Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Neo Industrial
2171 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.30 ALIN 2.34 VAIHTO (KPL) 100
MYYNTI 2.33 YLIN 2.34 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

6
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: video
3.6.
2020

Neo Industrial vahvistaa hartioitaan kumiteollisuuteen keskittyvällä Reka Kumilla. Yhtiön iso velkavuori on herättänyt meissä huolta. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi, miten uuden velan otto yrityskauppaan sopii palapeliin.

–Videon aiheet–
00:25 Mitä
01:20 Lähipiiri neuvottelupöydässä
02:30 Leveämmät hartiat auttavat
05:50 Tuotto/-riski vaaka

Tyyppi: video
25.5.
2020

Neo Industrialin kasvu on ollut viime vuosina kiven alla, mikä on rokottanut kannattavuutta. Kannattavuuden kääntäminen nousuun vaatii lisää liikevaihtoa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Tyyppi: video
29.4.
2019

Neo Industrial tarjoaa sijoittajille tällä hetkellä enemmän jännitystä kuin lupaavia sijoitustuottoja. Yhtiön Q1 oli heikko ja paineet kasautuvat kesäkaudelle Q2:lle. Hauras tase tuo ylimääräistä stressiä päälle, vaikka pitkän aikavälin kysyntäajurit ovatkin kunnossa.

Tuore laaja raportti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/hauras-perusta-merkittava-riski

Tyyppi: video
25.10.
2017

Analyytikko Gostowskin Kemira ja Neo Industrial-kommentit rynnäkköaamukatsauslivessä. Avasimme keskusteluryhmät inderes.fi:ssä, tervetuloa mukaan! Aamukatsaus tänään valtava, ottakaa kuppi kahvia viereen

Tyyppi: video
11.8.
2017

Inderesin analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin aamulla julkistettua Q2-tulosta. Petri perustelee myy-suositusta yhtiön haastavalla arvostuksella. Sen sijaan Neo Industrial yllätti odotuksia reippaasti heikommalla tuloksella. Pulkkinen tivaa, mikä on yhtiön pitkän välin tarina.

Tyyppi: video
4.5.
2017

Analyytikko Petri Gostowski kommentoi teollisuussijoitusyhtiö Neo Industrialin Q1'17:sta. Kaapelia meni hyvin kaupaksi ja lähivuosien näkymät ovat valoisat. Osakkeen arvostuskertoimet ovat edulliset, mutta yhtiön toipuva tase tekee sijoituksesta hieman riskisemmän.

Tyyppi: video
9.3.
2017

Aloitimme laajalla maksuttomalla raportilla teollisuussijoitusyhtiö Neo Industrialin seurannan. Analyytikko Gostowski avaa yhtiötä sijoituscasena, sen vaikeaa menneisyyttä ja valoisia tulevaisuuden näkymiä. 

Neo Industrial

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Neo Industrial

Neo Industrial Oyj on suomalainen yhtiö, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta kehittämällä ja uudistamalla modernia yhteiskuntaa. Omistamme kaapeliteollisuudessa liiketoimintaa harjoittavia kasvuvoimaisia, listaamattomia yhtiöitä, joille olemme pitkäjänteinen ja vastuullinen kumppani. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa monialayhtiö, joka luo vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle. Neo Industrial Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:n päämarkkinalla.