Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kemira

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

15.07.2022 - 10:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
13.6.
2022

Kemira nosti viime viikon torstaina kuluvan vuoden tulosohjeistustaan. Olemme tarkastelleet ennusteitamme tätä ja lyhyen tähtäimen uutisvirtaa heijastellen, minkä seurauksena teimme pieniä positiivisia ennustemuutoksia pääasiassa lyhyen tähtäimen ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
9.6.
2022

Kemira antoi keskiviikkona positiivisen tulosvaroituksen, kun yhtiö nosti kuluvan vuoden näkymiä operatiivisen käyttökatteen osalta.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Kemiran alkuvuosi oli varsin onnistunut, sillä yhtiö onnistui kompensoimaan poikkeuksellisen rajun kustannusten nousupaineen huomattavilla hintojen korotuksilla. Näin ollen Q1-tulos oli selvästi odotuksiamme parempi.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Kemira julkisti aamulla Q1-raporttinsa, joka oli selvästi odotuksia parempi. Yhtiön liikevaihdon kasvu ylitti odotukset kirkkaasti ja tämä yhdessä odotuksia paremman kannattavuuden kanssa veti myös operatiivisen tuloksen tuntuvasti yli odotuksien.

Analyytikon kommentti
22.4.
2022

Kemira julkistaa Q1-raporttinsa ensi keskiviikkona noin klo 8.30. Konsensuksen odotuksissa on selvä liikevaihdon kasvu, kun taas operatiivisen tuloksen odotetaan olevan hieman vertailukauden alapuolella nousseiden kustannusten aiheuttamaa marginaalipainetta mukaillen.

Analyytikon kommentti
14.2.
2022

Kemiran Q4:n operatiivinen tulos oli noin odotuksiemme mukaisella tasolla ja myös vuodelta 2021 maksettava osinko vastasi odotuksiamme.

Analyytikon kommentti
11.2.
2022

Kemira julkisti aamulla Q4-raporttinsa, joka oli operatiivisen tuloksen osalta linjassa konsensusodotuksien kanssa, mutta kertaerät painoivat raportoidun tuloksen selvästi odotuksia heikommaksi. Osinkonsa yhtiö piti odotetusti ennallaan 0,58 eurossa.

Analyytikon kommentti
9.2.
2022

Konsensuksen odotuksissa on selvä liikevaihdon kasvu, kun taas operatiivisen tuloksen odotetaan olevan hieman vertailukauden alapuolella nousseiden kustannusten aiheuttamaa marginaalipainetta mukaillen.

Analyytikon kommentti
27.10.
2021

Kemiran Q3-raportti oli kokonaisuutena hyvin linjassa odotuksiemme kanssa.

Analyytikon kommentti
26.10.
2021

Kemira julkisti aamulla Q3-raporttinsa. Yhtiön liikevaihdon kasvu oli odotuksia ripeämpää ja myös odotuksia korkeamman kannattavuuden ansiosta Q3:n operatiivinen tulos ylitti odotukset. Yhtiö toisti odotetusti kuluvalle vuodelle annetun ohjeistuksensa.

Kemira

ipo 

Inderes kategoriat

Survived Roast