Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
SSH Communications Security
1963 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.15 ALIN 1.12 VAIHTO (KPL) 13 041
MYYNTI 1.17 YLIN 1.17 VAIHTO (VAL) 0,015 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola
+358 44 593 4500

Tulevat tapahtumat

14
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
14.11.
2019

SSH antoi tiistaina illalla tulosvaroituksen, missä yhtiö laski selvästi näkymiään vuoden 2019 liikevaihdon osalta. Tulosvaroituksen myötä lähivuosien liikevaihtoennusteemme laskivat selvästi. Tulosvaroitus on osaltaan muistutus, että SSH:n uusiin tuotteisiin nojaavan kasvustrategian tulosten realisoituminen vie vielä aikaa ja vaatii sijoittajilta kärsivällisyyttä. Yhtiön lähivuosien kasvu- ja kannattavuusnäkymiin peilattuna osakkeen arvostus näyttää korkealta ja mielestämme nykyisen arvostustason perusteleminen vaatisi taakseen huomattavasti enemmän näyttöjä kiihtyvästä kasvusta.

Tyyppi: company_report
24.10.
2019

Q3-liikevaihto alitti selvästi odotuksemme ja Q4:llä yhtiön tulee yltää myynnin osalta ennätyssuoritukseen, jotta ennallaan säilynyt ohjelmistoliiketoiminnan kasvuohjeistus (>10 %) toteutuu. Vaikka yhtiö yltäisi ohjeistukseensa, näyttää osakkeen arvostus silti korkealta suhteessa yhtiön lähivuosien kasvu- ja kannattavuusnäkymiin. 

Tyyppi: company_report
18.7.
2019

Q2-liikevaihto oli linjassa odotuksiin ja H2:lla kasvun pitää kiihtyä vielä selvästi, jotta ohjelmistoliiketoiminnan kasvuohjeistus (>10 %) toteutuu. Q2:n kannattavuus oli odotuksiamme parempi ja sen myötä nostimme lähivuosien tulosennusteita. Kasvu on kuitenkin osakkeen tärkein arvoajuri ja lähivuosien kasvunäkymät ovat ennallaan Q2-raportin perusteella. Osakkeen arvostus näyttää mielestämme yhä korkealta suhteessa lähivuosien kasvu- ja kannattavuusnäkymiin.

Tyyppi: company_report
18.4.
2019

Heikko liikevaihto Q1:llä menee osin lisenssikauppojen rajun kvartaaliheilunnan piikkiin, mutta se samalla kasaa paineita loppuvuodelle, jotta yhtiön ohjelmistoliiketoiminnan vuoden 2019 kasvuohjeistus (>10 %) kestää. Osakkeen arvostus (2019e EV/S: 2,9x) näyttää yhä korkealta suhteessa lähivuosien kasvu- ja kannattavuusnäkymiin. 

Tyyppi: company_report
11.3.
2019

Kyberturvayhtiö SSH on uuden johdon alaisuudessa rakentanut reilut kaksi vuotta hyvää perustaa pitkäaikaiselle kestävälle kasvustrategialle sen jälkeen, kun yhtiö ajautui kannattavuuskriisiin vuonna 2016. Yhtiöllä on nyt terve kustannusrakenne, useita kypsän vaiheen saavuttaneita vahvan kassavirran tuotteita sekä kaksi uutta investointeja edellyttävää tuotetta, joissa onnistuminen on pitkällä aikavälillä kriittistä. Uuden strategian tulosten realisoituminen vie kuitenkin vielä aikaa ja vaatii sijoittajilta kärsivällisyyttä.

SSH Communications Security

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

SSH Communications Security

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä.