Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Nokia
15078 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 4.27 ALIN 4.23 VAIHTO (KPL) 658 154
MYYNTI 4.27 YLIN 4.27 VAIHTO (VAL) 2,801 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

CEO, analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
3.8.
2020

Nostamme Nokian tavoitehinnan 4,0 euroon (aik. 3,2 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksen. Q2-raportti osoitti Nokian etenevän oikeaan suuntaan kipupisteiden ratkomisessa, mikä palauttaa sijoittajien luottamusta yhtiöön.

Analyytikon kommentti
3.8.
2020

Nokia-päivää on kahviteltu tällä kertaa poikkeuksellisen positiivisissa tunnelmissa, kun tulos ylitti tuntuvasti odotukset, joita yhtiö itse ja analyytikot olivat koronakvartaalille viilanneet varovaisiksi.

Analyytikon kommentti
31.7.
2020

Analyytikon kommentti
29.7.
2020

Nokia kertoi aamulla myyvänsä kaapelioperaattorien verkkolaiteliiketoimintansa kanadalaiselle Vecimalle. Järjestelyn kauppahintaa ei julkaistu.

Analyytikon kommentti
20.7.
2020

Ericsson raportoi perjantaina odotuksia paremman Q2-tuloksen, ja osake sulkeutui lopulta 11,4 % nousuun. Koronapandemialla oli Ericssonin mukaan vain rajallinen vaikutus Q2:n tulokseen ja kassavirtaan ja yhtiö säilytti tavoitteensa vuosille 2020 ja 2022 ennallaan.

Analyytikon kommentti
15.7.
2020

Britannian hallitus kertoi eilen, että se kieltää turvallisuussyihin nojaten brittiläisiä operaattoreita jatkossa käyttämästä Huawein toimittamia verkkolaitteita.

Analyytikon kommentti
29.6.
2020

Nokian ja Ericssonin osakkeet olivat perjantaina nousussa (Nokia +3 %, Ericsson +1,7), kun Wall Street Journal nosti esiin huhuja, joiden mukaan Yhdysvallat pohtii edelleen erilaisia strategisia vaihtoehtoja vastatakseen verkkolaitemarkkinoilla Huawein ylivoimaa vastaan.

Analyytikon kommentti
23.6.
2020

Uutistoimisto Reutersin mukaan Nokia suunnittelee 1233 työpaikan vähentämistä ranskalaisessa tytäryhtiössään Alcatel-Lucent Internationalissa. Työntekijäliittojen edustajien mukaan tämä tarkoittaisi noin kolmasosaa yhtiön 3640 työntekijästä.

Analyytikon kommentti
16.6.
2020

Nokia tiedotti eilen saaneensa China Unicom -operaattorilta tilauksen 5G core-verkon tuotteilleen. Nokia kertoi jo Q1-raportin konferenssipuhelun yhteydessä odottavansa kyseistä tilausta.

Nokia

Nokia

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokialla on toimialan ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kokonaisvaltainen valikoima verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia. Asiakkaitamme ovat viestintäpalvelujen tarjoajat, joiden verkoissa on yhteensä yli 6,1 miljardia käyttäjää, sekä yrityksiä yksityisellä ja julkisella sektorilla, jotka käyttävät ratkaisujamme parantaakseen tuottavuutta ja rikastuttaakseen asiakkaidensa elämää. Maailmankuulun Nokia Bell Labsin ja muiden tutkimusyksiköidemme työn ansiosta johdamme siirtymää kohti nopeampia ja turvallisempia 5G-verkkoja, joilla on käänteentekevä vaikutus ihmisten elämään sekä yhteiskuntaamme. Nokia sitoutuu korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja luo laadukasta teknologiaa, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. www.nokia.com.