Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Lehto Group
3623 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.06 ALIN 2.05 VAIHTO (KPL) 91 177
MYYNTI 2.07 YLIN 2.09 VAIHTO (VAL) 0,188 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
11.10.
2019

Jesse ja Olli K. katsastavat rakennusyhtiöiden tunnelmiin. Vuosi 2018 tarjosi lähinnä karvaita pettymyksiä ja sama suunta on jatkunut myös vuoden 2019 puolella. Podin lopulla pohditaan ennakkoasetelmia Q3-tuloskautta silmällä pitäen.

Tyyppi: video
20.3.
2019

Onko rakennusosakkeet halpoja vai kalliita kurssilaskun jälkeen? Analyytikko Olli Koponen kommentoi. Koko kirjoitus löytyy aamarista https://www.inderes.fi/fi/uutiset/rakennussektorin-arvostus-halpa-ei-ole...

Tyyppi: video
13.2.
2019

Lehdon osaketta on painettu niin alas, että arvostus alkaa olemaan sekä absoluuttisesti että verrokkeihin nähden hyvinkin edullinen. Samalla riskit ovat edelleen pinnalla, sillä yhtiöllä voi olla edelleen luurankoja kaapissa ja hidastuva rakentamisen sykli voi vaikuttaa negatiivisesti yhtiöön esim. myymättömien asuntojen muodossa. Analyytikko Olli Koponen käy videolla läpi Lehtoa sijoituskohteena.

Tyyppi: video
11.2.
2019

Lehto Q4’2018 Tilinpäätöstiedote 12.2.2019 alkaen kello 10:00

Tyyppi: video
30.1.
2019

Jesse ja Olli K. puhuvat tällä kertaa rakennusyhtiöistä. Vuosi 2018 ei ollut alan toimijoille Helsingin pörssissä kovin ruusuinen. Podilla käydään läpi mihin sijoittajien on syytä kiinnittää rakennusyhtiöissä huomiota nykyisessä markkinatilanteessa.

Tyyppi: video
2.11.
2018

Lehto Groupin kyyti on ollut sijoittajille pomppuista alamäkeä tänä vuonna, mutta Q3 raportti on balsamia haavoihin. Epävarmuus jatkuu silti, kuinka paljon takkiin epäonnisista projekteista tulee. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Seuraa Lehtoa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/lehto-group

Tyyppi: video
22.10.
2018

Lehto Group antoi harmillisesti negarin muutama viikko osta-suosituksemme jälkeen. Yhtiön ongelmat ovatkin odotettuja syvempiä, eikä välttämättä johtokaan ole nähnyt kentälle asti miten hommat niin sanotusti sujuu. Analyytikko Olli Koponen kommentoi kääntymistä vähennä-puolelle ja mitä epävarmuuksia negari ilmaan nosti. Pitkän aikavälin case on edelleen houkutteleva, jos yhtiö saa ongelmat aisoihin..

Lehtoa voi seurata täällä inderes.fi https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/lehto-group

Tyyppi: video
8.10.
2018

Lehto Groupin laaja raportti on maksutta luettavissa inderes.fi https://www.inderes.fi/fi/laatuyhtio-syklisella-toimialalla

Analyytikko Olli Koponen käy Lehtoa läpi sijoituskohteena. Yhtiö on pörssin yksi kasvuhelmistä, mutta huoli rakennusmarkkinan hyytymisestä on rankaissut osaketta tänä vuonna, luoden potentiaalisen ostopaikan

Tyyppi: video
9.8.
2018

Kasvu vahvaa, mutta heikentyneet projektikatteet ja kasvupanostukset heikensivät tulosta. Lehto Group puolivuosikatsaus 2018.

Lehto Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Lehto

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi. Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.