Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kemira

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Kemiran eilen raportoimat Q3-luvut olivat odotuksiamme vahvemmat, kun voimakkaasti kohonneet myyntihinnat enemmän kuin kompensoivat kustannusten nousun.

Analyytikon kommentti
25.10.
2022

Kemira julkisti aamulla Q3-raporttinsa, joka oli huomattavasti odotuksia parempi. Yhtiön liikevaihdon kasvu ylitti odotukset tuntuvasti, mikä yhdessä odotuksia paremman operatiivisen kannattavuuden kanssa veti tuloksen kirkkaasti yli odotuksien.

Analyytikon kommentti
19.10.
2022

Konsensuksen odotuksissa on tuntuva liikevaihdon kasvu, jonka odotetaan myös hilanneen operatiivista tulosta hieman ylöspäin. Odotuksissa on myös, että Kemira toistaa kuluvalle vuodelle annetun ohjeistuksensa, joka odottaa liikevaihdon ja operatiivisen käyttökatteen kasvua suhteessa viime vuoden tasoon.

Analyytikon kommentti
14.9.
2022

Kemira järjesti tiistaina pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa yhtiö esitteli strategiansa keskeisiä aihioita. CMD avasi keskeisten markkinoiden kasvutaskuja ja täsmensi etenkin biopohjaisten tuotteiden kasvunäkymää.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Kemiran perjantaina raportoimat Q2-luvut olivat kokonaisuutena odotetunlaiset. Myös yhtiön hiljattain päivittämä kuluvan vuoden ohjeistus säilyi ennallaan. Tätä kokonaiskuvaa heijastellen olemme tehneet ennusteisiimme varsin pieniä muutoksia.

Analyytikon kommentti
15.7.
2022

Kemira julkisti aamulla Q2-raporttinsa, joka oli operatiivisten rivien osalta hyvin linjassa odotuksien kanssa. Yhtiön liikevaihdon kasvu oli jopa hienoisesti korkeita odotuksiamme voimakkaampaa, kun taas operatiivinen tulos osui meidän ja konsensuksen ennusteiden väliin.

Analyytikon kommentti
11.7.
2022

Kemira julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina noin klo 8.30. Konsensuksen odotuksissa on sekä selvä liikevaihdon että operatiivisen käyttökatteen kasvu suhteessa vertailukauden tasoon.

Analyytikon kommentti
13.6.
2022

Kemira nosti viime viikon torstaina kuluvan vuoden tulosohjeistustaan. Olemme tarkastelleet ennusteitamme tätä ja lyhyen tähtäimen uutisvirtaa heijastellen, minkä seurauksena teimme pieniä positiivisia ennustemuutoksia pääasiassa lyhyen tähtäimen ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
9.6.
2022

Kemira antoi keskiviikkona positiivisen tulosvaroituksen, kun yhtiö nosti kuluvan vuoden näkymiä operatiivisen käyttökatteen osalta.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Kemiran alkuvuosi oli varsin onnistunut, sillä yhtiö onnistui kompensoimaan poikkeuksellisen rajun kustannusten nousupaineen huomattavilla hintojen korotuksilla. Näin ollen Q1-tulos oli selvästi odotuksiamme parempi.

Kemira

ipo 

Inderes kategoriat

Survived Roast