Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Metso Outotec

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
16.9.
2022

Metso Outotecin pääomamarkkinapäivä loi melko positiivisen kuvan Mineraalit-liiketoiminnan kysyntänäkymistä sekä koko konsernin kannattavuusajureista.

Analyysi
24.7.
2022

MO:n Q2-tilaukset ja liikevaihto ylittivät konsensusodotukset, mutta epäedulliset valuuttaliikkeet painoivat tulosta. Kommentit tulevista kysyntä- ja tulosajureista olivat myönteisiä ja olemme tarkistaneet ennusteitamme ylöspäin.

Analyysi
19.7.
2022

Metso Outotec julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina 22.7. Raporttiin voi käsityksemme mukaan suhtautua luottavaisesti ja vuosien 2022-2024 perusennusteemme ovat muuttumattomat. Nähdyn huomattavan kurssilaskun jälkeen osakkeen nykyinen arvostustaso on houkutteleva.

Analyysi
22.4.
2022

Metso Outotecin Q1-numerot ylittivät odotukset kautta linjan. Yhtiö myös toisti näkemyksensä markkina-aktiviteetin säilymisestä nykyisellä vahvalla tasolla, mikä sekin oli myönteistä. Osakkeen arvostus on torstain nousun jälkeen kuitenkin käymässä kireäksi.

Analyysi
13.3.
2022

Olemme eliminoineet Metso Outotecin Venäjä-liiketoiminnan ekplisiittisistä ennusteistamme emmekä nyt odota tämän liiketoiminnan palautumista pidemmälläkään aikavälillä. Ennusteleikkauksemme ovat varovaisuussyistäkin merkittäviä.

Analyysi
10.2.
2022

Metso Outotecin Q4-numerot olivat pääosin linjassa odotusten kanssa, vaikka poikkeamat olivatkin aavistuksen negatiivisia. Markkina jatkaa vahvana, mutta toimitusketjuhaasteiden ja mm. energian hinnan vuoksi olemme silti leikanneet hieman kannattavuusarviotamme.

Analyysi
2.11.
2021

Metso Outotecin Q3-raportti oli pääosin vahva. Tilauskertymä yli kaksinkertaistui, mutta liikevaihto jäi ennusteista laitepainotteisuuden ja toimitusketjun haasteiden vuoksi. Tätä taustaa vasten kannattavuus oli kuitenkin hieno.

Analyysi
30.9.
2021

Olemme leikanneet vuosien 2021-2022 ennusteitamme Metso Outotecille huomioimaan kasvaneen epävarmuuden kysyntänäkymissä ja yhtiön omassa toimituskyvyssä. Suhtautumisemme yhtiöön ja toimialaan samoin kuin osakkeeseen on edelleen positiivinen, mutta näemme konsensusennusteissa ja siten osakkeessa lyhyellä aikavälillä painetta.

Analyysi
5.8.
2021

Metso Outotecin Q2-raportti oli kaksijakoinen. Tilauskertymä ylitti odotukset, mutta liikevaihto laahasi monista eri syistä. Markkinanäkymää heikennettiin marginaalisesti, mutta tulevaisuudenkuva on kuitenkin edelleen optimistinen.

Analyysi
22.7.
2021

Metso Outotecin eilinen tilausjulkistus oli kooltaan niin merkittävä, että olemme päivittäneet ennusteitamme huomioimaan tilauksen. Tilaus oli myös riskiprofiililtaan edullinen ja arvioidulta kannattavuudeltaankin kohtuullinen.

Metso Outotec