Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Qt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
13.8.
2021

Inderesin viimeisimmässä Qt:n analyysissä on käytetty Arvostustaulukossa vuodelle 2021 (2021e) osakemäärää 24,5 miljoonaa. Kuitenkin yhtiö on heinäkuun aikana omilla sivuillaan kertonut osakkeita olevan 25 079 869 kpl eli noin 25,1 miljoona. Ero on noin 2,3%. Itse ajattelen, että analyysihetkellä tulisi käyttää vähintään oikeaa osakemäärää, eikä vähempää määrää. Ja toinen vaihtoehtoinen politiikka voisi olla se, että lisätään todelliseen osakemäärään (2021e) arvio sitä, kuinka paljon Optio-ohjelmien optioita saatetaan merkitä osakkeiksi loppuvuoden aikana.

Inderes Q&A
11.3.
2021

Hei Qt:n osakkeen yksikköhinta on Helsingin pörssin kallein niin näkisittekö järkevänä osakkeen splittausta? Tällöin ainakin kaupankäynti volyymin pitäisi lisääntyä ja omistuspohja laajentua 

Inderes Q&A
4.9.
2020

Of the companies you either cover formally, or look at informally, which are the two or three which you think have the combination of an excellent core product and strong management teams? Thank you

Inderes Q&A
12.6.
2020

Olen ymmärtänyt Qt:n tavoitteeksi kasvattaa autoteollisuudesta tulevaa liikevaihtoa ja joitain arvioita mitä se voisi tulevaisuudessa olla, mutta en ole löytänyt eriteltynä mikä nykyinen taso on. Onko olemassa mustaa valkoisella tai edes arviota, mitä nykyinen tai menneisyyden autoteollisuudesta tuleva liikevaihto on ollut Qt:lla?

Inderes Q&A
29.1.
2020

Raporteissanne ja videoillanne puhutte usein sulautetuista järjestelmistä. Mistä silloin puhutte?

Inderes Q&A
24.7.
2019

Mikä on Qt:n ns. purpose, eli miksi se tekee, mitä se tekee?

Inderes Q&A
20.5.
2019

Moi, kuinka suhdanneriippuvaiseksi arvioisitte Qt Groupin?

Inderes Q&A
14.11.
2018

Moi, Osaatteko sanoa kilpaileeko Ruotsissa listatun IAR Systemsin Embedded Workbench tuote QT Groupin embedded tuotteiden kanssa?

Inderes Q&A
8.11.
2018

Kesällä julkaistiin vertailutulos jonka mukaan Applen ja Googlen viihdejärjestelmät olisivat parempia ja turvallisempia käyttää kuin autonvalmistajien omat järjestelmät. Onko tällä mielestänne vaikutusta Qt:n kannalta?

Inderes Q&A
9.8.
2018

Qt Group tiedotti, että: "Mercedes-Benz-henkilöautoissa käytetyt IVI-järjestelmät perustuvat Qt:n teknologiaan." Ketä muita suuria autoalan yrityksiä käyttää heidän tuotteitaan ja minkä maanosien autovalmistajilla on suurin penetraatio heidän teknologiaansa tällä hetkellä?

Qt

ipo