Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Neo Industrial
1873 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.55 ALIN 2.55 VAIHTO (KPL) 3 594
MYYNTI 2.66 YLIN 2.78 VAIHTO (VAL) 0,009 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
28.2.
2020

Neo Industrialin Q4:n liikevaihto vastasi odotuksiamme, mutta raportoitu tulos ylitti odotuksemme selvästi kertaluonteisen erän johdosta. Alla oleva kaapeliliiketoiminnan kehitys kuitenkin vastasi kokonaisuutena odotuksiamme hyvin. Odotamme yhtiön tuloksen vahvistuvan kuluvana vuonna, mikä laskee velkaiseen taseeseen liittyvää riskiprofiilia hieman, mutta näkemyksemme mukaan osakkeen arvostuksessa ei ole nousuvaraa.

Tyyppi: company_report
16.1.
2020

Tarkistimme Neo Industrialin ennusteitamme ylöspäin hieman aiempaa valoisamman markkinanäkymän ja hyvän tilausvirran seurauksena. Näkemyksemme mukaan sijoittajan tuotto-odotus jää korkean tulospohjaisen arvostuksen vuoksi edelleen heikoksi ja tuotto/riski-suhde on mielestämme epäsuotuisa, kun suuri velkalasti pitää riskiprofiilia koholla.

Tyyppi: company_report
23.10.
2019

Neo Industrial julkaisi eilen Q3-luvut, jotka jäivät selvästi odotuksistamme ja kertaerät painoivat raportoidut luvut reippaasti tappiolle. Yhtiö antoi myös uuden ohjeistuksen, jonka mukaan koko vuoden liikevoitto ilman vertailukelpoisuuteen vaikuttavia eriä laskee selvästi vuoden 2018 tasosta. Tarkistimme ennusteitamme alaspäin loppuvuoden ja ensi vuoden osalta. Heikon tuloskunnon takia osake ei saa tukea tulospohjaisesta arvostuksesta ja hauraan taseen vuoksi yhtiön riskiprofiili on koholla.

Tyyppi: company_report
8.8.
2019

Kaapeliyhtiö Neo Industrial julkisti eilen Q2-raporttinsa, joka jäi odotuksistamme selvästi. Teimme raportin jälkeen pieniä ennustemuutoksia loppuvuodelle ja lähivuosille. Arviomme mukaan yhtiön kuluvan vuoden liikevoittotason ohjeistuksen saavuttaminen vaatii tuloksellisesti vahvaa loppuvuotta, jonka osalta riskejä nostaa tietyiltä osin laskeva markkinakysyntä.

Tyyppi: company_report
28.4.
2019

Neo Industrialin perjantaina julkaisema Q1-katsaus oli selvästi odotuksiamme heikompi kaikilla raportoiduilla riveillä, mikä kasaa tulospaineita huomattavasti loppuvuodelle ja etenkin koko vuoden kannalta kriittiselle Q2:lle. Tämä kasvattaa yhtiön riskiprofiilia, sillä korkea riippuvuus yhdestä kvartaalista edellyttää että askelmerkit osuvat täydellisesti lankulle. Näin ollen heikon taseaseman vuoksi jo ennestään epäsuotuisa riski/tuotto-suhde heikkeni mielestämme entisestään.

Tyyppi: company_report
16.4.
2019

Näkemyksemme mukaan yhtiön tulos jää lyhyellä tähtäimellä heikoksi, minkä lisäksi sijoittajan riskiprofiilia kasvattaa selvästi yhtiön korkea velkataso ja heikko taseasema. Yhtiön tulisi saada aikaan huomattava ja kestävä tulosparannus, jotta taseasemaan liittyvät riskit pienentyisivät. Näkymät tämän suhteen eivät ole mielestämme erityisen vahvat, kun huomioidaan ainakin tilapäistä markkinan hiljentymistä indikoivat merkit.

Tyyppi: company_report
12.2.
2019

Kaapeliyhtiö Neo Industrial julkaisi eilen Q4-raporttinsa. Yhtiön liikevaihto laski Q4:llä odotuksiamme vähemmän, mutta yhtiön raportoitu liikevoitto painui ennusteitamme heikommaksi ja oli negatiivinen. Yhtiö ei odotetusti maksa osinkoa tappiolliselta vuodelta 2018. Heikko rahavirta yhdessä haastavan taseaseman kanssa pitää yhtiön riskiprofiilin korkealla.

Tyyppi: company_report
26.12.
2018

Olemme laskeneet Q4:n ennusteita sekä myös lähivuosien ennusteita markkinanäkymien muututtua näkemyksemme mukaan entistä haastavammiksi. Arvostus ei saa tukea liikevaihto- eikä tulospohjaisista kertoimista taseasemaan liittyvien huolien nostaessa riskiprofiilia selvästi.

Tyyppi: company_report
24.10.
2018

Neo Industrial julkaisi eilen kevennetyn Q3-liiketoimintakatsauksensa, joka jäi sekä liikevaihdon että liikevoiton osalta odotuksistamme. Yhtiön numeroita painoi heikentynyt kysyntä ja koholla olleet raaka-ainekustannukset. Markkinakysynnän hiljentyminen on nostanut tiettyjä huolia ja pitää riskiprofiilin koholla. Kuluvan vuoden ennusteemme laskivat ennusteista jääneen Q3-raportin myötä, minkä lisäksi laskimme Q4:n ja ensi vuoden ennusteitamme.

Tyyppi: company_report
14.9.
2018

Selvän (noin 13 %:n) kurssilaskun jälkeen osakkeen merkittävin laskuvara on mielestämme jo realisoitunut ennusteidemme valossa. Kokonaisuutena epävarmuus ja riskit ovat lyhyellä tähtäimellä yhä koholla, joten pysymme varovaisella kannalla maltillisesta liikevaihtopohjaisesta arvostuksesta huolimatta.

Neo Industrial

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Neo Industrial Oyj

Neo Industrial on sijoitusyhtiö, joka sijoittaa suomalaisiin teollisuusyrityksiin ja pyrkii luomaan arvoa näiden yritysten keskinäisistä synergioista. Se osallistuu yhtiöiden operatiiviseen liiketoimintaan aktiivisen omistajuuden kautta ja on siten osallinen omistamiensa yhtiöiden kehittämisessä. Teollisuussijoitukset ovat pitkäaikaisia sijoituksia ja Neo Industrialin tarkoitus on kehittää kohteita niin kauan kuin se pystyy kasvattamaan niiden arvoa.