Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sievi Capital

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot
Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
19.8.
2021

Sarjayhdistelijä Boreo ja sijoitusyhtiö Sievi yhdistyvät saman katon alle. Mitä tämä tarkoittaa sijoittajan kannalta? Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi Boreota sijoituskohteena sekä uutta kokonaisuutta.

Boreon “hybridi” -raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/kerralla-pari-painoluokkaa-ylos

Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:35 Mitäs Boreo tekee rautalangasta vääntäen?

inderesTV
17.8.
2021

Sievi Capitalin ensimmäinen vuosipuolisko sujui mallikkaasti Indoorin ja KH-Koneiden vahvan kehityksen myötä. Sievin mukaan yhtiön aktiivisuus yrityskaupparintamalla jatkuu vilkkaana. Toimitusjohtaja Päivi Marttila kommentoi analyytikko Olli Vilpon haastattelussa.

inderesTV
17.8.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsauta inderesTV:stä livenä! 

inderesTV
17.6.
2021

Sievi Capital keskittyy pääomasijoitusten tekemiseen pelkästään listaamattomissa, kassavirtapositiivisissa yhtiöissä ja samalla kohdeyhtiöissä tavoitellaan enemmistöosuutta. Nykyisistä omistuksista vuonna 2017 hankitut Indoor Group ja KH-Koneet ovat kehittyneet Sievi Capitalin alaisuudessa erittäin hyvin. Loput omistukset hankittiin viime vuonna ja näemme niissä myös potentiaalia. Uskomme myös uusia yritysostoja tehtävän jo tänä vuonna.

inderesTV
29.4.
2021

Sievin tärkeimmän omistuksen Indoor Groupin vahva kehitys viitoitti suuntaa. KH-Koneet Groupin myynti kasvoi huomattavasti ja uusin yhtiö Logistikas on edennyt oppikirjamaisesti. Nordic Rescue Group oli Q1-katsauksen ainoa pettymys. Toimitusjohtaja Päivi Marttila kommentoi alkuvuotta sekä kuulumisia analyytikko Olli Vilpon haastattelussa.

inderesTV
14.4.
2021

Askosta ja Sotkasta koostuva Indoor Group on viittä vaille valmis pörssiin listattavaksi. Siksi sen arvon tulee heijastella paremmin listattua yhtiötä. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00​ Esittely
00:20​ Miksi arvio Indoor Groupin arvosta nousi?
02:43​ Milloin pörssiin?
03:42​ Mikä on muuttunut?
06:03​ Miten Indooria hinnoiteltaisiin pörssissä?
07:33​ Pääomistajan vaihtuminen

inderesTV
4.3.
2021

Verkkokaupassa ja päivittäistavarakaupassa korttimaksut pysyvät edelleen tukevasti plussalla, mikä hyödyttää erityisesti Verkkokauppa.comia ja Keskoa. Yhtiöt tehtailivat viime vuonna ennätyksiä ja sama tahti voi hyvinkin jatkua tänä vuonna koronarokotusten aikataulun venyessä. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

inderesTV
25.2.
2021

Sievi Capitalin sijoitukset pärjäsivät olosuhteisiin nähden urheasti vaikeana koronavuotena. Yhtiöt ovat nyt valmiina hyökkäykseen, kun markkina normalisoituu. Osakkeen arvostus on vallan edullinen. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Seuraa Sievi Capitalia https://www.inderes.fi/fi/indoorin-kassakone-kilisee-edelleen-houkuttele...

00:00 Miten Sievin loppuvuosi sujui kokonaisuudessaan?
00:55 Konsernukulujen kasvu?

inderesTV
24.2.
2021

Kotoilu siivitti viime vuonna selvästi Sievi Capitalin sijoituskohteista tärkeimmän eli Indoor Groupin liiketoimintaa. Toimitusjohtaja Päivi Marttila kommentoi Sievi Capitalin omistusten tuloksia ja sekä mahdollisia tulevia yritysostoja analyytikko Olli Vilpon haastattelussa.

inderesTV
24.2.
2021

Seuraa yhtiön tiedotustilaisuuden live-lähetystä inderesTV:ssä.

Sievi Capital