Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Panostaja

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
4.6.
2020

Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila kertoo alkuvuoden kuulumiset. Toisella kvartaalilla kuluja saatiin laskettua ja päästiin olosuhteisiin nähden hyvään suoritukseen.

Pahoittelut pienestä hitaudesta Juhan videokuvassa. :)

InderesTV
13.12.
2019

Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila kommentoi analyytikko Juha Kinnusen haastattelussa tilikauden 2019 sujumista, osinkoa ja suurimman sijoituksen Granon tilannetta.

Panostajan avainluvut löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/panostaja

00:04 Miten tilikauden viimeinen neljännes meni?
00:58 2019 tärkeimmät tapahtumat
02:06 Granon tilanne
03:48 Teknologiasijoitukset
05:30 Miten suhtaudut osinkoon?
06:35 Paljon Panostajalla on paukkuja yritysostoihin?

InderesTV
30.9.
2019

Sijoitusyhtiö Panostajan historialliset näytöt omistaja-arvon luomisesta jättävät paljon toivomisen varaa. Yhtiöllä on ollut hyviä osumia, mutta myös paljon huteja. Sen lisäksi sijoitusmassan kokoluokka on turhan pieni kuluihin nähden.

Laaja raportti on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/uudistumisprosessi-kaynnistetty

Panostajan avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/panostaja

InderesTV
6.6.
2019

Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila ensimmäistä kertaa inderesTV:n haastattelussa! Juha Kinnunen kysyy, mitkä olivat ensimmäisen vuosipuoliskon topit ja flopit ja onko panostajan sijoitusmassa liian pieni suhteessa hallinnon kuluihin?

Seuraa Panostajaa inderes.fi täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/panostaja

InderesTV
8.3.
2019

Videolla analyytikko Juha Kinnunen kommentoi Panostajan heikkoa ensimmäistä kvartaalia. Tulos alitti roimasti ennusteet ja suurin osa Panostajan sijoituskohteista räpiköi ensimmäisen kvartaalin. Positiiviset kysyntänäkymät kuitenkin ennallaan. 

InderesTV
13.12.
2018

Toimitusjohtaja Juha Sarsama tyytyväinen Q4-kulkuun, Granon kannattavuudessa parantamisen varaa ja Gugguun lisääntyneestä näkyvyydestä positiivisia seurauksia.

Sarsama toimi 11 vuotta Panostajan toimitusjohtajana ja jatkaa vuodenvaihteesta eteenpäin yhtiön sijoitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Panostajan hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen Panostajan nykyisen varatoimitusjohtajan Tapio Tommilan.

InderesTV
6.9.
2018

Panostaja julkisti Q3-raportin 6.9.2018. Toimitusjohtaja Juha Sarsama kommentoi analyytikko Juha Kinnuselle videolla myös tämän vuoden uusia sijoituskohteita Carrot Henkilöstöpalvelut ja Oscar Software.

00:05 Granon Q3
01:11 Milloin Granon exit nähdään potentiaalisena?
02:00 Carrot Henkilöstöpalvelut & Oscar Software
03:52 Panostajan sijoitustarinan seuraavat askelet
04:50 Miltä Panostajan kokonaisuus näyttää?
05:47 Miltä yrityskauppamarkkina ja taloustilanne näyttää?

InderesTV
31.5.
2018

Panostaja julkaisi poikkeavan tilikautensa Q2’2018 tuloksen (https://www.inderes.fi/tiedotteet/panostaja-oyjn-puolivuosikatsaus-11120...). Toimitusjohtaja Juha Sarsama kommentoi Panostajan toisen kvartaalin kulkua ja yrityskauppoja.

InderesTV
8.3.
2018

Juha ja Verneri käyvät Panostajaa läpi sijoituskohteena. Tuore laaja raporttimme on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/edessa-merkittavia-paatoksia

Videolla käsiteltyjä kysymyksiä:

InderesTV
1.3.
2018

Panostaja julkaisi poikkeavan tilikautensa Q1'2018 tuloksen. Inderesin analyytikko Juha Kinnunen haastattelee Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsamaa Panostajan Kotisun-myynnistä, Q1:sen pääkohdista ja miltä yritysostomarkkinalla näyttää vuosi 2018. ​

Panostaja

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Panostaja lyhyesti

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto oli 190 miljoonaa euroa.