Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Investors House
2619 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 5.45 ALIN 5.55 VAIHTO (KPL) 228
MYYNTI 5.55 YLIN 5.55 VAIHTO (VAL) 0,001 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

24
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
8.1.
2019

Kirjoititte näin...valtuuttamaan hallitus enintään 600 000 oman osakkeen hankkimisesta. Omien osakkeiden ostoja IH:lle rajoittaa osakkeen pieni vaihtomäärä pörssissä. Pörssin sääntöjen mukaan omien osakkeiden hankittava määrä saa olla enintään 25 % keskimääräisestä päivittäisestä vaihtovolyymistä. Tietyin edellytyksin tämä voi kuitenkin nousta 50 %:iin. IH:n osakkeen keskimääräinen päivävaihto oli vuonna vain 2018 noin 2613 osaketta, joten 600 000 osakkeen ostoon menisi tämän perusteella 50 %:n raja olettaen noin kaksi vuotta. Meneekös tämä matikka ihan näin ?

Inderes Q&A
20.11.
2017

Hei, Onko ollut merkkejä siitä, että IH pyrkisi ostamaan pörssistä lisää Oravaa? Kurssi on ainakin laahannut, joten todennäköisesti eivät ole kasvattaneet omistustaan. Eikö nyt IH:n kannattaisi kasvattaa omistusosuuttaan Oravasta, koska Oravaa saa ikään kuin "puoleen hintaan"?

Inderes Q&A
18.9.
2017

Kannattaa lukea Viisas Raha -lehdestä Pyysingin juttu (takakannen sisäsivu) IH:n rahastusautomaatista. Verneri osaa siitä etsiä roustaavat kysymykset!

Inderes Q&A
7.9.
2017

Hei! Mitkä ova tällä hetkellä Helsingin pörssin nopeasti kasvavia yhtiöitä?

Investors House

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.