Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Robit

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
27.10.
2022

Robitin Q3-numerot olivat suunnilleen linjassa odotustemme kanssa. Vertailukelpoinen kasvu jäi negatiiviseksi, mutta kannattavuus jatkoi odotetulla paranevalla uralla. Odotamme edelleen Robitin markkinan säilyvän aktiivisena etenkin kaivoksissa emmekä ole nähneet tarvetta merkittäviin ennustemuutoksiin.

Analyytikon kommentti
26.10.
2022

Robitin Q3-luvut jäivät vain aavistuksen omista ennusteistamme ja kokonaisuus vaikuttaa tyydyttävältä. 2022-markkinakommentit olivat muuttumattomat ja vanha ohjeistus säilyi. Ennusteidemme muutostarve on melko pieni ja kaikkiaan raportti oli mielestämme osakkeenomistajille kohtuullinen.

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Eri tietolähteiden perusteella tilanne globaaleilla porakalustomarkkinoilla on jatkunut suotuisana myös Q3:lla. Positiivisen Q2-tulosyllätyksen jälkeen Robitin Q3-kannattavuusodotuksissa on hieman painetta. Informaatioarvoltaan melko vähäinen 2022-ohjeistus tultaneen uusimaan.

Analyytikon kommentti
18.10.
2022

Vaikka porakaluston globaali markkina on varsin stabiili, nostaa Kiinan kasvunäkymän heikentyminen toimialan riskitasoa. Robitilla on kuitenkin edelleen hyvät edellytykset ja realistiset suunnitelmat sekä orgaaniseen kasvuun että suhteellisen kannattavuuden parantamiseen.

Analyytikon kommentti
10.8.
2022

Robitin Q2-luvut ylittivät reilusti odotuksemme sekä liikevaihdon että etenkin kannattavuuden osalta. Yhtiön kohdemarkkinat säilyvät aktiivisina etenkin kaivoksissa

Analyytikon kommentti
9.8.
2022

Robitin Q2-luvut ylittivät reilusti odotuksemme sekä liikevaihdon että etenkin kannattavuuden osalta. Hyvän markkinatilanteen lisäksi suoritusta auttoivat onnistumiset yhtiön kannattavuuden parannusohjelmissa.

Analyytikon kommentti
5.8.
2022

Robit julkistaa Q2-raporttinsa tiistaina 9.8. klo 11. Verrokkiyhtiöiltä saatujen indikaatioiden perusteella markkinatilanne on jatkunut myös Q2:lla suotuisana.

Analyytikon kommentti
31.5.
2022

Keskustelimme eilen Robitin toimitusjohtajan Arto Halosen kanssa yhtiön Venäjän-liiketoiminnan alasajosta sekä tulosajureiden tilanteesta. Kokonaiskuva antaa mielestämme eväät kohtuulliseen optimismiin.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Robitin Q1-liikevaihto oli linjassa odotustemme kanssa, mutta kannattavuus petti ostohintojen inflaation myötä. Vuoden 2022 positiivinen markkinanäkymä ja yhtiön ohjeistus olivat ennallaan.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Robitin Q1-liikevaihto oli linjassa odotustemme kanssa, mutta kannattavuus petti ostohintojen inflaation myötä.

Robit

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas