Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Raute
3267 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 17.95 ALIN 17.95 VAIHTO (KPL) 3 260
MYYNTI 18.00 YLIN 18.15 VAIHTO (VAL) 0,059 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: inderes_qa
23.4.
2018

Hei, nähdäkseni ottaessanne Rauten TOP3-listalle 24.10.2017, Raute oli juuri saanut merkittävän tilauksen. Siten osake olisi varmasti noussut alkavana pörssipäivänä. Oletteko maininneet tätä esim. TOP3-listan menestystä mainostaessanne? Vaikka kenties teitte päätöksen listalleotosta ennen uutista, tällaisessa tilanteessa osuneen ennusteen mainostaminen on arveluttavaa.

Tyyppi: inderes_qa
25.10.
2017

Onko Rauteen tuloksesta tai toiminasta ollut teillä tarkkailua? On pieni sijoitus ko yhtiöön. Onko oston vai myynnin aika vai seuraillaanko osingonjaakoon asti?

Raute

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2019 oli 151,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2019 lopussa oli 778. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.