Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kesla

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.1.
2021

Tammikuussa esitetty varoitus Keslan liiketoiminnan seisahtumisesta Valko-Venäjän pääasiakkaan kanssa EU:n pakotteiden seurauksena on leikannut odotuksia, kasvattanut epävarmuutta ja vienyt osakkeesta puhdin. Q4-raportissa sijoittajien huomio onkin ko. pakotteiden vaikutuksissa ja tietenkin muissa 2021-markkinanäkymissä.

Analyytikon kommentti
8.1.
2021

Keslan ilmoitus EU:n pakotteiden laajenemisesta koskemaan yhtiön tärkeää valkovenäläistä OEM-asiakasta nostaa ainakin toistaiseksi yhtiön riskiprofiilia. Myös ennusteleikkauksemme ovat merkittäviä.

Analyytikon kommentti
27.10.
2020

Nostamme Keslan osakkeen suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 4,60 (aik. 4,00) euroon. Olemme nostaneet maltillisesti vuosien 2021-2023 ennusteitamme, sillä odotamme nyt puunkorjuuketjun konemarkkinan toipuvan aiempia arvioitamme aikaisemmin.

Analyytikon kommentti
23.10.
2020

Analyytikon kommentti
22.10.
2020

Keslan Q3-numerot olivat liikevaihdon ja kannattavuuden osalta pettymys, mutta toisaalta tilauskertymä kasvoi hyvin ja markkinakommentit olivat pääosin positiivisia. Annetun ohjeistuksen perusteella Q4’20-ennusteisiimme ei tarvitse juuri koskea ja koko vuoden tulos tehdään silloin.

Analyytikon kommentti
19.10.
2020

Kesla julkistaa Q3-liiketoimintakatsauksensa torstaina 22.10. klo 9. Markkinaympäristö on ollut heinä-syyskuussa edelleen vaisu, mutta kvartaalin edetessä saatiin joitakin positiivisia signaaleja alustakoneiden (traktorit, kuorma-autot) markkinalta.

Analyytikon kommentti
24.8.
2020

Ponssen ja Keslan laajasti ymmärrettyyn verrokkiryhmään kuuluva Deere & Co julkisti perjantaina Q3-raporttinsa (touko-heinäkuu). Raportin kiinnostavin osuus oli yhtiön metsäkoneliiketoiminnan toteutunut kehitys ja markkinanäkymät.

Kesla

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Kesla

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittely-ratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa sekä myyntiyhtiö Appenweierissa, Saksassa. Keslan palveluksessa on noin 250 henkeä. Keslan A-osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuosi 2020 on Keslan 60-vuotisjuhlavuosi.