Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kesko

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
3.2.
2021

Kesko teki taas kerran poikkeuksellisen hyvän tuloksen, eikä heikkoa lenkkiä löytynyt ohjeistuksestakaan. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Keskon tulosinfoa voi seurata inderesTV:stä alkaen klo 11 osoitteessa https://www.inderes.fi/fi/videot/kesko-q420-ke-32-kello-1100

InderesTV
3.2.
2021

Seuraa yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

InderesTV
21.1.
2021

Monelle kaupan alan yhtiölle vuosi 2020 oli poikkeuksellisen hyvä, kun etelänmatkoilta säästyneet rahat kulutettiin kotikutoisesti. Tuloskauden ydinkysymys kaupan alan yhtiöiden kohdalla kuuluukin: Miten pysyvästi kulutustavat ovat muuttunut? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

InderesTV
4.12.
2020

Kesko on hyvä esimerkki siitä, millainen merkitys yhtiön johdolla on menestyksessä. Anttilan alennusmyynti on vain muisto enää, kun toimitusjohtaja Mikko Helanderin käsien alla Keskosta on rakennettu erittäin laadukas yhtiö. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

InderesTV
29.10.
2020

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

InderesTV
16.10.
2020

Sauli ja Petri K. keskustelevat kuluttajasektorista. Podissa syvennytään toimialan kilpailuetuihin ja pohditaan verkkokaupan merkitystä ja vaikutusta alan dynamiikkaan. 

00:30 Kuluttajasektori
04:25 Toimivatko Lynchin opit?
09:16 Mitä yhteistä sektorin yhtiöillä on?
18:45 Kilpailuedut
27:34 Kilpailuedut Helsingin pörssissä
44:13 Markkinan kasvu ja verkkokaupan merkitys
59:48 Korona: voittajat ja häviäjät
1:10:25 Millainen yhtiö pärjää kuluttajasektorilla?
1:14:34 Suosikkiyhtiöt

InderesTV
5.10.
2020

Analyytikko Sauli Vilén ja Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka keskustelevat kaupan alan tulevaisuudesta. Miten koronavirus kiihdyttää verkkokauppaa? Miten Amazon muuttaa kaupan alan kilpailua? Minkälaiset yhtiöt ovat tulevaisuuden voittajia kaupan alalla? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan videolla.

inderes.fi:stä löytyy analyysia kaupan alan yhtiöistä Keskosta https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/kesko

InderesTV
9.9.
2020

Keskon osakkeen arvostus lentää entistä enemmän omissa sfääreissään. Edes viimein vahvistetut huhut Amazonin laajentumisesta Pohjoismaihin eivät tunnu vaivaavan sitä. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi Keskon toimintaympäristöä ja Amazon-uhkaa yhtiön näkökulmasta.

InderesTV
23.7.
2020

Keskon toisen vuosineljänneksen tulos kiri kaikkien aikojen ennätykseen. Koronaeristys on vauhdittanut myyntiä niin ruoka- kuin rautakaupassa. Baltian ja Valko-Venäjän liiketoiminnoissa Kesko on puun ja kuoren välissä.

InderesTV
23.7.
2020

Seuraa Keskon tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä

Kesko

Kesko lyhyesti

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti (pro forma) oli noin 13 mrd. euroa vuonna 2019. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä.

Keskon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä.