Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Rapala VMC
3107 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.03 ALIN 3.02 VAIHTO (KPL) 17 976
MYYNTI 3.06 YLIN 3.09 VAIHTO (VAL) 0,055 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Tulevat tapahtumat

16
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: video
26.5.
2020

Koronapandemian aiheuttama pahin myynnin kuoppa vaikuttaa olevan väistymässä ja Rapalalle tärkeä kesäsesonki on vielä osin pelastettavissa. Rapalan varastoissa riittääkin sulattelemista. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

–Videon aiheet–
00:20 Koronaviruspandemian vaikutukset Rapalan liiketoimintaan?
02:00 Myynnin elpyminen
03:10 Varastot pullistelevat – pitääkö myydä alennuksella?
04:50 Taseen liikkumavara
05:55 Miten käy tuloskäänteen?
07:15 Ei kiirettä ostoksille

Tyyppi: video
4.1.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat yritysostokohteista ja kertovat omat veikkauksensa Helsingin pörssin potentiaalisista yritysostokohteista. Podissa muistellaan myös Stonesoftin, Affecton, Okmeticin, Comptelin, Technopoliksen ja Teklan yritysostoja.

Tyyppi: video
11.9.
2018

Rapalan laaja raportti on luettavissa vapaasti täältä https://www.inderes.fi/fi/strategian-toteutus-arvoajurina

Rapalan avainluvut ja lähivuosien ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/rapala-vmc

Analyytikko Olli Vilppo käy läpi Rapalaa sijoituskohteena. Osake on halpa, mutta markkina on skeptinen yhtiön ja syystäkin 20 vuoden aliperformoinnin jälkeen.

Tyyppi: video
7.5.
2018

Seuraamalla Rapalaa saat ilmoitukset uusista videoista ja analyytikon kommenteista https://www.inderes.fi/yhtiot/rapala-vmc

Rapala on pörssin yksi ikonisimpia yhtiöitä mitä brändiin tulee, mutta sijoituksena osake on ollut surkea läpi 2000-luvun. Analyytikko Olli Vilppo kertoo, minkälaista kerrottavaa yhtiöllä oli viimeisenä pääomamarkkinapäivänään. Yhtiö näyttää tunnistaneen oikeat ongelmat, mutta odotamme vielä näyttöjä numeroiden tasolla jotta voisimme kääntyä osakkeessa positiiviseksi.

Tyyppi: video
22.5.
2017

Mikä on hybridilaina? Inderesin Vilén käy läpi hybridilainan hyvät ja huonot puolet ja mitä Rapalan hybridilaina tarkoittaa omistajien kannalta.

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rapala

Rapala konserni on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Rapalan jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Rapala konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen sekä 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 275 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 300 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.