Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
18.11.
2020

Merkit Rapalan käänteestä saivat lisää pontta toissa päivänä annetusta positiivisesta tulosvaroituksesta. Alkaako brändeissä piilevä potentiaali vihdoin tulla esiin, vai onko kyse vain kalastusbuumin tuomasta ohikiitävästä onnesta? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:32 Kuinka iso yllätys positiivinen tulosvaroitus oli?
01:48 Mikä siivittää nyt Rapalaa?
02:43 Kauanko kalastusbuumi kantaa?
04:07 Mikä on tulospotentiaali?
05:25 Milloin kestäviä tuloksia aletaan nähdä?
06:30 Skenaariot: Mitä voi tapahtua?

InderesTV
16.10.
2020

Sauli ja Petri K. keskustelevat kuluttajasektorista. Podissa syvennytään toimialan kilpailuetuihin ja pohditaan verkkokaupan merkitystä ja vaikutusta alan dynamiikkaan. 

00:30 Kuluttajasektori
04:25 Toimivatko Lynchin opit?
09:16 Mitä yhteistä sektorin yhtiöillä on?
18:45 Kilpailuedut
27:34 Kilpailuedut Helsingin pörssissä
44:13 Markkinan kasvu ja verkkokaupan merkitys
59:48 Korona: voittajat ja häviäjät
1:10:25 Millainen yhtiö pärjää kuluttajasektorilla?
1:14:34 Suosikkiyhtiöt

InderesTV
5.10.
2020

Rapalan solmujen selvittely on ollut tuskallisen hidasta. Ovien säppiin laittaminen Batamin uistintehtaalla lähettää kuitenkin viestin, että yhtiössä on valmius kääntää nyt suuremmatkin kivet tuloksen oikaisemiseksi. Mikäli käänne saadaan aikaiseksi, lisäisi se Rapalan kiinnostavuutta myös yritysostokohteena.

Laaja raportti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/karsivallisyys-voidaan-viela-palkita-kalansaal...

InderesTV
20.7.
2020

Rapalan brändeissä piilevän potentiaalin esiin tuominen vie hyvässäkin skenaariossa vielä aikaa. Batamin uistintehtaan sulkeminen on radikaali liike yhtiöltä, mutta ymmärrettävä. Kymmenessä vuodessa tehdas söi omaisuuden. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

InderesTV
26.5.
2020

Koronapandemian aiheuttama pahin myynnin kuoppa vaikuttaa olevan väistymässä ja Rapalalle tärkeä kesäsesonki on vielä osin pelastettavissa. Rapalan varastoissa riittääkin sulattelemista. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

–Videon aiheet–
00:20 Koronaviruspandemian vaikutukset Rapalan liiketoimintaan?
02:00 Myynnin elpyminen
03:10 Varastot pullistelevat – pitääkö myydä alennuksella?
04:50 Taseen liikkumavara
05:55 Miten käy tuloskäänteen?
07:15 Ei kiirettä ostoksille

InderesTV
4.1.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat yritysostokohteista ja kertovat omat veikkauksensa Helsingin pörssin potentiaalisista yritysostokohteista. Podissa muistellaan myös Stonesoftin, Affecton, Okmeticin, Comptelin, Technopoliksen ja Teklan yritysostoja.

InderesTV
11.9.
2018

Rapalan laaja raportti on luettavissa vapaasti täältä https://www.inderes.fi/fi/strategian-toteutus-arvoajurina

Rapalan avainluvut ja lähivuosien ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/rapala-vmc

Analyytikko Olli Vilppo käy läpi Rapalaa sijoituskohteena. Osake on halpa, mutta markkina on skeptinen yhtiön ja syystäkin 20 vuoden aliperformoinnin jälkeen.

InderesTV
7.5.
2018

Seuraamalla Rapalaa saat ilmoitukset uusista videoista ja analyytikon kommenteista https://www.inderes.fi/yhtiot/rapala-vmc

Rapala on pörssin yksi ikonisimpia yhtiöitä mitä brändiin tulee, mutta sijoituksena osake on ollut surkea läpi 2000-luvun. Analyytikko Olli Vilppo kertoo, minkälaista kerrottavaa yhtiöllä oli viimeisenä pääomamarkkinapäivänään. Yhtiö näyttää tunnistaneen oikeat ongelmat, mutta odotamme vielä näyttöjä numeroiden tasolla jotta voisimme kääntyä osakkeessa positiiviseksi.

InderesTV
22.5.
2017

Mikä on hybridilaina? Inderesin Vilén käy läpi hybridilainan hyvät ja huonot puolet ja mitä Rapalan hybridilaina tarkoittaa omistajien kannalta.

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rapala

Rapala konserni on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Rapalan jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Rapala konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen sekä 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 275 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 300 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.