Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
6.9.
2021

Tuloskausi on paketissa myös Rapalan pörssilistatuilta verrokeilta, ja olemme koonnet yhteenvedon, miten niiden alkuvuosi sujui kalastusbuumin vahvasti tukemassa markkinassa.

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

Nostamme tavoitehintamme 12,0 euroon (aik. 9,0 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Rapalan H1-tulos oli todella vahva korkeakatteisen myynnin valuessa tehokkaasti alariville.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Rapalan torstai-iltana julkaiseman H1-raportin liikevaihto sekä tulosrivit ylittivät selvästi korkeat odotuksemme. Häikäisevät luvut saivat edelleen selvää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista, jonka hidastumisesta yhtiö näkee jo merkkejä yhteiskuntien avautuessa.

Analyytikon kommentti
14.7.
2021

Rapala julkaisee H1-raporttinsa torstaina kello 17.00. Kausiluontoisesti tärkeämpi vuosipuolisko on sujunut yhtiöltä vahvasti huhtikuussa annetun positiivisen tulosvaroituksen perusteella.

Analyytikon kommentti
15.6.
2021

Rapala tiedotti eilen, että viimeiset yksityiskohdat Okuman vapojen, kelojen ja kalastussettien jakelun siirtymisaikataulusta aiemmalta pääjakelijalta Svendsen Sport:lta on nyt vahvistettu.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Nostamme tavoitehintamme 9,0 euroon (aik. 6,7 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Rapala nosti myöhään tiistai-iltana ohjeistustaan reippaasti.

Analyytikon kommentti
10.3.
2021

Nostamme Rapalan tavoitehintamme 6,7 euroon (aik. 6,2 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Emme ole tehneet ennustemuutoksia, mutta osakkeen tuotto/riski-suhde on näkemyksemme mukaan parantunut, mikä heijastuu hyväksymäämme arvostukseen.

Analyytikon kommentti
15.2.
2021

Rapala tiedotti perjantai-iltana, että sen pitkäaikaisiin omistajiin kuulunut belgialainen Sofina SA on myynyt 19,23 %:n osuutensa Rapalasta yhdysvaltalaisen pääomasijoittaja Sycamore Partners Managementin määräysvallassa olevalle Cermak Road LLC.:lle.

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Nostamme tavoitehintamme 6,2 euroon (aik. 5,6 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Rapalan H2-tulos ja ohjeistus olivat odotustemme mukaisia ja teimme ennusteisiimme vain pientä hienosäätöä. Markkinan luottamus Rapalaan on palautunut arvostuskertoimien nousun muodossa odotuksiamme nopeammin.

Analyytikon kommentti
10.2.
2021

Rapalan tiistai-iltana julkaiseman H2-raportin tulosrivit sekä ohjeistus olivat odotustemme mukaiset. Myös strategian toteuttaminen vaikuttaa etenevän edelleen ripeästi yhtiön tehdessä oikeita asioita systemaattisesti monella rintamalla.

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas