Housen (IH) operatiivinen tulos oli Q3:lla odotuksiamme parempi ennusteita matalammasta kulutasosta johtuen. Emme ole tehneet ennusteisiin suuria muutoksia ja näemme osakkeen tuotto/riski-suhteen edelleen hyvänä.

Analyysi
17.8.
2021

IH:n operatiivinen tulos parantui Q2:lla selvästi vertailukaudesta, mutta jäi hieman odotuksistamme Palvelut-segmentin tulosalituksesta johtuen. Näkymät eivät tarjonneet suurempia yllätyksiä ja H2:lla pääfokuksessa tulee olemaan Kukkula-järjestelyn eteneminen. Osakkeen arvostus on useasta kulmasta tarkasteltuna edullinen ja näemmekin tuotto/riski-suhteen edelleen hyvänä.

Analyysi
13.8.
2021

Investors House (IH) julkistaa Q2-raportin ensi viikon maanantaina ja odotamme yhtön tuloksen parantuneen selvästi vertailukaudesta Palvelut-segmentin vetämänä. IH tiedotti kesäkuussa solmineensa Tikkurilan asuntokehityshankkeen myyntiä koskevan esisopimuksen ja olemme huomioineet kaupasta syntyvän myyntivoiton arvonmäärityksessämme.

Analyysi
21.5.
2021

IH:n lähivuosien kasvunäkymät ovat alkuvuonna toteutetun Juhola-kaupan sekä merkittävän hankekannan myötä varsin hyvät ja odotamme operatiiviseen tulokseen lähivuosina tasokorjausta. Näemme IH:n osissa olevan nykyistä osakekurssia enemmän arvoa ja osien summan luoma nousuvara yhdessä kasvavan osingon kanssa tarjoaa mielestämme edelleen hyvän tuotto-odotuksen.

Investors House

ipo