Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kemira

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
13.2.
2023

Kemiran perjantaina raportoimat Q4-luvut peittosivat odotukset kirkkaasti. Myös vuodelle 2023 annettu ohjeistus viitoittaa selvästi odotettua parempaa tuloskehitystä.

Analyytikon kommentti
10.2.
2023

Kemira julkisti aamulla Q4-luvut, jotka olivat selvästi odotuksia vahvemmat, kun liikevaihdon kasvu ja etenkin Q4-kannattavuus peittosi odotukset heittämällä. Tuntuvaa tuloskasvua heijastellen Kemira korottaa vuodelta 2022 maksettavaa osinkoa odotuksia enemmän.

Analyytikon kommentti
7.2.
2023

Konsensuksen odotuksissa on tuntuva liikevaihdon kasvu, jonka odotetaan myös vahvistaneen operatiivista tulosta selvästi vertailukauden tasosta. Tuloskasvun siivittämänä odotamme yhtiön myös korottavan osinkoaan.

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Kemiran eilen raportoimat Q3-luvut olivat odotuksiamme vahvemmat, kun voimakkaasti kohonneet myyntihinnat enemmän kuin kompensoivat kustannusten nousun.

Analyytikon kommentti
25.10.
2022

Kemira julkisti aamulla Q3-raporttinsa, joka oli huomattavasti odotuksia parempi. Yhtiön liikevaihdon kasvu ylitti odotukset tuntuvasti, mikä yhdessä odotuksia paremman operatiivisen kannattavuuden kanssa veti tuloksen kirkkaasti yli odotuksien.

Analyytikon kommentti
19.10.
2022

Konsensuksen odotuksissa on tuntuva liikevaihdon kasvu, jonka odotetaan myös hilanneen operatiivista tulosta hieman ylöspäin. Odotuksissa on myös, että Kemira toistaa kuluvalle vuodelle annetun ohjeistuksensa, joka odottaa liikevaihdon ja operatiivisen käyttökatteen kasvua suhteessa viime vuoden tasoon.

Analyytikon kommentti
14.9.
2022

Kemira järjesti tiistaina pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa yhtiö esitteli strategiansa keskeisiä aihioita. CMD avasi keskeisten markkinoiden kasvutaskuja ja täsmensi etenkin biopohjaisten tuotteiden kasvunäkymää.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Kemiran perjantaina raportoimat Q2-luvut olivat kokonaisuutena odotetunlaiset. Myös yhtiön hiljattain päivittämä kuluvan vuoden ohjeistus säilyi ennallaan. Tätä kokonaiskuvaa heijastellen olemme tehneet ennusteisiimme varsin pieniä muutoksia.

Analyytikon kommentti
15.7.
2022

Kemira julkisti aamulla Q2-raporttinsa, joka oli operatiivisten rivien osalta hyvin linjassa odotuksien kanssa. Yhtiön liikevaihdon kasvu oli jopa hienoisesti korkeita odotuksiamme voimakkaampaa, kun taas operatiivinen tulos osui meidän ja konsensuksen ennusteiden väliin.

Analyytikon kommentti
11.7.
2022

Kemira julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina noin klo 8.30. Konsensuksen odotuksissa on sekä selvä liikevaihdon että operatiivisen käyttökatteen kasvu suhteessa vertailukauden tasoon.

Kemira

ipo 

Inderes kategoriat

Survived Roast