Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Panostaja

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Panostaja on allekirjoittanut sopimuksen koko Suomen Helakeskuksen osakekannan myynnistä HTF Groupille. Samalla Panostaja luopuu helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistuneesta liiketoiminnastaan.

Analyytikon kommentti
1.2.
2021

Toistamme Panostajalle vähennä-suosituksen 0,80 euron tavoitehinnalla. Panostajan uudistuminen etenee hiljalleen teknologiavetoisten Oscar Softwaren ja CoreHW:n kasvaessa, mutta arvo on edelleen voimakkaasti keskittynyt Granoon.

Analyytikon kommentti
30.12.
2020

Panostajan sijoituskohteen Carrotin nykyinen toimitusjohtaja Tessa Koivunen on irtisanoutunut tehtävästään ja siirtyy muihin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Analyytikon kommentti
14.12.
2020

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Panostaja-konserniin kuuluva Grano on saanut 7.9.2020 aloitetut yt-neuvottelut päätökseen. Neuvotteluissa sovitut toimenpiteet pitävät sisällään kilpailukyvyn parantamista sekä toimintojen uudistamista, sopeuttamista ja tehostamista uudelleenjärjestelyin.

Analyytikon kommentti
4.9.
2020

Olemme nostaneet Panostajan tavoitehinnan 0,75 euroon (aik. 0,68 €) ja suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä) ennakoitua selvästi paremman Q3-tuloksen jälkeen.

Analyytikon kommentti
2.9.
2020

Panostaja tiedotti, että konserniin kuuluva Grano-konserni aloittaa laajat yhteistoimintaneuvottelut.

Analyytikon kommentti
1.9.
2020

Panostajan tilikauden kolmas neljännes ajoittuu jaksolle, joka on yleensä kausiluontoisesti heikko jakso ja tällä kertaa myös koronapandemian varjostama. Arviomme mukaan Panostajan tulos painuukin selvästi tappiolle.

Analyytikon kommentti
12.6.
2020

Panostaja tiedotti aamulla, että konserniin kuuluva Hygga Oy ja Helsingin kaupunki ovat solmineet 1.6.2020 sopimuksen suun terveydenhuollon ostopalvelujen tuottamisesta. Sopimuksen kokonaisarvon Hygga arvioi olevan noin 23 MEUR, mikä nostaa Hyggan lähivuosina uuteen kokoluokkaan.

Panostaja

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Panostaja lyhyesti

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto oli 190 miljoonaa euroa.