Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sievi Capital
1829 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.18 ALIN 1.18 VAIHTO (KPL) 32 817
MYYNTI 1.18 YLIN 1.19 VAIHTO (VAL) 0,039 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

3
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
10.12.
2019

Kuinka todennäköisenä pidätte, että Sievi käyttäisi omaa osaketta mahdollisessa / mahdollisissa yritysostoissa. Ainikin toimari sanoi, että teidän palvelun ostaminen oli vain johdon päätös. Perustellen ettei Takaset ole edes yhtiön hallituksessa. Yhtiönhän johdon motiivi on pitää yhtiön osakekurssi lähelle oikeaa arvoa jotta sitä voitaisiin käyttää valuuttana. Tämän lisäksi eikö jussi Capital ilmoittanut vain haluavansa laskea omistustaan alle 50%, eikä myydä omistusta. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Tyyppi: inderes_qa
10.12.
2019

minkälainen tilanne 10-100m yrityskauppa sektorilla. Kysyn tätä sen takia, että sievi on ilmoittanut tekevänsä 1-2 ostoa vuoteen ja toisti sen eilen yritystilaisuudessa, jolloin oleta että ne tekevät vikalla neljänneksellä yrityskaupat. Sen lisäksi Jussi Capital on ilmaissut halunsa laskea omistu osuuden alle 50% eli tällä arvostuksella sievi voisi käyttää noin 20m€ omaa osaketta lisäksi iloq myyntirahat (40m€). Kysymys mitä saa 60m erolla?

Sievi Capital

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Sievi Capital

Sievi Capital Oyj on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) sijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Pohjoismaissa. Sijoitusyhtiö sijoittaa varojaan kannattaviin ja kasvupotentiaalia omaaviin yhtiöihin ja kasvattaa sijoituskohteidensa arvoa aktiivisen omistajaohjauksen kautta. Sievin visio on olla halutuin kumppani kotimaisten pienten ja keskisuurten yhtiöiden omistusjärjestelyissä.