Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Relais Group
1377 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.15 ALIN 5.88 VAIHTO (KPL) 3 826
MYYNTI 6.18 YLIN 6.24 VAIHTO (VAL) 0,023 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
27.2.
2020

Relais Q4'19 27.2.2020 kello 11:00 alkaen

Tyyppi: video
21.10.
2019

Vastalistautunut Relais Group on autojen varaosien tukkukauppias. Yhtiö operoi vakaan tylsällä markkinalla kunnianhimoisella kasvustrategialla. Analyytikko Erkki Vesola käy yhtiötä läpi sijoituskohteena. Osake on edullinen ja riskit maltilliset.

Seuraa Relais Groupia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/relais-group

Laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/kasvuhakuisuutta-defensiivisella-toimialalla

 

Tyyppi: video
11.10.
2019

Tervetuloa seuraamaan Relaisin esittelytilaisuutta webcastin kautta. Relais on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Yhtiö toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina ajoneuvovalmistajista riippumattomalla jälkimarkkinalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Relais luo lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut luotettavasti, tehokkaasti ja oikea-aikaisesti ajoneuvojen elinkaaren eri vaiheisiin.

Relais Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Relais Group

Relais on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Yhtiö toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina ajoneuvovalmistajista riippumattomalla jälkimarkkinalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Relais luo lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut luotettavasti, tehokkaasti ja oikea-aikaisesti ajoneuvojen elinkaaren eri vaiheisiin.