Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
SSH Communications Security
2192 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.80 ALIN 0.80 VAIHTO (KPL) 10 943
MYYNTI 0.82 YLIN 0.83 VAIHTO (VAL) 0,009 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola
+358 44 593 4500

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
3.4.
2020

SSH tiedotti uudesta asiakassopimuksesta, jossa se toimittaa Kaakkois-Aasialaiselle OCBC Bankille useita tuotteitaan. Kauppaan kuuluu mm. Tectia Client/Server- ja PrivX-tuotteita.

Tyyppi: stock_exchange_release
3.4.
2020

SSH.COM tarjoaa liiketoimintakriittistä tietoturvaa  yhdelle Kaakkois-Aasian suurimmista pankeista

Helsinki – 3.4.2020 OCBC Bank, yksi Kaakkois-Aasian suurimmista pankeista, on valinnut useita SSH.COM:in tuotteita turvaamaan pankin liiketoimintakriittistä IT-infrastruktuuria. Toimitukseen kuuluu mm. Tectia® Client/Server- ja PrivX®-tuotteita.

Tyyppi: stock_exchange_release
26.3.
2020


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 

SSH Communications Security Oyj:n yhtiökokous on yksimielisesti vahvistanut tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen sekä myöntänyt vastuuvapauden tilikauden 1.1.2019 - 31.12.2019 aikana toimineille hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Yhtiökokous päätti, että emoyhtiön tilinpäätöksen osoittama tilikauden tappio kirjataan voitto- ja tappiotilille, eikä osinkoa jaeta.

Yhtiökokouksessa valittiin SSH Communications Security Oyj:n hallituksen jäseniksi Tatu Ylönen s

Tyyppi: stock_exchange_release
25.3.
2020

Aktia Pankki valitsi SSH.COM:in PrivX®:n kriittisten yhteyksien pääsynhallintaan

PrivX tarjoaa sekä työntekijöille että ulkoisille toimijoille kätevän ja turvallisen pääsyn yritysten kriittisiin IT-järjestelmiin

Helsinki – 25.3.2020 – Aktia Pankki on valinnut SSH.COM:in ketterän ja modernin PrivX-ratkaisun turvaamaan pääsynhallintaa pankin kriittiseen infrastruktuuriin ja tietoon.

Tyyppi: news
25.3.
2020

SSH tiedotti eilen yhtiön hallituksen nimittäneen Teemu Tunkelon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 24.3.2020 alkaen. Tunkelolla on laaja kansainvälinen johtamiskokemus suuryrityksistä kuten Voith, Siemens, ABB, Invensys ja Compaq.

Tyyppi: stock_exchange_release
24.3.
2020


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PAIKKA VAIHTUU


SSH Communications Security Oyj järjestää torstaina 26.3.2020 klo 10.00 pidettävän varsinaisen yhtiökokouksensa koronavirusepidemian torjumiseksi annettuja viranomaismääräyksiä noudattaen.
Ilmoittautumisaika kokoukseen on päättynyt. 

Osakkeenomistajia pyydetään noudattamaan kulloinkin voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita sekä mahdollisuuksien mukaan välttämään yhtiökokoukseen osallistumista paikan päällä. 

Tyyppi: stock_exchange_release
24.3.
2020


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ NIMITTÄÄ TEEMU TUNKELON UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI


SSH Communications Security Oyj:n hallitus on nimittänyt Teemu Tunkelon yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 24.3.2020 alkaen.

Tyyppi: company_report
24.3.
2020

SSH veti eilen pois aiemman ohjeistuksensa koronaviruksesta johtuen. Epävarmuus heijastuu nyt yhtiön asiakaskysyntään, mutta uskomme SSH:n selviävän kriisin läpi suhteellisen kuivin jaloin. Tätä tukee se, että yhtiöllä on vahva kassa, kustannustehokkuus on viime vuosina saatu kuntoon, jatkuvat tuotot tuovat selkänojaa ja SSH pystyy pyörittämään normaalisti ydintoimintojaan myös kriisin aikana. Lisäksi kyberturvallisuuden toimialana pitäisi kestää kohtalaisen hyvin taantumaolosuhteita.

Tyyppi: news
24.3.
2020

Nostamme SSH:n suosituksen vähennä-tasolle (aik. myy) ja tarkistamme ennustelaskujen myötä tavoitehintamme 0,70 euroon (aik. 1,0 euroa). Yhtiö veti eilen pois aiemman ohjeistuksensa koronaviruksesta johtuen.

Tyyppi: stock_exchange_release
23.3.
2020


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ ARVIOI KORONAVIRUSPANDEMIAN HEIKENTÄVÄN YHTIÖN NÄKYMIÄ JA PERUUTTAA VUODEN 2020 OHJEISTUKSEN

Koronaviruspandemia (COVID-19) on heikentänyt huomattavasti markkinaolosuhteita ja toiminta­edellytyksiä SSH:n toimialalla.

SSH Communications Security

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

SSH Communications Security

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä.