Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Lehto Group
3986 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.30 ALIN 2.26 VAIHTO (KPL) 119 533
MYYNTI 2.30 YLIN 2.35 VAIHTO (VAL) 0,274 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

20
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
8.1.
2020

Laskemme Lehdon suosituksen myy-puolelle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 1,90 euroon (aik. 2,00 euroa). Lehdon osakekurssi on noussut viime aikoina voimakkaasti, kun samanaikaisesti ennusteemme omaperusteisten asuntojen valmistumisista laskivat merkittävästi Q4:n heikon uutisvirran myötä.

Tyyppi: news
11.12.
2019

Vierailimme Teknisen Kaupan Liiton järjestämässä tilaisuudessa, missä käytiin läpi konevuokrausalan ja rakentamisen näkymiä Foreconin ennusteisiin pohjautuen.

Tyyppi: news
27.11.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja syyskuulta. Laaja-alaisesti katsottuna kaikkien rakennusten rakennuslupien lasku pysähtyi, kun heinä-syyskuussa rakennusluvat nousivat hieman vuodentakaisesta.

Tyyppi: news
26.11.
2019

Lehto Group ilmoitti aamulla tehneensä sopimuksen ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) kanssa yhteistyöstä hoiva- ja palvelukotien markkinalla. Tiedotteen mukaisesti SBB hankki seitsemän Lehdon kehittämää palvelukotia Suomesta.

Tyyppi: news
8.11.
2019

Nostamme Lehdon tavoitehinnan 2,00 euroon (aik. 1,50 euroa) ja suosituksemme vähennä-puolelle (aik. myy) Q3-raportin myötä selkeästi laskeneen riskipreemion myötä.

Tyyppi: news
4.11.
2019

Lehto Group antoi perjantaina negatiivisen tulosvaroituksen, jossa sekä liikevaihdon että liikevoiton arviota laskettiin. Lehdon samaiset projektiongelmat ovat vakuutteluista huolimatta jatkuneet kolmannen neljänneksen aikana ja nyt myös asuntojen keskimääräiset katteet ovat tulleet alas.

Tyyppi: news
16.10.
2019

Rakennusteollisuus RT päivitti eilen 15.10.2019 suhdannekatsauksessaan rakentamisen näkymiä ja ennusteitaan. Ennusteet rakentamisen kokonaisvolyymin kasvun osalta laskivat edellisestä suhdannekatsauksesta, ja rakentaminen on selvemmin kääntymässä laskuun.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja yleensä hiljaiselta heinäkuulta. Laaja-alaisesti katsottuna kaikkien rakennusten rakennuslupien lasku jatkui tilavuuden perusteella kiihtyen kesäkuun tasosta hieman asuinrakennusten lupien laskun myötä.

Tyyppi: news
10.9.
2019

Lehto Group ilmoitti aamulla aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä enintään 150:n henkilötyövuoden vähentämistä. Neuvottelujen tarkoituksena on kannattavuuden parantaminen sopeuttamalla henkilöstö- ja tehdaskapasiteettia vastaamaan nykyistä kysyntää.

Lehto Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.