Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Oma Säästöpankki

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
25.2.
2021

Pilotoimme uutta Sijoittajapäivä-konseptia. Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme yhtiötasolta tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä koronasuosituksia kunnioittaen ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa. 

Sijoittajapäivän ohjelma ma 1.3.2021
16:00 Terveystalo – Toimitusjohtaja Ville Iho
16:20 Oma Säästöpankki – Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri
16:40 Evli Pankki – Toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki
17:00 Talenom – Toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala

InderesTV
9.2.
2021

Oma Säästöpankki kasvaa poikkeuksellista vauhtia pankiksi. Hyvistä tuloksista huolimatta kilpailijat eivät ole lähteneet kopioimaan OmaSp:n liiketoimintamallia. Miksi? Analyytikko Matias Arola kommentoi OmaSp:tä sijoituskohteena.

OmaSp:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammin haastattelu: https://www.inderes.fi/fi/videot/oma-saastopankki-vahva-kasvu-jatkuu

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:19 Luottotappiot ja -varaukset
02:55 Miksi muut eivät kopioi OmaSp:n mallia?

InderesTV
8.2.
2021

Oma Säästöpankin liiketoiminta ja tulos kasvoivat edelleen vahvasti vuonna 2020 poikkeuksellisista ajoista huolimatta. Samaan aikaan kulut pysyivät aisoissa. Pankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa.

InderesTV
20.1.
2021

Finanssissektorilla tunnelma on tuloskauden alla lähes kuin MM-95-kultajuhlissa. Niin poikkeuksellisen vahva pääomamarkkinoiden veto on ollut. Samaan aikaan sijoittajan on hyvä muistaa, että tunnelma voi muuttua nopeastikin, niin kuin kävi vuosi sitten.

InderesTV
16.12.
2020

Frankfurtissa istuva Euroopan keskuspankki aikoo pitää edelleen pankkien osingot tiukassa ja sallii niille ainoastaan pienet osingot. Päätös vaikuttaa Nordean kautta luonnollisesti myös Sampoon. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

-Videon aiheet-
00:15 Mitä ajatuksia EKP:n päätös herättää?
01:56 Miten päätös vaikuttaa Sampoon?
03:00 Onko tämä ongelma Aktialle, OmaSp:lle ja Evlille?

InderesTV
15.12.
2020

Finanssisektorilla tullaan lyömään ensi vuonna pöytään historiallisen hyviä tuloksia, mikäli vain ennusteet pitävät kutinsa. Kaikki näyttää hyvältä, mutta déjà vu -tunteelta ei voi välttyä: Myös vuosi sitten ennusmerkit olivat lähes yhtä vahvat, kunnes pandemia iski.

InderesTV
7.12.
2020

Oma Säästöpankin uniikki strategia on tuottanut erinomaisia tuloksia. Kulu/tuotto-suhteella mitattuna se on yksi Suomen kannattavimpia pankkeja. Kuinka kestävälle alustalle menestys on rakennettu? Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

OmaSp:n seurannan aloitusraportin voit lukea tästä. Voit keskustella yhtiöstä Foorumilla tässä ketjussa.

InderesTV
10.9.
2019

Oma Säästöpankki Oyj - Toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi

InderesTV
2.9.
2019

Pasi Sydänlammi, toimitusjohtaja, Oma Säästöpankki Oyj
Sarianna Liiri, talous- ja hallintojohtaja, Oma Säästöpankki Oyj

InderesTV
29.8.
2019

Nasdaq Helsingin Avoimet ovet -tilaisuus järjestetään Pörssitalolla 29.8.2019.

Oma Säästöpankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Oma Säästöpankki

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa. OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.