Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Oma Säästöpankki

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
9.2.
2021

OmaSp:n kasvu jatkui Q4:llä odottamaamme vahvempana, mutta vertailukelpoinen tulos jäi ennusteista odotettua suuremmista luottotappiokirjauksista johtuen. Lievästä tulospettymyksestä huolimatta raportti oli operatiivisesti monilta osin erittäin hyvä ja olemme tarkistaneet tulosennusteitamme lähivuosien osalta ylöspäin. Yhtiöllä on näkemyksemme mukaan kaikki edellytykset jatkaa vahvaa tuloskasvuaan ja näemmekin ripeän tuloskasvun tarjoavan sijoittajille nykykurssilla houkuttelevan tuotto-odotuksen.

Inderes analyysi
30.12.
2020

Emme ole tehneet tulosennusteisiimme muutoksia ja näemmekin lähivuosille ennustamamme vahvan tuloskasvun tarjoavan sijoittajille edelleen hyvän tuotto-odotuksen. Tuore seurannan aloitus -raportti yhtiöstä on luettavissa täältä.

Inderes analyysi
7.12.
2020

Näkemyksemme mukaan osake tarjoaa lähivuosille erinomaisen tuotto-odotuksen vahvan tuloskasvun ansiosta. Arvostus on myös edullinen kroonisesti matalalle arvostettuun pankkisektoriin nähden ja näemmekin myös arvostustasossa pientä nousuvaraa. Osakkeen riskitaso on mielestämme maltillinen ja kokonaisuutena osakkeen riski-/tuottosuhde on erittäin hyvä.

Oma Säästöpankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Oma Säästöpankki

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa. OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.