Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
SSAB B
3049 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 28.64 ALIN 28.48 VAIHTO (KPL) 5 847 312
MYYNTI 28.66 YLIN 28.90 VAIHTO (VAL) 167,626 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

28
Tam
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
13.1.
2020

Ammattiliitto Pro ja Kemianliitto ilmoittivat sunnuntaina toimihenkilöiden ja työntekijöiden lakoista ja ylityökielloista lukuisissa yrityksissä eri toimialoilla.

Tyyppi: news
19.12.
2019

SSAB antoi keskiviikkona arvion ammattiliittojen lakkojen ja ylityökieltojen vaikutuksesta SSAB Europen Q4:n tulokseen. Työtaistelutoimet ovat vaikuttaneet liiketoiminta-alueen tuotantoon sekä toimituksiin, ja yhtiö arvioi niiden negatiivisen tulosvaikutuksen olevan 250 MSEK.

Tyyppi: stock_exchange_release
16.12.
2019

Uusi tuotevalikoima on kehitetty SSAB:n aloittamissa teknisissä projekteissa  ja niiden mahdollistamina kaikki asiakkaat voivat hyödyntää  peremmin SSAB:n terästen mahdollisuudet. SSAB:n asiantuntijat ovat huolellisesti testanneet työkalujen suorituskyvyn Hardox®-kulutuslevyjen kanssa  pylväs- ja säteisporakoneissa sekä CNC-koneissa.

Tyyppi: stock_exchange_release
11.12.
2019

[image]

Madridin ilmastokokouksessa järjestettiin maanantaina Leadership Group for Industry Transition -johtoryhmän tapaaminen. Tapaamisessa SSAB, LKAB ja Vattenfall toivat esiin lukuisia edellytyksiä, joita tarvitaan matkalla kohti fossiilivapaata teollisuutta niin EU:ssa kuin muualla maailmassa.

Tyyppi: company_report
5.12.
2019

SSAB järjesti eilen pääomamarkkinapäivän (CMD), jonka yhteydessä yhtiö nosti strategisia keskipitkän aikavälin  tavoitteitaan, kun taas taloudelliset tavoitteet yhtiö piti ennallaan. Kokonaisuudessaan muutokset tavoitteisiin olivat melko lailla odotuksien mukaisia, vaikkakin tavoitetasot asettavat riman suhteellisen korkealle. Lisäksi yhtiö valotti CMD:llä tarkemmin tavoitteitaan liittyen päästöttömän teräksen tuotantoon, joka on mielenkiintoinen mahdollinen pitkän aikavälin ajuri.

Tyyppi: news
5.12.
2019

SSAB järjesti eilen pääomamarkkinapäivän (CMD), jonka yhteydessä yhtiö nosti strategisia keskipitkän aikavälin  tavoitteitaan, kun taas taloudelliset tavoitteet yhtiö piti ennallaan.

Tyyppi: stock_exchange_release
4.12.
2019

[image]

HYBRIT-hankkeen, jonka omistavat SSAB, LKAB ja Vattenfall, tavoitteena on korvata rautamalmipohjaisessa teräksenvalmistuksessa käytetty koksi vedyllä. Raudanvalmistus vastaa noin 90 % SSAB:n hiilidioksidipäästöistä. Päästöinä uudessa prosessissa syntyisi hiilidioksidin sijasta vettä. Laboratoriokokeet ja ennakkotutkimus ovat osoittaneet prosessin toimivuuden ja Ruotsin Luulajaan valmistuu pilottilaitos vuonna 2020. HYBRIT-hankkeen tavoite on kunnianhimoinen. Onnistuessaan se vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä 10 % ja Suomessa 7 %.

Tyyppi: stock_exchange_release
15.11.
2019

"Shape Corp. on tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka on onnistunut hyödyntämään tehokkaasti modernin materiaalin korkeimpia mahdollisia lujuustasoja. Tämä tarjoaa merkittävän mahdollisuuden haastaa muut kevyet materiaalit teräsratkaisulla, joka huomioi kiertävän materiaalivirran", sanoo Swedish Steel Prizen tuomariston puheenjohtaja ja SSAB:n tutkimuksesta ja innovaatioista vastaava johtaja Eva Petursson.

Tyyppi: stock_exchange_release
14.11.
2019

[image]

"SSAB tuo fossiilivapaan teräksen markkinoille jo vuonna 2026. Haluamme toimia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tehdä työtä yhteisten tavoitteiden eteen, jotta he voivat tarjota fossiilivapaasta teräksestä valmistettuja tuotteita ensimmäisenä maailmassa", SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist kertoo.

Hiljattain HYBRIT-hankkeessa, jonka yksi osakas SSAB on, päätettiin nopeuttaa aikataulua, jolloin SSAB pystyisi toimittamaan fossiilivapaata terästä markkinoille jo vuonna 2026.

SSAB B

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

SSAB

SSAB on johtava ja maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö. Yhtiön liiketoiminta voidaan jakaa viiteen segmenttiin, jotka ovat SSAB Special Steels, SSAB Europe, SSAB Americas, Tibnor ja Ruukki Construction. SSAB Special Steels -divisioonalla on hyvin monipuolinen ja laaja palvelutarjonta, ja siihen kuuluu mm. varastot, tekninen asiakastuki sekä suunnittelu- ja esikäsittelyyn liittyvät palvelut. Tibnor on esikäsittelypalveluiden tarjoaja, sekä merkittävä jakelija. SSAB Americas sen sijaan on Pohjois-Amerikan suurin teräslevyjen tuottaja ja toimittaja. Yhtiö tunnetaan sen kustannustehokkuudesta ja korkeasta laadusta. SSAB Americas valmistaa useita erilaisia terästuotteita, mukaan lukien kuumavalssattuja lujia teräksiä (AHSS), joita käytetään monilla teollisuuden aloilla. SSAB Americas myy tuotteita sekä suoraan loppukäyttäjille että teräspalvelukeskuksille.