Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sievi Capital
1774 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.35 ALIN 1.35 VAIHTO (KPL) 228 489
MYYNTI 1.35 YLIN 1.36 VAIHTO (VAL) 0,309 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Tulevat tapahtumat

3
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
24.1.
2020

Sievi Capital kertoi eilen, että sen salkkuyhtiön Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Lahtinen jättää yhtiön ja se on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

Tyyppi: news
8.1.
2020

Sievi Capital kertoi eilen uudesta enemmistösijoituksesta pelastusajoneuvojen valmistajista muodostettavaan konserniin. Yritysoston myötä osien summa -laskelmamme on noussut 1,36 euroon/ osake (aik.

Tyyppi: news
7.1.
2020

Sievi Capital kertoi aamulla ostavansa enemmistön Saurus Oy:n sekä Vema Lift Oy:n osakekannoista. Ostetut yhtiöt ovat johtavia suomalaisia pelastusajoneuvovalmistajia ja muodostavat jatkossa uuden perustettavan konsernin.

Tyyppi: news
12.12.
2019

Sievi Capital sai eilen päätökseen iLOQ-omistuksensa myynnin Nordic Capitalin hallinnoimille rahastoille.

Tyyppi: news
2.12.
2019

Nostamme Sievi Capitalin suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 1,30 euroon (aik. 1,25 euroa). Tavattuamme kohdeyhtiöiden toimitusjohtajia arviomme KH-Koneiden arvosta on hieman noussut.

Tyyppi: news
13.11.
2019

Sievi Capital kertoi tiistaina, että sen enemmistöomistaman Indoor Groupin toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Pasi Kohmo (aloittanut toimitusjohtajana 12/18) jättää yhtiön tämän kuun lopussa.

Tyyppi: news
12.11.
2019

Sievi Capital kertoi maanantaina, että sen omistama KH-Koneet laajenee Ruotsiin yrityskaupalla. KH-Koneet ostaa ruotsalaisen Beck Maskin Sverigen koko osakekannan norjalaiselta Beck Maskin -konsernilta.

Tyyppi: news
31.10.
2019

Toistamme sijoitusyhtiö Sievi Capitalin tavoitehinnan 1,25 euroa ja vähennä-suosituksemme. Yhtiö julkaisi eilen Q3-katsauksensa, joka oli kokonaisuutena odotuksiemme kanssa hyvin linjassa.

Tyyppi: news
24.10.
2019

Sievi Capitalin Q3-liiketoimintakatsaus julkaistaan keskiviikkona klo 9.00.

Tyyppi: news
15.10.
2019

Sievi Capital kertoi yöllä sopineensa yhdessä muiden omistajien kanssa iLOQ:n myynnistä yhtiölle, jonka pääomistajia ovat Nordic Capitalin hallinnoimat rahastot.

Sievi Capital

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Sievi Capital

Sievi Capital Oyj on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) sijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Pohjoismaissa. Sijoitusyhtiö sijoittaa varojaan kannattaviin ja kasvupotentiaalia omaaviin yhtiöihin ja kasvattaa sijoituskohteidensa arvoa aktiivisen omistajaohjauksen kautta. Sievin visio on olla halutuin kumppani kotimaisten pienten ja keskisuurten yhtiöiden omistusjärjestelyissä.