Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sievi Capital
1761 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.35 ALIN 1.35 VAIHTO (KPL) 339 219
MYYNTI 1.35 YLIN 1.38 VAIHTO (VAL) 0,459 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

3
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
8.1.
2020

Sievi Capital kertoi eilen uudesta enemmistösijoituksesta pelastusajoneuvojen valmistajista muodostettavaan konserniin. Yritysoston myötä osien summa -laskelmamme on noussut 1,36 euroon/ osake (aik. 1,30 euroa/osake) johtuen edullisesta kauppahinnasta verrattuna yritykselle tekemäämme arvonmääritykseen. Yhtiö kertoi myös 0,15 euron lisäosingosta, mutta sillä ei ole vaikutusta yhtiölle hyväksymäämme arvostukseen. 

Tyyppi: company_report
29.11.
2019

Tavattuamme kohdeyhtiöiden toimitusjohtajia arviomme KH-Koneiden arvosta on hieman noussut. Suhteessa portfoliolle määrittämäämme osien summaan osake on positiivisten muutosten jälkeen lievästi aliarvostettu. Uskomme myös tulevien sijoitusten toimivan positiivisena ajurina osakkeelle, sillä luottamuksemme johdon pääoman allokointikykyä kohtaan on hyvä. 

Tyyppi: company_report
30.10.
2019

Yhtiö julkaisi Q3-katsauksensa, joka oli kokonaisuutena odotuksiemme kanssa hyvin linjassa. Kerrotun perusteella Indoor Group on kehittynyt hieman odotuksiamme paremmin, mutta Suvanto Trucksilla markkinan heikkous alkaa tulla yhä selvemmin läpi. Arvojen muutokset osien summa –laskelmassamme kumosivat pitkälti toisensa ja osake on neutraalisti hinnoiteltu.

Tyyppi: company_report
23.8.
2019

Omistusten kasvu oli H1-raportissa pääosin pirteää, mutta kannattavuudet jäivät odotuksistamme. Syklisten omistusten KH-Koneet Groupin sekä Suvanto Trucksin lähiajan näkymiin liittyy kasvavaa epävarmuutta ja niiden arvot laskivat selvimmin osien summa  -laskelmassamme. iLOQ:sta irtautuminen ja/tai uuden sijoituskohteen hankinta voivat lähitulevaisuudessa olla positiivisia ajureita osakkeelle, mutta kokonaisuutena osakkeen hinnoittelu on lähellä neutraalia.

Tyyppi: company_report
3.3.
2019

Enemmistöomisteisten sijoitusten viime vuosi oli lopulta vahva. KH-Koneet Group sekä Indoor Group ylittivät odotuksemme selvästi ja olemme nostaneet niiden arvoja osien summa -laskelmassamme. Yhtiön osakekurssi ei huomioinut hyvää kehitystä ja näemmekin vihdoin pientä nousuvaraa osakkeelle. 

Tyyppi: company_report
21.12.
2018

Tavoitehinnan lasku heijastelee syklisten omistusten arvostustasoissa tapahtunutta laskua. Myös iLOQ:in mahdollisen listautumisen suhteen tilanne näyttää heikommalta sijoittajien riskipreemioiden kohottua. Emme näe vielä kiirettä ostoksille, sillä osake on rajusta kurssilaskusta huolimatta mielestämme vasta saavuttanut neutraalin hinnoittelun

Tyyppi: company_report
5.11.
2018

Sievi Capitalin selvin yliarvostus on voimakkaan kurssilaskun seurauksena purkautunut. Olemme tehneet pieniä tarkennuksia osien summa -laskelmaamme alaspäin, jotka huomioivat omistuksista Q3:lla kerrotut lisätiedot, verrokkiryhmän lievästi laskeneet arvostustasot sekä listautumismarkkinan osoittamat hiljentymisen merkit. 

Tyyppi: company_report
26.10.
2018

Sievi Capitalin Q3-liiketoimintakatsaus ei tarjonnut oleellista uutta tietoa yhtiöstä. Suhteessa portfoliolle määrittämäämme osien summaan osake on edelleen selvästi yliarvostettu ja näkemyksemme mukaan markkina yliarvioi selvästi arvokkaimman omistuksen iLOQ:in arvoa. Viikon vanha laaja raporttimme on edelleen ajankohtainen ja luettavissa vapaasti täältä.

Tyyppi: company_report
18.10.
2018

Sievi Capital on sijoitusyhtiö, joka fokusoituu omistamaan ja kehittämään suomalaisia listaamattomia pk-yrityksiä. Suhteessa portfoliolle määrittämäämme osien summaan osake on selvästi yliarvostettu ja näkemyksemme mukaan markkina yliarvioi selvästi arvokkaimman omistuksen iLOQ:in arvoa. 

Sievi Capital

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Sievi Capital

Sievi Capital Oyj on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) sijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Pohjoismaissa. Sijoitusyhtiö sijoittaa varojaan kannattaviin ja kasvupotentiaalia omaaviin yhtiöihin ja kasvattaa sijoituskohteidensa arvoa aktiivisen omistajaohjauksen kautta. Sievin visio on olla halutuin kumppani kotimaisten pienten ja keskisuurten yhtiöiden omistusjärjestelyissä.