Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Raute

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
23.6.
2022

Toistamme Rauten vähennä-suosituksemme ja laskemme yhtiön tavoitehintamme 13,00 euroon (aik. 14,00 €). Raute tiedotti eilen Venäjän projektikantaan tehtävistä varauksista, ohjeistuksen palauttamisesta ja tehokkuuden parantamiseen tähtäävistä toimista.

Analyytikon kommentti
24.5.
2022

Raute tiedotti tänään aamulla, että yhtiön hallitus nimitti Mika Saariahon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy Rauten toimitusjohtajaksi Metso Outotecin palveluksesta, jossa hän on toiminut SVP-tehtävässä vastaten murskainten kulutusosien liiketoiminnasta.

Analyytikon kommentti
26.4.
2022

Rautella on vastassa raskaasti tappiolliset vertailuluvut, jotka yhtiön pitäisi ylittää selvästi, vaikka Venäjälle ennen kriisiä myytyjen tilausten toimituksiin ja kirjauksiin liittyvä epävarmuus on hyvin korkealla. Näin ollen odotamme yhtiöltä vaisua nollatulosta Q1:ltä.

Analyytikon kommentti
20.4.
2022

Raute tiedotti tiistaina, että yhtiön toimitusjohtaja Tapani Kiiski jättää tehtävänsä yhteisen sopimuksen perusteella 30.4.2022 lukien.

Analyytikon kommentti
3.3.
2022

Laskemme eilen Venäjän toimituksiin liittyviin ongelmiin ja epävarmuuksiin vedoten ohjeistuksensa poistaneen Rauten tavoitehintamme 16,50 euroon (aik. 21,00 €) ja suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää).

Analyytikon kommentti
1.3.
2022

Vaneri- ja LVL-teknologiaa toimittavalle Rautelle Venäjä on perinteisesti ollut heti Euroopan jälkeen toiseksi tärkein markkina, mutta koronapandemian puhkeamisen jälkeen Venäjä on noussut jopa yhtiön suurimmaksi markkinaksi sekä liikevaihdolla että tilauskertymällä mitattuna.

Analyytikon kommentti
7.2.
2022

Yhtiön viime vuoden numerot ovat jo tiedossa tammikuun tulosvaroituksen jäljiltä, joten yllätysmomentti raportissa liittyy voitonjakoehdotukseen ja ohjeistukseen.

Analyytikon kommentti
26.1.
2022

Tarkistamme eilen negatiivisen tulosvaroituksen antaneen Rauten tavoitehintamme 21,00 euroon (aik. 23,00 €) ja nostamme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Pääosin kirjanpitoteknisistä syistä johtunut tulosvaroitus oli mielestämme lievä.

Raute

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas