Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Neo Industrial
2171 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.25 ALIN 2.30 VAIHTO (KPL) 200
MYYNTI 2.33 YLIN 2.34 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

6
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: news
3.6.
2020

Neo Industrial tiedotti eilen ostavansa Reka Kumin osakekannan ja näin ollen konsernin liiketoimintaportfolio laajenee strategian mukaisesti toiseen itsenäiseen toimialaan. Tämä tuo konsernille leveämmät hartiat ja arviomme mukaan laskee liiketoiminnan kausiluonteisuutta.

Tyyppi: news
25.5.
2020

Laskemme Neo Industrialin tavoitehinnan 2,20 euroon (aik. 2,5 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksemme.

Tyyppi: news
17.1.
2020

Työ- ja elinkeinoministeriö on laatinut esityksen, jossa ehdotetaan muutettavaksi sähkömarkkinalakia, sähkö- ja maakaasumarkkinoiden valvonnasta annettua lakia ja Energiavirastosta annettua lakia.

Tyyppi: news
16.1.
2020

Tarkistimme Neo Industrialin ennusteitamme ylöspäin hieman aiempaa valoisamman markkinanäkymän ja hyvän tilausvirran seurauksena. Vahvistunut tulosnäkymä laskee yhtiön riskiprofiilia, mitä heijastellen nostamme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. myy) ja tavoitehintamme 2,5 euroon (aik.

Tyyppi: news
15.1.
2020

Neo Industrial tiedotti aamulla, että sen tytäryhtiö Reka Kaapeli on saanut merkittävän maakaapelisopimuksen Skandinaviasta. Tilauksen kokonaisarvo on 9 MEUR ja toimitukset ajoittuvat vuosille 2020-2022.

Tyyppi: news
2.12.
2019

Neo Industrial tiedotti perjantaina laskeneensa liikkeelle 10 MEUR:n Green Bond -joukkovelkakirjalainan. Jvk:n voimassaoloaika on viisi vuotta ja sen kiinteä kuponkikorko on 6 %.

Neo Industrial

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Neo Industrial

Neo Industrial Oyj on suomalainen yhtiö, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta kehittämällä ja uudistamalla modernia yhteiskuntaa. Omistamme kaapeliteollisuudessa liiketoimintaa harjoittavia kasvuvoimaisia, listaamattomia yhtiöitä, joille olemme pitkäjänteinen ja vastuullinen kumppani. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa monialayhtiö, joka luo vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle. Neo Industrial Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:n päämarkkinalla.