Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Rapala VMC
2866 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.36 ALIN 2.35 VAIHTO (KPL) 16 280
MYYNTI 2.38 YLIN 2.38 VAIHTO (VAL) 0,039 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
27.3.
2020

Rapala liittyi torstaina Korona-pandemian takia ohjeistuksensa peruuttaneiden yhtiöiden joukkoon. Tiedote oli lyhytsanainen ja sen mukaan konsernin on mahdotonta arvioida tässä vaiheessa koronan vaikutuksia yhtiölle.

Tyyppi: news
19.3.
2020

Laskemme Rapalan tavoitehintamme 2,3 euroon (aik. 3,1 euroa) ja suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää). Koronaviruksen leviämisen heikentämä talousnäkymä sekä asiakasliikkeiden sulut vaikuttavat negatiivisesti Rapalan ennusteisiimme.

Tyyppi: news
28.1.
2020

Nostamme Rapalan tavoitehintamme 3,1 euroon (aik. 2,9 euroa) ja käännämme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Yhtiölle povaamaamme tulosvaroitusta ei ole kuulunut ja tammikuu on jo pitkällä, mikä pienentää selvästi sen todennäköisyyttä.

Tyyppi: news
9.1.
2020

Laskemme Rapalan tavoitehintamme 2,9 euroon (aik. 3,1 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksen. Rapalan muutosprosessin eteneminen on edelleen osakkeen tärkein ajuri, mutta näkyvyytemme loppuvuoden aikana käynnissä olleiden keskeisten projektien edistymiseen on matala.

Tyyppi: news
7.11.
2019

Rapala kertoi eilen hybridilainansa tarkemmat ehdot ja suuruuden. Hybridilainan suuruus oli odotusten mukaisesti 25 MEUR, mutta sen vuosikorko asettui jälleen ennätysalhaiseksi 5,25 %:iin (aikaisempi Rapalan hybridilaina 5,375 %) ja lievästi myös omia odotuksiamme matalammaksi.

Tyyppi: news
31.10.
2019

Rapala kertoi eilen käynnistävänsä globaalin uudelleenjärjestelyohjelman, jonka tavoitteena on tehostaa operatiivista toimintaa, pienentää liiketoiminnan kuluja sekä alentaa nettokäyttöpääomaa.

Tyyppi: news
30.9.
2019

Rapala tiedotti perjantaina, että yhtiön toimitusjohtaja Jussi Ristimäki luopuu tehtävästään. Uutinen tuli meille yllätyksenä ja arviomme mukaan äkillinen työsuhteen päättyminen liittyy yhtiön muutosprosessin hitaaseen edistymiseen.

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rapala lyhyesti

Rapala VMC Oyj on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapala-konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Konsernin omien jakeluyhtiöiden verkosto 35 maassa on alan kattavin. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, MORA ICE, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen. Rapalan sijoittajasivuille