Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Stora Enso
6726 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.17 ALIN 8.96 VAIHTO (KPL) 3 349 942
MYYNTI 9.18 YLIN 9.38 VAIHTO (VAL) 30,890 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

21
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
20.2.
2020

Hei Molempien liikevaihto n. 10 miljardia e . Upm henkilöstön määrä 19 000 ja Stora 25 000. Tätä ei voi selittää esim. että kartonkibisness on työvoimavaltaisempaa. Vai voiko ? -esa

Tyyppi: inderes_qa
14.10.
2019

Hei, Olette maininneet podissanne, että Helsingin pörssin metsäyhtiöt ovat hyvin samanlaisia ja vertailukelpoisia. Kuitenkin, yhtiöiden tuoteportfoliot etenkin kartongin osalta eroavat. Metsä Boardilla suuri paino kartongissa, Storalla kasvava paino ja UPM:llä ei ollenkaan kartonkia. Miten attraktiivisena näette juuri tämän kartonkimarkkinan, sillä se erottaa yllä mainittuja yhtiöitä toisistaa. Kuinka suuri markkina on ja onko se kasvava? Onko kartonki-portfoliossa esim. Storalla merkittäviä synergioita muihin tuotteisiin, esim. selluun? Kiitos paljon!

Tyyppi: inderes_qa
29.8.
2019

Millä tavalla tulisi suhtautua näihin toimitusjohtaja vaihdoksiin? Onko usein kyse yhtiön kannalta oikeanlaisen johtajan saamisesta viemään uutta strategiaa eteenpäin vai voiko kyseessä olla ongelmia tms?

Tyyppi: inderes_qa
16.7.
2019

Haluaisin oppia ymmärtämään sellun hinnan muodostumista ja sellun hinnan vaikutusta Helsingin pörssin metsäyhtiöiden tuloksiin.
1) 28.6 julkaisemassanne artikkelissa oli maininta että kustannuskäyrän häntäpää tekee jo negatiivista kassavirtaa. Minkä tyyppiset toimijat lukeutuvat tuonne häntäpäähän?
2) Eräässä Heikkilä ja Vilen videossa mainittiin Metsä Boardin kantavan selluriskiä. Eli sellun hinnan nousu olisi Boardille huono asia vaikka saman konsernin toinen yhtiö valmistaa sellua?

Tyyppi: inderes_qa
29.5.
2019

Hei! Olen ihmetellyt muutaman päivä, miksi metsäyhtiöiden osakkeet, etenkin Stora Enso R ja Metsä Board B, sukeltavat juuri nyt päivästä toiseen? Vaikuttavatko molemmilta yhtiöiltä tulleet investointisuunnitelmat vai onko taustalta löydettävissä muita syitä, ja jos on niin mitä?

Tyyppi: inderes_qa
6.5.
2019

Hei, Storan 2019E bruttoinvestointeihin on tehty melkoinen korotus viimeisimmässä DCF-laskelmassa. Kysyisinkin, että mitkä tässä ovat suurimmat tekijät taustalla (Oulu PK7, Hylten tehdas jne?) ja onko Bergvik Skog -järjestelyllä joku rooli tässä korotuksessa? Kiitos!

Tyyppi: inderes_qa
18.3.
2019

Kiinnostaisi näkemys Stora Ensosta nyt kun tilinpäätös on esitetty?

(otsikkoa muokattu)

Tyyppi: inderes_qa
8.2.
2019

Hei, Haluaisitteko selventää mitenkä sellun hinnan vaihtelu vaikuttaa konkreettisesti eri yhtiöihin. Esim.: UPM / STORA vs. AHLSTRÖM-MUNKSJÖ / HUHTAMÄKI(?) Onko hinnan vaihtelun vaikutuksella eroavaisuutta yhtiöittäin? Vaikuttaako lyhyt- tai pitkäkuituisen sellun hinta eritavoin eri yhtiöihin? Kuinka / mistä sellun hinnanvaihteluita voisi parhaiten seurata (indeksi tms.)? Onko joitakin muita merkittäviä (raaka-aine) tekijöitä, joita tulisi seurata? Kiitos.

Tyyppi: inderes_qa
30.1.
2019

Kiinnostaisi kovasti kuulla kenellä näistä (Stora Enso, Upm ja Metsä Board) on parhaimmat tulevaisuuden näkymät?

Tyyppi: inderes_qa
27.12.
2018

Mistähän johtuu kun A ja B osakkeen ero on lähes euron. Ja stora ensollakin näkyy olevan samanlaisia eroja osakesarjojen välillä?

Stora Enso

Stora Enso lyhyesti

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään kauppaa Yhdysvalloissa.