Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Sievi Capital

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot
Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
10.12.
2019

Kuinka todennäköisenä pidätte, että Sievi käyttäisi omaa osaketta mahdollisessa / mahdollisissa yritysostoissa. Ainikin toimari sanoi, että teidän palvelun ostaminen oli vain johdon päätös. Perustellen ettei Takaset ole edes yhtiön hallituksessa. Yhtiönhän johdon motiivi on pitää yhtiön osakekurssi lähelle oikeaa arvoa jotta sitä voitaisiin käyttää valuuttana. Tämän lisäksi eikö jussi Capital ilmoittanut vain haluavansa laskea omistustaan alle 50%, eikä myydä omistusta. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Inderes Q&A
10.12.
2019

minkälainen tilanne 10-100m yrityskauppa sektorilla. Kysyn tätä sen takia, että sievi on ilmoittanut tekevänsä 1-2 ostoa vuoteen ja toisti sen eilen yritystilaisuudessa, jolloin oleta että ne tekevät vikalla neljänneksellä yrityskaupat. Sen lisäksi Jussi Capital on ilmaissut halunsa laskea omistu osuuden alle 50% eli tällä arvostuksella sievi voisi käyttää noin 20m€ omaa osaketta lisäksi iloq myyntirahat (40m€). Kysymys mitä saa 60m erolla?

Sievi Capital

Sievi Capital

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.