Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Qt
5265 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 23.60 ALIN 23.30 VAIHTO (KPL) 28 501
MYYNTI 23.80 YLIN 24.10 VAIHTO (VAL) 0,673 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
29.1.
2020

Raporteissanne ja videoillanne puhutte usein sulautetuista järjestelmistä. Mistä silloin puhutte?

Tyyppi: inderes_qa
24.7.
2019

Mikä on Qt:n ns. purpose, eli miksi se tekee, mitä se tekee?

Tyyppi: inderes_qa
20.5.
2019

Moi, kuinka suhdanneriippuvaiseksi arvioisitte Qt Groupin?

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2018

Moi, Osaatteko sanoa kilpaileeko Ruotsissa listatun IAR Systemsin Embedded Workbench tuote QT Groupin embedded tuotteiden kanssa?

Tyyppi: inderes_qa
8.11.
2018

Kesällä julkaistiin vertailutulos jonka mukaan Applen ja Googlen viihdejärjestelmät olisivat parempia ja turvallisempia käyttää kuin autonvalmistajien omat järjestelmät. Onko tällä mielestänne vaikutusta Qt:n kannalta?

Tyyppi: inderes_qa
9.8.
2018

Qt Group tiedotti, että: "Mercedes-Benz-henkilöautoissa käytetyt IVI-järjestelmät perustuvat Qt:n teknologiaan." Ketä muita suuria autoalan yrityksiä käyttää heidän tuotteitaan ja minkä maanosien autovalmistajilla on suurin penetraatio heidän teknologiaansa tällä hetkellä?

Tyyppi: inderes_qa
4.7.
2018

Qt Groupissa oli taannoin ilmoitus johdon liiketoimista (Hallituksen jäsen). 409 420 kpl Yksikköhinta: 5,52 EUR. Liittyvätkö nämä ostot johonkin palkitsemisjärjestelyihin?

Tyyppi: inderes_qa
14.2.
2018

Huomasin tuossa Nokian tulosjulkistuspäivänä, että Qt oli noussut myös yli 5% vaikka en huomannut että olisi ollut mitään sitä koskevaa uutista. Sitten rupesin miettimään, että ovatko jotkut tehneet johtopäätöksen että jos Nokian lisenssointiliiketoiminta ylitti odotukset, niin se olisi hyvä merkki myös Qt:n osalta.

Tyyppi: inderes_qa
22.1.
2018

Hei, Ymmärrän että Qt:n kasvutarinan kannalta on tärkeää että alkaa tulla jakelulisenssimaksuja, jotka skaalautuvina nostavat vivulla liikevaihtoa ja tulosta. Kun uutisia jakelulisenssisopimuksista ei ole vielä näkynyt ja ehkä ne ovat muutenkin liikesalaisuuksia, niin onko yhtiölle määriteltävissä joku liikevaihdon taso, että jos yhtiö sen saavuttaa, niin siitä voisi päätellä että siinä on jo pakko olla jakelulisenssimaksuja huomattava määrä mukana?

Tyyppi: inderes_qa
15.1.
2018

Qt:n analyysissa poikkeatte hieman inderesin suosituspolitiikasta jättämättä antamatta osta-suositusta, koska luottamus yhtiön tarinaan ei ole riittävä. Jos jonkin yrityksen pitkän ajan kasvutarina on houkutteleva (Nixu), niin eikö ole hieman "harhaanjohtavaa" antaa vähennä-suositus, vaikka yhtiön osakkeen arvostustaso nousisikin liian korkeaksi. Aika kuitenkin korjaa sen hetkisen yliarvostuksen.

Qt

Qt

Qt Group (Nasdaq Helsinki: QTCOM) on globaali, yli 70 teollisuuden alalla vaikuttava ohjelmistoyritys, jonka oma johtava teknologia vaikuttaa miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Kansainväliset yhtiöt ja ohjelmoijat ympäri maailman luottavat Qt:n teknologiaan, jonka avulla yhtiö auttaa asiakkaitaan luomaan poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja edistämään asiakkaidensa digitaalisia muutosaloitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 58,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 330 henkeä. Lue lisää osoitteessa https://www.qt.io/fi/