Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Privanet

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
4.5.
2020

Inderesin seuranta Privanetista loppuu yhtiöseurantasopimuksen päättyessä. Emme anna enää yhtiölle suositusta (aik. myy) tai tavoitehintaa (aik. 0,30 €).

Analyytikon kommentti
17.3.
2020

Privanetin omistama rekisteröity vaihtoehtorahastojen hoitaja Noweco Partners Oy vastaanotti eilen Finanssivalvonnalta ilmoituksen, jonka mukaan yhtiön ilmoitus uuden vaihtoehtorahaston markkinoinnin aloittamisesta on käsitelty ja markkinointi voidaan aloittaa.

Analyytikon kommentti
2.3.
2020

Toistamme Privanetille myy-suosituksen 0,30 euron tavoitehinnalla yhtiön tilinpäätöstiedotteen jälkeen. H2-tulos oli odotetun surkea ja näkymät ovat edelleen epävarmat.

Analyytikon kommentti
25.2.
2020

Analyytikon kommentti
30.1.
2020

Privanetissa on tapahtunut viime päivinä merkittäviä omistusjärjestelyitä, kun yhtiön uusi toimitusjohtaja Riku Lindström ja talousjohtaja Mikael Westerlund ovat ostaneet huomattavia määriä yhtiön osakkeita.

Analyytikon kommentti
20.12.
2019

Privanet antoi ruman negatiivisen tulosvaroituksen, jossa yhtiö kertoi 2019 liiketuloksen painuvan noin 11 MEUR tappiolle taseessa olevien arvopapereiden alaskirjausten ja uusien kuluvarausten takia.

Analyytikon kommentti
9.12.
2019

Privanetin toiseksi suurin omistaja Mash Group on 5.12. jättänyt Helsingin käräjäoikeuteen hakemuksen yrityssaneerausmenettelyn aloittamiseksi.

Analyytikon kommentti
3.12.
2019

Kauppalehti julkaisi aamulla Privanetin Realinvest-joukkorahoituspalvelusta hyvin kriittisen

Analyytikon kommentti
27.11.
2019

Laskemme Privanetin tavoitehintamme 0,50 euroon (aik. 0,60 euroa), mutta nostamme suosituksen vähennä-tasolle (aik. myy).

Analyytikon kommentti
20.11.
2019

Laskemme Privanetin suosituksen myy -tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 0,60 euroon (aik. 0,82 euroa). Privanetista yli 20 % omistava Mash Group on ajautunut maksuvaikeuksiin ja yhtiön maksuviive voi johtaa pian yli 190 MEUR:n velvoitteiden erääntymiseen.

Privanet

Privanet lyhyesti

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat.