Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Pihlajalinna

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot
Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
22.2.
2021

Pihlajalinnan Q4-tulos sekä 2021-ohjeistus ylittivät odotuksemme ja nostimme tuloskasvuennusteitamme. Yhtiön positiivisen tuloskehityksen taustalla on ollut yksityisen puolen toimipisteverkoston selvästi parantunut kannattavuus.

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Pihlajalinna julkisti aamulla kaikin puolin positiivisen Q4-raportin. Tulosrivit sekä osinko ylittivät sekä meidän että konsensuksen ennusteet. Erityisesti koronatestausmäärät tukivat kehitystä vahvasti niiden kasvettua selvästi Q3:n tilanteesta koronan toisen aallon edetessä.

Analyytikon kommentti
16.2.
2021

Odotuksissamme on vertailukauden tasolla oleva liikevaihto sekä lievä tulosheikennys. Tarkistimme liikevaihto- ja tulosennusteitamme ennen Q4-raporttia hieman ylöspäin, sillä odotuksemme ovat nousseet julkisen puolen koronanäytteenoton tulosvaikutuksesta Pihlajalinnalle.

Analyytikon kommentti
12.1.
2021

Pihlajalinna tiedotti maanantai-iltana, että Oulun kaupunginhallitus ja Limingan kunnanhallitus päättivät 11.1.2021 kokouksissaan Työterveys Virta Oy:n osakkeiden myynnistä Pihlajalinnalle. Samalla hallitukset valitsivat työterveyspalveluiden sopimuskumppaniksi Pihlajalinnan.

Analyytikon kommentti
30.12.
2020

Markkinaoikeus antoi tiistaina ratkaisunsa Mehiläisen ja Pihlajalinnan yrityskauppaan liittyvässä asiassa.

Analyytikon kommentti
9.12.
2020

Sosiaali- ja terveydenhuoltomarkkinoiden uudistukseen tähtäävä lakipaketti (”soteuudistus”) siirtyy seuraavaksi eduskunnan käsittelyyn. Lakipaketti oli viime kuukaudet lainsäädännön arviointineuvostosta tarkasteltavana ja valtioneuvosto antoi sille eilen hyväksynnän.

Analyytikon kommentti
26.11.
2020

Mehiläinen kertoi eilen Pihlajalinna-ostotarjouksen lopullisen tuloksen ja vahvisti, että se ei toteuta ostotarjoustaan.

Analyytikon kommentti
24.11.
2020

Syksyllä nopeasti kasvaneet koronatestimäärät tukivat yksityisten terveyspalvelutuottajien liikevaihtoa selvästi Q3:n aikana, kun yksityiset yhtiöt nostivat testauskapasiteettiaan kasvaneen kysynnän tahdissa hyvin ketterästi.

Analyytikon kommentti
24.11.
2020

Mehiläinen vahvisti eilen aiemmin tiedotetun mukaisesti, että Pihlajalinnan kaikista osakkeista tehdyn ostotarjouksen tarjousaika on päättynyt 20.11.2020, eikä sen

Analyytikon kommentti
5.11.
2020

Pihlajalinnan Q3 ylitti odotuksemme ja kannattavuus elpyi lähelle vahvaa vertailukautta. Näkymä säilyi kuitenkin sumeana koronan toisen aallon nostaessa päätään ja olemme laskeneet hieman 2021 ennusteitamme.

Pihlajalinna

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita niin lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla kuin sairaaloissakin eri puolilla Suomea.