Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
21.1.
2021

Moi, Luin Rapalan laajaa raporttia (10/2020) ja huomasin että DCF -mallissa velattomasta arvosta vähennetyt korolliset velat ja siihen lisätyt rahavarat ovat edellisestä tilinpäätöksestä (12/2019). Miksi arvoa laskettaessa loppuvuodesta ei voisi käyttää Q2 -tai Q3 - lukuja?

Inderes Q&A
20.7.
2020

Olisiko Rapalan pitänyt antaa tulosvaroitus ennen tulosjulkistusta,kun sekä liikevaihto että liiketulos poikkesi merkittävästi (10-15%) ohjeistuksesta ?

Inderes Q&A
13.1.
2020

Rapalan päivitys tehty 22.7. Ja kurssi on laskenut paljon sen jälkeen. Onko tullut sellaista uutta informaatiota jolla kurssilaskun voi perustella vai onko kurssilaskun mielestänne perusteeton? Onko tavoitehinta viela ajan tasalla? Rapalan P/B on valunut jo 0,7 tasolle. Kuinka käyttökelpoinen P/B on Rapalan taseelle ja antaako P/B jollain (millä) tasolla jo pohjaa mihin nojata?

Inderes Q&A
2.5.
2017

Miksi uskotte Rapalaan, vaikka sen tulos on jatkuvasti samaa huttua ja yhtiö selittelee milloin mitäkin ja tällä kertaa kuluttajatuotteita kauppaavana valittelee verkkokaupan murroksesta? Eikö tämän pitäisi toimia yiöiden eduksi? Mielestäni käsittämätön yhtälö ja markkinasta valittaminen keskittymättä omaan toimintaan ja se edellä meneminen kertoo todella huonosta sijoituksesta. Jotta tulisi kysymystäkin, niin kuka/mikä taho voisi ostaa tämän surkean puljun ja pelastaa brändin? 

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas