Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Rapala VMC
2858 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.30 ALIN 2.25 VAIHTO (KPL) 23 037
MYYNTI 2.35 YLIN 2.37 VAIHTO (VAL) 0,053 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
4.1.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat yritysostokohteista ja kertovat omat veikkauksensa Helsingin pörssin potentiaalisista yritysostokohteista. Podissa muistellaan myös Stonesoftin, Affecton, Okmeticin, Comptelin, Technopoliksen ja Teklan yritysostoja.

Tyyppi: video
11.9.
2018

Rapalan laaja raportti on luettavissa vapaasti täältä https://www.inderes.fi/fi/strategian-toteutus-arvoajurina

Rapalan avainluvut ja lähivuosien ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/rapala-vmc

Analyytikko Olli Vilppo käy läpi Rapalaa sijoituskohteena. Osake on halpa, mutta markkina on skeptinen yhtiön ja syystäkin 20 vuoden aliperformoinnin jälkeen.

Tyyppi: video
7.5.
2018

Seuraamalla Rapalaa saat ilmoitukset uusista videoista ja analyytikon kommenteista https://www.inderes.fi/yhtiot/rapala-vmc

Rapala on pörssin yksi ikonisimpia yhtiöitä mitä brändiin tulee, mutta sijoituksena osake on ollut surkea läpi 2000-luvun. Analyytikko Olli Vilppo kertoo, minkälaista kerrottavaa yhtiöllä oli viimeisenä pääomamarkkinapäivänään. Yhtiö näyttää tunnistaneen oikeat ongelmat, mutta odotamme vielä näyttöjä numeroiden tasolla jotta voisimme kääntyä osakkeessa positiiviseksi.

Tyyppi: video
22.5.
2017

Mikä on hybridilaina? Inderesin Vilén käy läpi hybridilainan hyvät ja huonot puolet ja mitä Rapalan hybridilaina tarkoittaa omistajien kannalta.

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rapala lyhyesti

Rapala VMC Oyj on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapala-konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Konsernin omien jakeluyhtiöiden verkosto 35 maassa on alan kattavin. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, MORA ICE, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen. Rapalan sijoittajasivuille