Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Panostaja

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.9.
2022

Poikkeavan tilikauden kolmannella neljänneksellä Grano piti pintansa varsin hyvin ja ylitti odotuksemme, mutta muut sijoituskohteet kehittyivät heikosti ja Panostajan tulos jäi odotuksistamme.

Analyytikon kommentti
30.8.
2022

Panostaja julkaisee poikkeavan tilikautensa Q3-liiketoimintakatsauksensa torstaina. Heinäkuun lopussa päättynyt Q3-jakso on yleensä kausiluonteisesti varsin heikko, ja odotamme konsernin liiketuloksen jäävän niukasti tappiolle.

Analyytikon kommentti
16.6.
2022

Panostajan hallitus on tänään päättänyt 0,05 euron osakekohtaisen ylimääräisen osingon jakamisesta. Jaettavan ylimääräisen osingon kokonaismäärä on reilut 2,6 MEUR.

Analyytikon kommentti
3.6.
2022

Erityisesti Granon tuloskehitys jäi selvästi odotuksista Q2:lla ja lisäksi näkymiin liittyvä epävarmuus on kasvanut, minkä takia ennusteemme laskivat selvästi. Granon arvo muuttui voimakkaasti osien summa -laskelmassamme, mutta tämä johtui pääosin teknisistä syistä.

Analyytikon kommentti
31.5.
2022

Odotamme kaikkien yhtiön sijoituskohteiden liikevaihdon kasvavan vaisulta vertailukaudelta. Operatiivisen liiketuloksen odotamme nousevan niukasti positiiviseksi, mutta osakekohtaista tulosta paisuttaa noin 5,0 MEUR:n myyntivoitto Granon SokoPro-kaupasta.

Analyytikon kommentti
20.5.
2022

Toistamme Panostajalle tavoitehinnan 0,68 €, mutta nostamme suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä).

Analyytikon kommentti
14.3.
2022

Panostaja julkaisee poikkeavan tilikauden Q1-liiketoimintakatsauksensa tiistaina. Tammikuussa päättyvä Q1-jakso on Panostajalle tyypillisesti kausiluontoisesti heikko, ja lisäksi jaksoa on varjostanut omikron -aalto.

Analyytikon kommentti
3.2.
2022

Panostaja tiedotti eilen yhtiön strategiasta ja taloudellisista tavoitteista vuosille 2022-2024.

Analyytikon kommentti
27.12.
2021

Granon arvo kasvoi osien summa -laskelmassamme, vaikkei kauppahinta (45,5 MEUR) ollut mielestämme erityisen korkea huomioiden liiketoiminnan profiili ja tuloksentekokyky.

Panostaja

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas