Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Kesla
2033 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.85 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 3.91 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
18.9.
2020

Juha ja Erkki keskustelevat konepajoista. Podin lopulla Antti V. täydentää kommentoiden seurannassaan olevia Helsingin pörssin konepajoja. Sektorin vuosi on ollut haastava ja koronan myötä yhtiöiden suhdannekestävyyttä on koeteltu poikkeuksellisesti. 

Tiedotteet
15.9.
2020

KESLA OYJ                                                                             PÖRSSITIEDOTE 15.9.2020 klo 14.15

ELY-KESKUKSELTA MYÖNTEINEN PÄÄTÖS YRITYKSEN KEHITTÄMISAVUSTUKSESTA KESLA OYJ:LLE

Analyytikon kommentti
24.8.
2020

Ponssen ja Keslan laajasti ymmärrettyyn verrokkiryhmään kuuluva Deere & Co julkisti perjantaina Q3-raporttinsa (touko-heinäkuu). Raportin kiinnostavin osuus oli yhtiön metsäkoneliiketoiminnan toteutunut kehitys ja markkinanäkymät.

Yhtiöraportti
5.8.
2020

Keslan Q2-numerot olivat annetun tulosvaroituksen jälkeen jo valtaosin tiedossa. Yhtiö ei tarjonnut 2020-ohjeistusta ja pienistä positiivisista signaaleista huolimatta olemme edelleen huolissamme kysyntätilanteesta.

Tiedotteet
4.8.
2020

Keslan puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2020                                  

                                                                                      

                                                                                      

KESLA OYJ PUOLIVUOSIKATSAUS   4.8.2020 klo 9.00

Konsernin ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihto pieneni 20 % edellisvuoden tammi-kesäkuuhun verrattuna. Yhtiön tulos ylitti annetun ohjeistuksen ja oli tappion sijasta lievästi voitollinen. Liiketoiminnan rahavirta oli vahvasti positiivinen.

Analyytikon kommentti
10.7.
2020

Keslan positiivinen tulosvaroitus eilen kertoi kustannussopeutusten onnistumisesta. Näyttää myös siltä, että koronapandemian suurimmat vaikutukset Keslan tuotteiden kysyntään on ainakin tältä erää nähty.

Yhtiöraportti
9.7.
2020

Keslan positiivinen tulosvaroitus kertoi kustannussopeutusten onnistumisesta. Näyttää myös siltä, että koronapandemian suurimmat vaikutukset Keslan tuotteiden kysyntään on ainakin tältä erää nähty. Markkinoiden toipuminen tulee kuitenkin todennäköisesti olemaan tahmeaa.

Kesla

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Kesla

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittely-ratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi.