Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Relais Group
1377 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.15 ALIN 5.88 VAIHTO (KPL) 3 826
MYYNTI 6.18 YLIN 6.24 VAIHTO (VAL) 0,023 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
27.3.
2020

Relaisin torstaisen tulosvaroituksen ydin oli epävarmuus koronaepidemian kestosta. Olemmekin varovaisuussyistä tehneet ennusteisiimme tuntuvia leikkauksia.

Tyyppi: company_report
28.2.
2020

Relaisin H2’19-liikevaihto jäi ennusteistamme Ruotsin-yksiköiden vuoksi, mutta suhteellinen kannattavuus oli odotuksiamme parempaa. Relaisin vuodelle 2020 antaman ohjeistuksen informaatioarvo oli vähäinen emmekä ole nähneet tässä vaiheessa tarpeelliseksi päivittää hyvin tuoreita vuosien 2020-2022 ennusteitamme. Arvostuspohjainen kurssipotentiaali on kohtuullinen mutta ei erityisen merkittävä.

Tyyppi: company_report
25.2.
2020

Pidämme Relaisin antamaa H2’19- ohjeistusta uskottavana ja odotamme yhtiön indikoivan vahvan tuloskasvun jatkumista myös vuonna 2020. Tuloskasvusta suurin osa tulee jo tehdyistä yrityshankinnoista.

Tyyppi: company_report
18.10.
2019

Aloitamme Relais Groupin seurannan. Relais on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva ajoneuvojen varaosiin keskittyvä tukkuri. Yhtiö on kasvanut vuosina 2011-2018 selvästi hitaasti kasvavaa ja rakenteeltaan fragmentoitunutta markkinaa nopeammin ja tavoittelee markkinoita nopeampaa kasvua myös jatkossa. Relaisin markkinat ovat luonteeltaan defensiivisiä ja lisäksi yhtiön kulurakenne on joustava sekä investointitarpeet pieniä. Vankan tuloshistorian omaavan Relaisin kannattavuus on myös ollut selvästi kilpailijoita parempi.

Tyyppi: company_report
4.10.
2019

TÄRKEITÄ TIETOJA LUKIJALLE

Inderes Oy (”Inderes”) on laatinut tämän tutkimuksen Relais Group Oyj:stä (”Yhtiö”).

Tämä tutkimus on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan taustatietoa varten, eikä sitä tule pitää Yhtiön, sen osakkeiden tai muiden arvopaperien tarjoamisena tai markkinointina Suomessa tai missään muussakaan maassa.

Relais Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Relais Group

Relais on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Yhtiö toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina ajoneuvovalmistajista riippumattomalla jälkimarkkinalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Relais luo lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut luotettavasti, tehokkaasti ja oikea-aikaisesti ajoneuvojen elinkaaren eri vaiheisiin.