Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Metso Outotec

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
30.9.
2020

Moikka Kuuntelin tässä teidän yhtä podcastia jossa keskusteltiin mm. tilausten putoamisesta tämän kevään aikana (yli 20%), tästä heräsi kysymys konepahoihin liittyen. Millaisilla tasioilla pudotus olisi vielä "siedettävää" Q3 aikana ja teidän näkemyksen mukaan sijoittaja luottamus tulevaan pysyisi positiivisena tai millä tasolla tippuisi negatiiviseksi?

Inderes Q&A
3.9.
2020

Metso Oyj:n Metso Minerals-liiketoiminta ja Outotec Oyj yhdistyi Metso Outotec Oyj:ksi sekä Metson osittaisjakautumisen jälkeen Metsosta tuli 01.07.2020 Neles Oyj. Omistin Metson ja Outotecin osakkeita ( molemmissa useampi hankintaerä ). Jakautumisen ja yhdistymisen seurauksena osakkeiden hankintamenon määrittäminen on tarpeen verotusta varten osakkeiden luovutuksessa syntyvän voiton tai tappion laskemiseksi. Miten määritetään / lasken kullekin ostoerälle hankintamenon Metso Outotec Oyj:lle ja Neles Oyj:lle Suomen tuloverotuksessa?

Inderes Q&A
6.4.
2020

Miten ihmeessä Outotec on vajonnut näin alas vaikka tulossa on "mainio" fuusio Metson kanssa?

Inderes Q&A
3.10.
2019

Hei Metso ja Outotec fuusioituvat yhdeksi Metso Outotec yhtiöksi ja Neles jää omaksi yhtiökseen. Tarkoittaako tämä Metson osakkeenomistajalle seuraavaa. Metson osakkeenomistaja omistaa fuusion jälkeen Nelesin ja Metso Outotecin osakkeita. Outotecin tapauksessa Metso Outotecin ja Nelesin osakkeita. Kuinka monta uutta Metso Outotec osaketta yhdellä Metson ja Outotecin osakkeella saa? Miten muutos tulee näkymään arvo-osuustilillä ja tuleeko maksettavia kustannuksia/palkkioita muutokseen/fuusioon liittyen? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Inderes Q&A
16.7.
2019

Terve! Osaatteko sanoa, että minkä suuruista osinkoa tuleva metso-outotec mahdollisesti jakaa?

Inderes Q&A
11.2.
2019

Mikä on tulevaisuuden näkemyksenne Outotec:stä?

Inderes Q&A
18.5.
2018

Yhdysvallat on asettanut Iranille kauppapakotteita, jolloin Iranin kanssa kauppaa käyvät yritykset joutuvat boikottiin Yhdysvalloissa. Monet OMX yritykset käyvät edelleen kauppaa Iranin kanssa, joten onkohan isokin riski että jotkut niistä joutuvat USA boikottiin?

Inderes Q&A
7.11.
2017

Outotecin tulos Q3 otettiin yllättävän myönteisesti lopulta vastaan ja kurssi jopa on lopulta lievässä nousussa - näettekö syytä muuttaa tavoitehintaa tai suositusta? Entä syyt kurssin lievään nousuun?

Inderes Q&A
16.6.
2017

Hei. Te olette vahvasti eri mieltä Dansken kansssa Outotecin lähitulevaisuudesta ?

Metso Outotec

ipo