Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Metso Outotec

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
5.8.
2021

Metso Outotecin Q2-raportti oli kaksijakoinen. Tilauskertymä ylitti odotukset, mutta liikevaihto laahasi monista eri syistä. Markkinanäkymää heikennettiin marginaalisesti, mutta tulevaisuudenkuva on kuitenkin edelleen optimistinen.

Inderes analyysi
22.7.
2021

Metso Outotecin eilinen tilausjulkistus oli kooltaan niin merkittävä, että olemme päivittäneet ennusteitamme huomioimaan tilauksen. Tilaus oli myös riskiprofiililtaan edullinen ja arvioidulta kannattavuudeltaankin kohtuullinen.

Inderes analyysi
4.5.
2021

Metso Outotec muistutti viime viikolla yhtiötä seuraavia analyytikoita siitä, että Q2’20:n koronasäästöt olivat kertaluonteisia. Olemme tehneet omiin ennusteisiimme melko pieniä tarkistuksia alaspäin.  

Inderes analyysi
26.4.
2021

Metso Outotecin Q1-numerot olivat kokonaisuutena positiivisia. Markkinatilanne jatkuu aiempiakin odotuksiamme parempana etenkin Kivenmurskauksessa.

Inderes analyysi
17.2.
2021

Metso Outotecin Q4-numerot olivat tilauskertymän osalta vahvat, mutta liikevaihto ja kannattavuus jäivät odotuksistamme.

Inderes analyysi
11.1.
2021

Metso Outotecin näkymät jatkuvat suotuisina sekä toteutuneen tilauskertymän että metallien globaalin volyymi- ja hintanäkymän perusteella. Olemme nostaneet vuosien 2021-2022 tulosennusteitamme suunnilleen 10 %:lla.

Inderes analyysi
10.12.
2020

Vaikka ennusteemme Metso Outotecille ovat nousseet ja näemme toimintaympäristön sekä kurssiajureiden kehityksen edelleen pääosin myönteisinä, on osakkeen selvin aliarvostus poistunut.

Inderes analyysi
29.10.
2020

Metso Outotecin Q3-numerot olivat kokonaisuutena iso pettymys, mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että ongelmat olivat melko spesifejä. Liiketoiminnan näkymät ovat edelleen positiiviset ja ennustemuutoksemme ovat 2020:tä lukuun ottamatta vähäisiä.

Inderes analyysi
8.9.
2020

Sekä metallien hintakehitys että isojen kaivosyhtiöiden investointinäkymät tukevat positiivisia odotuksiamme Metso Outotecin tilauskertymästä ja kannattavuudesta.

Inderes analyysi
6.8.
2020

Metso Outotecin Q2-suoritus oli kokonaisuutena hyvä. Fuusion onnistumisesta kielii se, että synergiaennusteita lähivuosille nostettiin ja ne realisoituvat odotettua nopeammin.

Metso Outotec