Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Nokia

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.12.
2022

Nokia järjesti torstaina tilaisuuden, jossa Matkapuhelinverkko-yksikön johtaja Tommi Uitto kertoi yksikön strategian edistymisestä. On helppo todeta, että Matkapuhelinverkkojen käänne on viime vuosina edennyt todella mallikkaasti ja Nokia on onnistunut palauttamaan yksikön kilpailukyvyn.

Analyytikon kommentti
21.10.
2022

Toistamme Nokian lisää-suosituksen ja laskemme tavoitehintaa 5,3 euroon (aik. 5,7 EUR) lähivuosien negatiivisia ennustetarkistuksia heijastellen. Q3-raportin perusteella Nokian tuloskäänne etenee tänä vuonna hyvin, mutta ensi vuoden tulostasoon liittyy vielä epävarmuutta.

Analyytikon kommentti
20.10.
2022

Vaikka Nokian Q3-tulos jäi hieman analyytikoiden konsensusodotuksesta, otti Nokian tuloskäänne ja strategian toteuttaminen neljänneksellä askelia oikeaan suuntaan.

Analyytikon kommentti
20.10.
2022

Nokia raportoi aamulla kokonaisuutena pitkälti odotusten mukaisen Q3-raportin. Matkapuhelinverkkojen vahva neljännes ja Verkkoinfrastruktuurin hyvä suorittaminen kompensoi odotetusti Teknologia-yksikön kesken olevien neuvottelujen vuoksi puuttuvia patenttituloja.

Analyytikon kommentti
18.10.
2022

Nokia tiedotti maanantaina voittaneensa monivuotisen sopimuksen Intian suurimman operaattorin Reliance Jio:n 5G-verkon rakentamiseksi. Reliance Jio on Nokialle uusi asiakkuus ja Nokia kommentoi nousevansa sopimuksen myötä merkittäväksi laitetoimittajakasi tässä asiakkuudessa.

Analyytikon kommentti
17.10.
2022

Vahva kysyntätilanne langattomissa ja kiinteissä verkoissa on vauhdittanut Nokian kasvua neljänneksellä, jonka lisäksi vahvistunut dollari tuo edelleen myötätuulta raportoituihin kasvulukuihin.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Uutistoimisto Bloomberg uutisoi perjantaina, että Nokia suunnittelee parhaillaan Managed Services -liiketoimintansa myyntiä.

Analyytikon kommentti
22.7.
2022

Toistamme Nokian lisää-suosituksen ja nostamme tavoitehintaa 5,7 euroon (aik. 5,4 EUR). Nokian Q2-tulos oli jälleen vahva ja yhtiön strategia on koko alkuvuoden mennyt vankoin askelin oikeaan suuntaan.

Analyytikon kommentti
21.7.
2022

Nokia-päivää on vietetty tänään aurinkoisissa tunnelmissa, kun yhtiö raportoi aamulla odotukset ylittäneen Q2-tuloksen. Tätä kirjoittaessa Nokian osake oli mukavassa noin 8 %:n nousussa.

Analyytikon kommentti
21.7.
2022

Nokia raportoi aamulla vahvan Q2-tuloksen, joka ylitti reippaasti meidän ja konsensuksen odotukset. Verkkoinfrastruktuurin ja Matkapuhelinverkkojen selvästi odotuksia parempi suoritus paikkasi Teknologia-yksikön ajoituksellisista tekijöistä johtuvia puuttuvia tuottoja.

Nokia