Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Loihde

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Frans-Mikael Rostedt

Frans-Mikael Rostedt

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.11.
2022

Loihteen Q3 sujui varovaisia odotuksiamme paremmin ja teimme lieviä tarkistuksia ylöspäin sekä lisäsimme Onrego-yritysoston ennusteisiimme. Loihde on tekemässä tänä vuonna selkeää tasonnostoa kannattavuudessa ja näemme edellytykset vielä parempaan tasoon vaikeamman suhdanteen yli katsottaessa.

Analyytikon kommentti
1.11.
2022

Kokonaisturvallisuuteen ja digitaalisten palveluiden toimittamiseen keskittynyt Loihde julkaisi aamulla odotuksiamme vahvemman Q3-liiketoimintakatsauksen. Konsernin liikevaihto kasvoi vahvasti ylittäen odotuksemme.

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Odotamme liikevaihdon kasvaneen pääasiassa epäorgaanisesti ja kannattavuuden heikentyneen hyvästä vertailukaudesta. Raportissa huomiomme kiinnittyy erityisesti kommentteihin kysyntä- ja kustannuspainenäkymistä loppu- ja erityisesti ensi vuonna.

Analyytikon kommentti
7.10.
2022

Syksyn aikana selvästi heikentynyt talouden näkymä on nähdäksemme kasvattanut riskejä Loihteen tulosparannuksen etenemiseen.

Analyytikon kommentti
7.10.
2022

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöiden kulurakenteita. Yhtiöjoukko on selvästi painottunut it-palvelusektorille, mutta mukana on silti asiantuntijayhtiöitä tilitoimistosta insinööreihin ja edelleen juridiikkaan.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

IT-palvelusektorin Q2-tuloskausi oli isossa kuvassa kohtuullinen: vahvaa orgaanista kasvua himmensivät kannattavuushaasteet useammassa yhtiössä.

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Loihteen Q2 sujui odotuksiamme loivemman kannattavuusparannuksen merkeissä ja teimme ennusteisiimme lieviä tarkistuksia alaspäin. Iso kuva yhtiön tulosparannuksen etenemisestä on kuitenkin ennallaan.

Analyytikon kommentti
31.8.
2022

Kokonaisturvallisuuteen ja digitaalisten palveluiden toimittamiseen keskittynyt Loihde julkaisi aamulla Q2-raporttinsa. Tulosraportissa liikevaihto ylitti hienoisesti ennusteemme, mutta operatiivinen tulos vahvistui vertailukaudesta selvästi odotuksiamme heikommin.

Analyytikon kommentti
29.8.
2022

Loihde on ottamassa kuluvana vuonna askelia kohti sille kestäväksi arvioimaamme tulostasoa, joka on olennaisesti heikkoa vuotta 2021 korkeampi. Osakkeen arvostus on mielestämme painunut turhan matalaksi (22e EV/EBITA 6,0x) ja tämän vuoden kannattavuustasosta on jäljellä vielä selkeää parannuspotentiaalia.

Analyytikon kommentti
1.8.
2022

Keskustelimme Loihteen johdon kanssa ennen yhtiön hiljaisen jakson alkamista. Kokonaisuutena Q2-kuulumisissa ei ollut yllätyksiä: synkät pilvet talousympäristön päällä eivät vaikuta heijastuneen yhtiöön, joskin turvaliiketoiminnassa komponenttipula hidastaa edelleen toimituksia.

Loihde

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas