Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Soprano

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
3.6.
2022

Soprano ja Wetteri kertoivat osakevaihtosopimuksesta, jonka avulla Wetteri pääsee pörssiin ikään kuin takaoven kautta. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
14.9.
2021

Soprano on kohdannut haasteita koronan johdosta ja operatiivinen kehitys on ollut heikkoa. Konsernin tehdyt investoinnit eivät ole vielä tuottaneet merkittäviä onnistumisia. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Laaja raportti täällä.

inderesTV
15.6.
2020

Koulutuspalveluihin keskittynyt Soprano on myllertänyt liiketoimintaansa isolla kädellä viime vuodet. Pian nähdään, kantaako panostukset koulutusvientiin hedelmää. Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

inderesTV
2.9.
2019

Arto Tenhunen, toimitusjohtaja, Soprano Oyj

inderesTV
29.8.
2019

Nasdaq Helsingin Avoimet ovet -tilaisuus järjestetään Pörssitalolla 29.8.2019.

inderesTV
23.8.
2017

H1-tuloshaastattelussa Sopranon tj Kaisa Vikkula. Pääkohdat H1:stä ja tekijät operatiivisen parannuksen taustalla? Miksi Sopranon T&K-kulut ovat kasvaneet? Miksi tulosohjeistusmuutos? Yhtiötä seuraa melkein 700 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/soprano?welcomeback=1

inderesTV
2.3.
2017

Sopranon hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen Inderesin analyytikko Petri Ahon haastattelussa: onko Soprano muuttunut kriisiyhtiöstä kasvuyhtiöksi?

inderesTV
25.8.
2016

Sopranon toimitusjohtaja Kaisa Vikkula on tyytyväinen Sopranon operatiivisen tuloksen parantumiseen ja kustannussäästöohjelman etenemiseen, mutta koulutus- ja konsultointipalveluiden markkinatilanne on edelleen vaisu. Yhtiö teki H1'16:lla useita yritysjärjestelyjä, jotka paransivat omavaraisuusastetta. Rahoitustilanne on edelleen kireä ja Soprano jatkaa toimepiteitä tilanteen korjaamiseksi rahoitus- ja yritysjärjestelyjen sekä tulostason parantamisen kautta.

inderesTV
3.3.
2016

Sopranon tavoitteena on keventää kiinteitä kuluja kuluvana vuonna 3 miljoonalla eurolla. Keskeinen osa säästöistä muodostuu henkilöstökulujen ja tilavuokrien pienentymisestä. Yhtiö ohjeistaa kuluvalle vuodelle selkeästi positiivista liiketulosta.

inderesTV
12.11.
2015

Sopranon uusi toimitusjohtaja Kaisa Vikkula avaa videohaastattelussamme taustoja heikolle tuloskehitykselle ja kertoo millaisiin toimiin yhtiö on ryhtynyt heikon kannattavuuskehityksen ja rahoitustilanteen korjaamiseksi.

Soprano

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas