Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Lehto Group
4603 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.34 ALIN 1.33 VAIHTO (KPL) 69 194
MYYNTI 1.35 YLIN 1.35 VAIHTO (VAL) 0,093 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

13
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: news
1.7.
2020

Lehto Group tiedotti tiistai-illalla rahoitusjärjestelystä, johon sisältyy uusi luottolimiittisopimus. Lisäksi yhtiö kertoi suunnittelevansa 20-25 MEUR:n merkintäoikeusantia vahvistamaan yhtiön kassavaroja ja omaa pääomaa.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.6.
2020

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
30.6.2020 klo 23.00

Lehto Group Oyj on allekirjoittanut uuden luottolimiittisopimuksen. Sopimus korvaa aiemman OP Yrityspankki Oyj:n, Nordea Bank Oyj:n ja Swedbank AB:n kanssa tehdyn 75 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittisopimuksen (Revolving Credit Facility, RCF). Limiitistä on tällä hetkellä käytössä 54 miljoonaa euroa ja alkuperäinen sopimuksen päättymishetki oli 1.11.2021.

Tyyppi: news
29.5.
2020

Rakennusteollisuus RT julkisti torstaina 28.5.2020 kevään ennusteensa rakennusalan kehityksestä. Koronaviruspandemian vuoksi talouden näkymät ovat synkentyneet merkittävästi, mikä tulee heijastumaan RT:n suhdannekatsauksen mukaan rakentamiseen voimakkaammin kesän jälkeen.

Tyyppi: news
26.5.
2020

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja maaliskuulta ja paketoi myös ensimmäisen kvartaalin. Kaikki rakennukset huomioon ottaen Q1:llä rakennuslupia myönnettiin noin 24 % vähemmän kuin vertailukaudella.

Tyyppi: video
15.5.
2020

Rakennussektorin liikennevaloissa vilkkuu nyt punainen valo, mikä signaloi heikkoutta rakennusmarkkinassa. Analyytikko Olli Koponen vetää markkinakatsauksen ja käy läpi Lehdon, YIT:n ja SRV:n tilannetta.

-Videon aiheet-
00:25 Markkinakatsaus
02:55 Pörssin rakentajien Q1'20
04:20 Lehdon ja SRV:n tilanne
06:10 Lehdon ongelmaprojektit
07:35 YIT:n tilanne
08:45 Arvostustasot

Tyyppi: company_report
15.5.
2020

Yhtiön tulos oli hieman odotuksiamme heikompi, mutta taloudellisen tilanteen parantuminen nosti raportin annin mielestämme hieman positiivisen puolelle ja alensi yhtiön riskejä. Yhtiön näkymät viestivät kuitenkin epävarmuutta ja markkinoiden kysyntä näyttäisi heikkenevän lähitulevaisuudessa. Arvostus ei ole äärimmäisen kallis, mutta mielestämme tuloskehitys olisi saatava käännettyä selkeämmin parempaan suuntaan, jotta voisimme nojata yhtiön pidemmän aikavälin potentiaaliin ja suositella osakkeen ostoja nykyisiltä tasoilta.

Tyyppi: news
15.5.
2020

Toistamme Lehdon vähennä-suosituksen, mutta nostamme tavoitehintamme 1,55 euroon (aik. 1,45 euroa) yhtiön Q1-tuloksen jälkeen.

Tyyppi: stock_exchange_release
14.5.
2020

Lehto Group Oyj
Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuu 2020
14.5.2020 klo 8.00

Lehto Group Oyj, liiketoimintakatsaus 1.1.-31.3.2020 

Tervehdyttämistoimet tuottavat tulosta, rahoitusasema parani ja tilauskanta kasvoi

Tämä ei ole IAS 34 -standardin mukainen osavuosikatsaus. Yhtiö noudattaa arvopaperimarkkinalain mukaista puolivuosiraportointia ja julkistaa vuoden kolmen ja yhdeksän ensimmäisen kuukauden osalta liiketoimintakatsaukset, joissa esitetään yhtiön taloudellista kehitystä kuvaavat keskeiset tiedot.

Lehto Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka keskittyy talousohjattuun rakentamiseen. Talousohjatussa rakentamisessa tavoitteena on vahvalla suunnittelun ohjauksella ja moduuleihin perustuvilla innovaatioilla tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkea laatu. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja.

Lehto Groupin itse kehittämien ja valmistamien modulaaristen rakennusalan innovaatioiden hyödyntäminen mahdollistaa työmaalla perinteisesti toteutettavien työvaiheiden siirron osin automatisoituun tuotantolaitokseen, mikä vähentää rakennustyömaan monimutkaisuutta sekä parantaa rakentamisen tehokkuutta ja laatua. Tehokkaita toimintamallejaan hyödyntämällä Lehto Group voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen – asiakaslupauksen mukaisesti yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Yhtiö toimii kolmella palvelualueella: toimitilat, asunnot ja hyvinvointitilat. Yhtiö tarjoaa rakentamisen palveluita valtakunnallisesti keskittyen kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Lehto Groupin pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiöllä on seitsemän omaa tuotantolaitosta: Hartolassa, Iissä, Luohualla, Humppilassa sekä kolme yksikköä Oulaisissa.

Lehto Groupin vuoden 2018 liikevaihto oli 721,5 M€ ja liikevoitto 37,2 M€ eli 5,2 % liikevaihdosta. Konsernin palveluksessa oli tilikauden 2018 päättyessä 1 552 henkilöä.