Lehto Group
3405 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.09 ALIN 2.08 VAIHTO (KPL) 44 581
MYYNTI 2.09 YLIN 2.11 VAIHTO (VAL) 0,093 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

7
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
16.10.
2019

Rakennusteollisuus RT päivitti eilen 15.10.2019 suhdannekatsauksessaan rakentamisen näkymiä ja ennusteitaan. Ennusteet rakentamisen kokonaisvolyymin kasvun osalta laskivat edellisestä suhdannekatsauksesta, ja rakentaminen on selvemmin kääntymässä laskuun.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja yleensä hiljaiselta heinäkuulta. Laaja-alaisesti katsottuna kaikkien rakennusten rakennuslupien lasku jatkui tilavuuden perusteella kiihtyen kesäkuun tasosta hieman asuinrakennusten lupien laskun myötä.

Tyyppi: news
10.9.
2019

Lehto Group ilmoitti aamulla aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä enintään 150:n henkilötyövuoden vähentämistä. Neuvottelujen tarkoituksena on kannattavuuden parantaminen sopeuttamalla henkilöstö- ja tehdaskapasiteettia vastaamaan nykyistä kysyntää.

Tyyppi: news
28.8.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja kausiluonteisesti tärkeältä kesäkuulta.

Tyyppi: news
16.8.
2019

Pidämme Lehdon tavoitehinnan 1,90 eurossa ja toistamme vähennä-suosituksemme. Lehdon Q2-tulos oli vielä aavistuksen matalia odotuksiamme heikompi, mutta isossa kuvassa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Tyyppi: news
7.8.
2019

Laskemme Lehdon tavoitehinnan 1,90 euroon (aik. 2.40 euroa) pitäen suosituksemme vähennä-puolella. Lehto joutui eilen antamaan jo toisen tulosvaroituksen tänä vuonna.

Tyyppi: news
6.8.
2019

Lehto Group ilmoitti aamulla laskeneensa odotuksiaan koko vuoden liikevaihdosta ja liikevoitosta.

Tyyppi: news
24.7.
2019

Tilastokeskus julkaisi tiistaina rakennus- ja asuntotuotantoa kuvaavia lukuja toukokuulta, jotka jatkoivat laskuaan myös toukokuussa. Lupien laskulle ei ole vielä tullut vastaan selvää pohjaa, joten markkinatilanne pörssin rakentajien kannalta näyttää heikkenevän entisestään.

Lehto Group

Lehto Group

Company page 06.07.2017 14:10 Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.