Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Sievi Capital

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot
Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.7.
2021

Sievi Capital ilmoitti perjantaina, että sen toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön. Marttila jatkaa tehtävässään toistaiseksi hänen seuraajansa aloittamiseen saakka, kuitenkin enintään 31.12.2021 asti.

Tiedotteet
2.7.
2021

Sievi Capital Oyj
Pörssitiedote 2.7.2021 klo 13.45

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää yhtiön

Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtaja Päivi Marttila jättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana. Päivi Marttila jatkaa tehtävässään toistaiseksi hänen seuraajansa aloittamiseen saakka, kuitenkin enintään 31.12.2021 asti. Yhtiön hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin välittömästi.

Tiedotteet
1.7.
2021

Sievi Capital Oyj

Lehdistötiedote 1.7.2021 klo 10.25

Logistikaksen kasvustrategian mukainen yritysosto toteutettu

Sievi Capital tiedotti 22.6. kohdeyhtiönsä Logistikas Oy:n allekirjoittaneen sopimuksen, jolla yhtiö ostaa vaasalaisten Piccolo Packing Oy:n ja Piccolo Solutions Oy:n osakekannat. Kaupan toteutumisen edellytykset ovat nyt täyttyneet ja kauppa on astunut tänään voimaan.

Analyytikon kommentti
23.6.
2021

Sievi Capital tiedotti tiistaina, että sen kohdeyhtiö Logistikas Oy on allekirjoittanut sopimuksen vaasalaisten Piccolo Packing Oy:n ja Piccolo Solutions Oy:n ostamisesta.

Tiedotteet
22.6.
2021

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 22.6.2021 klo 13.00

Logistikas vauhdittaa kasvua yritysostolla

Sievi Capitalin kohdeyhtiö Logistikas Oy (”Logistikas”) on tänään allekirjoittanut sopimuksen kahden vaasalaisen yhtiön Piccolo Packing Oy:n ja Piccolo Solutions Oy:n ostamisesta. Yrityskaupan myötä Logistikas laajenee Vaasan talousalueelle ja vahvistaa näin maantieteellistä läsnäoloaan sekä kykyään palvella uusia ja nykyisiä asiakkaita entistä paremmin.

Analyytikon kommentti
21.6.
2021

NRG:n laajentuminen Ruotsiin ei tullut meille yllätyksenä, sillä yhtiön strategiana on Sievin tukemana luoda johtava pohjoismainen pelastusajoneuvojen ja -nostimien järjestelmätoimittaja. Suhtaudumme kauppaan strategisena liikkeenä positiivisesti.

Tiedotteet
18.6.
2021

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 18.6.2021 klo 10.40

Nordic Rescue Group laajentaa toimintaansa Ruotsiin yritysostolla

Sievi Capitalin kohdeyhtiö Nordic Rescue Group (”NRG”) on tänään ostanut ruotsalaisen Sala Brand AB:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa NRG:n kasvustrategiaa. Kaupan myötä NRG laajentaa toimintaansa Ruotsiin ja luo johtavan pohjoismaisen pelastus- ja paloajoneuvokonsernin.

inderesTV
17.6.
2021

Sievi Capital keskittyy pääomasijoitusten tekemiseen pelkästään listaamattomissa, kassavirtapositiivisissa yhtiöissä ja samalla kohdeyhtiöissä tavoitellaan enemmistöosuutta. Nykyisistä omistuksista vuonna 2017 hankitut Indoor Group ja KH-Koneet ovat kehittyneet Sievi Capitalin alaisuudessa erittäin hyvin. Loput omistukset hankittiin viime vuonna ja näemme niissä myös potentiaalia. Uskomme myös uusia yritysostoja tehtävän jo tänä vuonna.

Analyytikon kommentti
17.6.
2021

Nostamme Sievi Capitalin tavoitehintamme 1,65 euroon (aik. 1,55 €) ja suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää). Arviomme sijoitusyhtiön portfolion kypsimpien omistusten Indoor Groupin ja KH-Koneiden arvoista on noussut tavattuamme yhtiöiden johtoa.

Inderes analyysi
16.6.
2021

Arviomme sijoitusyhtiön portfolion kypsimpien omistusten Indoor Groupin ja KH-Koneiden arvoista on noussut tavattuamme yhtiöiden johtoa. Viime päivityksestämme noussut osien summa ja laskenut osakekurssi ovat tehneet osakkeesta mielestämme jälleen erittäin houkuttelevasti hinnoitellun. 

Sievi Capital