Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
18.7.
2022

Rapalan ensimmäinen vuosipuolisko ei tuloksellisesti tarjonnut ilonaiheita ja loppuvuosi näyttää jäävän vaisuksi. Pidemmällä aikavälillä tuloskasvulla on kuitenkin selkeät askelmerkit jatkua. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
17.5.
2022

Muutosten tuulet ympäröivät Rapalaa. Kalastusbuumin taittuminen lisää painetta yhtiön oman tekemisen parantamiseen. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
12.4.
2022

Rapalan kilpailuedut rakentuvat vahvojen brändien, tuotekehityksen, oman tuotannon ja jakelun ympärille. Yhtiö on päässyt pois kompleksisesta rakenteestaan ja fokus kääntyykin seuraavaksi kasvuun ja sisäisiin synergioihin. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
14.2.
2022

Rapala voi vielä olla sijoittajalle vonkale, mutta viheltäen kalareissua ei tehdä. Analyytikko Olli Vilppo perkaa tulospettymyksen syyt ja avaa luottamustaan yhtiön käänteen etenemiseen.

inderesTV
19.7.
2021

Rapala on saanut selkeää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista sekä otollisista keleistä, mutta tärkeämpänä tekijänä käänteessä on ollut yhtiötä kroonisesti vaivanneiden ongelmien selättäminen. Analyytikko Olli Vilppo avaa Rapalan käännettä.

Yhtiöraportti (Inderes Premium): https://www.inderes.fi/fi/palaset-loksahtelevat-paikoilleen-ennatysvauhd...

inderesTV
10.3.
2021

Rapalan kurssi on kääntymässä vihdoin ja yhtiössä on nyt virtaa uudella tavalla. Käänne on herättänyt myös pääomasijoittajan, jonka aikeita voi tässä vaiheessa vain valistuneesti arvailla. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
18.11.
2020

Merkit Rapalan käänteestä saivat lisää pontta toissa päivänä annetusta positiivisesta tulosvaroituksesta. Alkaako brändeissä piilevä potentiaali vihdoin tulla esiin, vai onko kyse vain kalastusbuumin tuomasta ohikiitävästä onnesta? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:32 Kuinka iso yllätys positiivinen tulosvaroitus oli?
01:48 Mikä siivittää nyt Rapalaa?
02:43 Kauanko kalastusbuumi kantaa?
04:07 Mikä on tulospotentiaali?
05:25 Milloin kestäviä tuloksia aletaan nähdä?
06:30 Skenaariot: Mitä voi tapahtua?

inderesTV
16.10.
2020

Sauli ja Petri K. keskustelevat kuluttajasektorista. Podissa syvennytään toimialan kilpailuetuihin ja pohditaan verkkokaupan merkitystä ja vaikutusta alan dynamiikkaan. 

00:30 Kuluttajasektori
04:25 Toimivatko Lynchin opit?
09:16 Mitä yhteistä sektorin yhtiöillä on?
18:45 Kilpailuedut
27:34 Kilpailuedut Helsingin pörssissä
44:13 Markkinan kasvu ja verkkokaupan merkitys
59:48 Korona: voittajat ja häviäjät
1:10:25 Millainen yhtiö pärjää kuluttajasektorilla?
1:14:34 Suosikkiyhtiöt

inderesTV
5.10.
2020

Rapalan solmujen selvittely on ollut tuskallisen hidasta. Ovien säppiin laittaminen Batamin uistintehtaalla lähettää kuitenkin viestin, että yhtiössä on valmius kääntää nyt suuremmatkin kivet tuloksen oikaisemiseksi. Mikäli käänne saadaan aikaiseksi, lisäisi se Rapalan kiinnostavuutta myös yritysostokohteena.

Laaja raportti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/karsivallisyys-voidaan-viela-palkita-kalansaal...

inderesTV
20.7.
2020

Rapalan brändeissä piilevän potentiaalin esiin tuominen vie hyvässäkin skenaariossa vielä aikaa. Batamin uistintehtaan sulkeminen on radikaali liike yhtiöltä, mutta ymmärrettävä. Kymmenessä vuodessa tehdas söi omaisuuden. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Rapala VMC

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas