Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Suominen

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
7.9.
2022

Suominen tiedotti tiistaina, että yhtiön energiakustannukset ovat nousseet merkittävästi viime kuukausina ja hintojen nousu jatkuu tulevina syys- ja talvikuukausina.

Analyytikon kommentti
17.8.
2022

Suominen tiedotti eilen, että yhtiö ottaa käyttöön yleiset lisämaksut kaikissa tuotteissaan Pohjois-Amerikassa välittömästi. Lisämaksut johtuvat merkittävästi ja odottamattomasti nousseista raaka-aine-, energia-, ja kuljetuskustannuksista.

Analyytikon kommentti
10.8.
2022

Suomisen eilen julkistaman Q2-raportin kokonaiskuva oli mielestämme melko neutraali, vaikka Q2:n reipas ennustealitus ja heikko bruttokate-% painoivatkin kuluvan vuoden ennusteitamme.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Suomisella on vastassa koronan vetoavulla saavutetut viimeiset kivikovat kvartaalitason vertailuluvut, joihin yhtiöllä ei ole ollut kustannusten nousun ja tietyiltä osin sakanneiden volyymien takia mitään asiaa.

Analyytikon kommentti
15.7.
2022

Suomisen tuloshistoria viimeiseltä vuosikymmeneltä on pomppuinen ja viimeinen vuosi on ollut yhtiölle erittäin hankala ulkoisista tekijöistä johtuen. Arvioimme vastatuulen olevan jo rauhoittumaan päin.

Analyytikon kommentti
21.6.
2022

Suominen tiedotti eilen, että yhtiö vahvistaa asemaansa vastuullisissa tuotteissa investoimalla yhden tuotantolinjansa parantamiseen Nakkilassa. Investointi on linjassa Suomisen strategian kanssa ja tukee yhtiön visiota olla edelläkävijä vastuullisuudessa.

Analyytikon kommentti
5.5.
2022

Suomisen eilen julkistama Q1-raportti taipui negatiiviselle puolelle etenkin ohjeistuksen laskun takia. Leikkasimme Suomisen ennusteitamme merkittävästi tälle vuodelle ja selvästi myös lähivuosille.

Analyytikon kommentti
3.5.
2022

Suomisella on vastassa koronan vetoavulla saavutetut kivikovat vertailuluvut, joiden tasolle yhtiöllä ei ole ollut kustannusten nousun ja tietyiltä osin sakanneiden volyymien takia mitään asiaa.

Analyytikon kommentti
16.3.
2022

Pidämme energiamaksun käyttöönottamista tarpeellisena Suomiselle useista syistä paineessa olevan kannattavuuden puolustamiseksi.

Suominen

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas