Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Raute

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
1.12.
2022

Vanerin ja LVL:n tuotantoteknologian markkinajohtaja Rautella on mielestämme kestävät kilpailuedut, vaikka yhtiö onkin viime vuosien ongelmien myötä ajautunut käänneyhtiökategoriaan.

Analyytikon kommentti
28.11.
2022

Raute tiedotti aamulla, että yhtiö on siirtymässä uuteen vaiheeseen strategiassaan luoda metsävaroille lisäarvoa. Tässä yhteydessä yhtiö muuttaa organisaatiorakennettaan vastatakseen paremmin nykyisiin operatiivisiin ja strategisiin kehityssuunnitelmiin.

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Analyytikon kommentti
13.10.
2022

Rautella on vastassa kohtuulliset vertailuluvut, joihin emme odota yhtiön yltäneen liikevaihdon laskusta sekä inflaatiosta johtuen. Ohjeistuksensa vuositason tappion syvenemisestä Raute toistanee.

Analyytikon kommentti
10.10.
2022

Neuvotteluissa sovittiin, että yhtiö irtisanoo yhteensä enintään 25 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä Suomen yksiköissä neuvotteluesityksen enintään yhteensä 30 henkilön sijasta.

Analyytikon kommentti
24.8.
2022

Raute tiedotti tiistaina aloittavansa yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut henkilöstösopeutuksista Suomen yksiköidensä toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden kanssa. Neuvottelut alkoivat 23.8. ja niiden arvioidaan kestävän kuusi viikkoa.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Raute julkisti perjantaina Q2-raporttinsa, jonka kokonaiskuva kääntyi vahvoista tilauksista huolimatta miinukselle odotuksiamme selvästi heikomman pohjakannattavuuden takia.

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Rautella on vastassa tappiolliset vertailuluvut, mutta aiemmin tiedotettu Venäjä-riskien siivous taseesta painaa Q2-tuloksen merkittävästi viime vuotta syvemmälle tappiolle. Kesäkuussa annetun ohjeistuksensa vuositason tappion syvenemisestä Raute toistaa.

Analyytikon kommentti
23.6.
2022

Toistamme Rauten vähennä-suosituksemme ja laskemme yhtiön tavoitehintamme 13,00 euroon (aik. 14,00 €). Raute tiedotti eilen Venäjän projektikantaan tehtävistä varauksista, ohjeistuksen palauttamisesta ja tehokkuuden parantamiseen tähtäävistä toimista.

Analyytikon kommentti
24.5.
2022

Raute tiedotti tänään aamulla, että yhtiön hallitus nimitti Mika Saariahon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy Rauten toimitusjohtajaksi Metso Outotecin palveluksesta, jossa hän on toiminut SVP-tehtävässä vastaten murskainten kulutusosien liiketoiminnasta.

Raute

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas