Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Rapala alensi eilen illalla ohjeistustaan ja yhtiö odottaa nyt vuoden 2022 vertailukelpoisen liikevoiton jäävän merkittävästi alle edellisvuoden 32,7 MEUR:n tason (aikaisempi ohjeistus: jää alle edellisvuoden tason).

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Rapalan H1-raportti ei tuloksellisesti tarjonnut ilonaiheita ja myös H2 tulee jäämään erittäin vaisuksi. Pidemmällä aikavälillä tuloskasvulla on selkeät askelmerkit jatkua, sillä matka Rapala-brändin ja vapa- ja kelakategorian täyteen potentiaaliin on vielä alussa.

Analyytikon kommentti
15.7.
2022

Rapalan torstai-iltana julkaiseman H1-raportin liikevaihto osui lähelle odotuksiamme, mutta tulosrivit alittivat odotuksemme. Tuloksen selvään laskuun vertailukaudesta ei liittynyt suurta draaman, sillä vertailukausi oli loistava, kun taas nyt vallinneet erittäin haastavat olosuhteet olivat jo tiedossa Rapalan kevään tulosvaroituksen jälkeen.

Analyytikon kommentti
12.7.
2022

Rapala julkaisee H1-raporttinsa torstaina 14.7. Kausiluontoisesti tärkeämpi vuosipuolisko on sujunut yhtiöltä vaisusti, kun kevät on ollut myöhässä, kuluttajien rahan- ja ajankäyttö on alkanut suuntautua takaisin palveluihin tavaran kustannuksella ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan on hankaloittanut konsernin toimintaedellytyksiä Venäjällä.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Rapala laski näkymiään viime viikolla. Olemme laskeneet etenkin 2022 ennusteitamme, sillä kalastuskauden avaus on viivästynyt Pohjois-Amerikassa ja Pohjoismaissa, mikä on samalla hyydyttänyt myös kalastusbuumia odotuksiamme nopeammin.

Analyytikon kommentti
29.4.
2022

Rapala päivitti eilen pörssin sulkeutumisen jälkeen vuoden 2022 näkymiään. Konserni odottaa nyt vuoden 2022 vertailukelpoisen liikevoiton jäävän alle edellisvuoden tason (32,7 MEUR), kun aiempi ohjeistus oli samalla tasolla.

Analyytikon kommentti
12.4.
2022

Rapalan tuloskasvulla on kaikki edellytykset jatkua lähivuosina huolimatta kalastusbuumin hidastumisesta, sillä matka Rapala-brändin ja vapa- ja kelakategorian täyteen potentiaaliin on vielä alussa

Analyytikon kommentti
14.2.
2022

Rapalan H2’21 petti korkeat odotuksemme pahasti, sillä osa tärkeistä tilauksista oli tullut sisään jo H1’21:lla kauppojen varmisteltua saatavuuttaan. Vuoden 2021 liikevoitto parani lopulta 50 %:lla 32,7 MEUR:oon ja vuoteen 2022 lähdetään siten odotuksiamme matalammalta tulostasolta.

Analyytikon kommentti
11.2.
2022

Rapalan torstai-iltana julkaiseman kausiluontoisesti hiljaisemman H2-raportin liikevaihto sekä tulosrivit jäivät selvästi odotuksistamme, kun liikevoittoa kertyi vain alle puolet odottamastamme.

Analyytikon kommentti
8.2.
2022

Kausiluontoisesti hiljaisempi vuosipuolisko on ennusteidemme perusteella sujunut yhtiöltä edelleen erittäin vahvasti, joskaan ei aivan hurjan vertailukauden tahdissa.

Rapala VMC

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas