Lehto Group
3405 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.09 ALIN 2.08 VAIHTO (KPL) 44 581
MYYNTI 2.09 YLIN 2.11 VAIHTO (VAL) 0,093 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

7
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
31.7.
2019

Moi,

Tiedättekö/osaatteko arvioida milloin Lehto pääsee irti tällä hetkellä tappiollisista projekteista? Tämä tieto kiinnostaa, koska en tiedä onko heillä nykyprosesseissakin vikaa vai johtuuko ongelmat vanhoista virheistä. Ymmärtääkseni Lehdolta väitetään että ongelmat johtuu vanhoista virheistä ja nykyprosesseissa ei hirveästi vikaa ole. Tämän väitteen tueksi olisi hyvä tietää milloin vanhoista virheistä päästään eroon, jolloin voisi päätellä että sen jälkeen tulevat negatiiviset uutiset aiheutuvat prosesesseissa olevista ongelmista, eikä yksittäisistä vanhoista virheistä.

Tyyppi: inderes_qa
22.5.
2019

Huomaan, että innovatiivinen ja viime vuosina erittäin kannattava rakennusyhtiö Lehto onkin muuttunut hyvin jyrkässä kulmassa putoavaksi ja katastrofaalisen heikoksi sijoitukseksi. Näin siitä huolimatta, että analyytikot kehottivat jatkuvasti piensijoittajaa lisäämään osaketta salkkuun. Onko osakkeen hinnassa jo riski koko firman nurin menosta? Mitkä olisivat yhtiön keinot velkaisuutensa pienentämiseksi ja yleensäkin toiminnan turvaamiseksi, mikäli yhtiö ajautuisi kuilun partaalle?

Tyyppi: inderes_qa
16.5.
2019

Molemmat otsikon alat kyntävät vuodesta toiseen, jälkimmäinen jo vuosia. Mikä niitä oikein vaivaa. Rakennusliikkeistäkin Lehdolla oli ainut selvästi muista poikkeava ja kuluja säästävä konsepti, mutta ei! Pitäiskö kuluttajahinnatr vaan vetää pilviin, niin alkaisi homma pelittämään? Josko Sauli ja Olli vastaisivat?

(otsikkoa kielikorjattu ja siistitty)

Tyyppi: inderes_qa
13.5.
2019

Lehdon nettovelkaisuusaste näytti kasvavan roimasti viime päivityksessä, samoin siitä johdetut tunnusluvut kuten EV/EBITDA. Miten muutosta tulisi tulkita? Onko velka liisääntynyt oikeasti vai johtuuko se muuttuneista kirjaamiskäytännöistä? Onko yritys miten pahasti velkaantunut mielestänne?

Tyyppi: inderes_qa
27.3.
2019

Moikka, miten näette Lehdon mahdollisuudet onnistua Ruotsin markkinoilla ja minkälaisella aikavälillä sieltä voidaan odottaa (positiivisia) tuloksia? Viittaan tähän Lehdon Ruotsin toimarin haastatteluun Kauppalehdessä https://www.kauppalehti.fi/uutiset/rakennusyhtio-lehto-aikoo-ratkoa-asun...

Tyyppi: inderes_qa
4.3.
2019

Ympäristöministeriöllä on käynnissä ohjelma, jonka tarkoitus on edistää puurakentamista ja vähentää samalla kansallista hiilijalanjälkeä. Mitkä listatuista rakennusyhtiöistä tästä eniten hyötyvät? Puurakentaminen on tärkeässä roolissa biotalouden edistämisessä, sillä puun käyttöä kehittämällä voidaan tukea metsien kestävää ja järkevää käyttöä.

Tyyppi: inderes_qa
20.12.
2018

Hei! Kysymys liittyen rakennusfirmoihin. Sanotaan, että rakennusalan yhtiöt ovat syklisiä. Sanotaan myös, että rakennusala on vahvasti menossa kohti taantumaa. Lisäksi toimialan yhtiöiden osakkeet ovat olleet laskusuunnassa. Jos sijoittaja uskoo, että sykli tulee kääntymään joskus toimialan yhtiöille positiiviseksi, niin milloin näiden firmojen kyytiin tulisi hypätä sijoittajana? Tuleeko kylmästi odottaa indikaattoreita, jotka osoittavat rakentamisen kysynnän kasvuun vai mennä vahvasti etunojassa ja ostella tasaisesti syklin pohjalla ennen kuin syklin kääntymisestä on selviä merkkejä?

Tyyppi: inderes_qa
12.9.
2018

Hei, onko Inderesillä aikeita lisätä Lehto Group seurantaan lähiaikoina?

Tyyppi: inderes_qa
15.3.
2018

Miksei yksikään analyytikko seuraa rakennusliike Lehto Groupia? Mielestäni Lehdon kasvu ja poikkeuksellinen tuloskehitys muihin suuriin rakennusliikkeisiin verrattuna olisi mielenkiintoista seurattavaa ja itse ainakin kuulisin mielelläni analyytikon analyyseja kyseisestä yrityksestä. Varsinkin nyt, kun Lehto aikoo laajentaa toimintaansa Suomen ulkopuolelle.

Lehto Group

Lehto Group

Company page 06.07.2017 14:10 Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.