Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Investors House
2165 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.70 ALIN 6.70 VAIHTO (KPL) 664
MYYNTI 6.75 YLIN 6.70 VAIHTO (VAL) 0,004 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

2
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
8.1.
2019

Kirjoititte näin...valtuuttamaan hallitus enintään 600 000 oman osakkeen hankkimisesta. Omien osakkeiden ostoja IH:lle rajoittaa osakkeen pieni vaihtomäärä pörssissä. Pörssin sääntöjen mukaan omien osakkeiden hankittava määrä saa olla enintään 25 % keskimääräisestä päivittäisestä vaihtovolyymistä. Tietyin edellytyksin tämä voi kuitenkin nousta 50 %:iin. IH:n osakkeen keskimääräinen päivävaihto oli vuonna vain 2018 noin 2613 osaketta, joten 600 000 osakkeen ostoon menisi tämän perusteella 50 %:n raja olettaen noin kaksi vuotta. Meneekös tämä matikka ihan näin ?

Tyyppi: inderes_qa
20.11.
2017

Hei, Onko ollut merkkejä siitä, että IH pyrkisi ostamaan pörssistä lisää Oravaa? Kurssi on ainakin laahannut, joten todennäköisesti eivät ole kasvattaneet omistustaan. Eikö nyt IH:n kannattaisi kasvattaa omistusosuuttaan Oravasta, koska Oravaa saa ikään kuin "puoleen hintaan"?

Tyyppi: inderes_qa
18.9.
2017

Kannattaa lukea Viisas Raha -lehdestä Pyysingin juttu (takakannen sisäsivu) IH:n rahastusautomaatista. Verneri osaa siitä etsiä roustaavat kysymykset!

Tyyppi: inderes_qa
7.9.
2017

Hei! Mitkä ova tällä hetkellä Helsingin pörssin nopeasti kasvavia yhtiöitä?

Investors House

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Investors Housella on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Kiinteistöt ja Management. Kiinteistöt-segmentti on pääomavaltaista sijoitustoimintaa, jossa varojen sijoitetaan asuntoihin ja toimitilakiinteistöihin. Management-segmentti on vähän pääomaa sitovaa palveluliiketoimintaa. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on tuottaa sellaista lisäarvoa, että osakkeenomistajan vuotuinen osingosta ja osakkeen arvonkehitysestä muodostuva kokonaistuotto olisi vähintään 10 %.