Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sievi Capital

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot
Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
24.8.
2021

Mitä preemio tarkoittaa esim. Sievi Capital ja Boreon mahdollisessa yhdistymisessä? Eli jos on vaikka 100 Sievin osaketta.

Inderes Q&A
10.3.
2021

Moikka! Kiinnostaisi tuo sievi capitalin dfc? Olisiko matikka neroilta apuja?

Inderes Q&A
10.12.
2019

Kuinka todennäköisenä pidätte, että Sievi käyttäisi omaa osaketta mahdollisessa / mahdollisissa yritysostoissa. Ainikin toimari sanoi, että teidän palvelun ostaminen oli vain johdon päätös. Perustellen ettei Takaset ole edes yhtiön hallituksessa. Yhtiönhän johdon motiivi on pitää yhtiön osakekurssi lähelle oikeaa arvoa jotta sitä voitaisiin käyttää valuuttana. Tämän lisäksi eikö jussi Capital ilmoittanut vain haluavansa laskea omistustaan alle 50%, eikä myydä omistusta. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Inderes Q&A
10.12.
2019

minkälainen tilanne 10-100m yrityskauppa sektorilla. Kysyn tätä sen takia, että sievi on ilmoittanut tekevänsä 1-2 ostoa vuoteen ja toisti sen eilen yritystilaisuudessa, jolloin oleta että ne tekevät vikalla neljänneksellä yrityskaupat. Sen lisäksi Jussi Capital on ilmaissut halunsa laskea omistu osuuden alle 50% eli tällä arvostuksella sievi voisi käyttää noin 20m€ omaa osaketta lisäksi iloq myyntirahat (40m€). Kysymys mitä saa 60m erolla?

Sievi Capital

ipo